Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Kako mi je David Lynch jedan od omiljenih režisera i po meni jedan od najboljih, još od početka snimanja filma "Inland Empire" radovao sam se gledanju istog. Kako se Lynch opredelio za minimalnu promociju, odmah sam znao da će biti potrebno 100 godina da film dospe do naše zemlje. Situacija je takva da apsolutno nigde ne mogu da ga nažem. Da li ga je neko gledao i može li mi pomoći da do istog dođem?
Korisnikov avatar
By colorado
Ja nisam, ali bih takodje voleo. Ako ga nadjes, javi mi! :)
Korisnikov avatar
By V25
Naravno. Bože kakav je genije taj čovek, obožavam ga!!!
Korisnikov avatar
By colorado
Paaaa.... ja bas i ne volim njegove filmove, ali ih pogledam iz postovanja prema Tvin Piksu.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Beogradjanin18
Naravno. Bože kakav je genije taj čovek, obožavam ga!!!
Ma, samo mu se omaklo da napravi nesto na sta su se posle lozili ljudi koji ga nisu skapirali (jer tu i nema sta da se ukapira). Mislim da je i sam rekao da pravi obicne fantazmagorije, i da nista time nije zeleo da kaze. Cini mi se da jedino u Mulholland Drive-u postoji neki "pretumbani" kauzalitet izmedju, na prvi pogled, somnabulnih prizora i desavanja.

Okej, Covek-slon je drukciji film. I izuzecu i Tvin Piks (seriju).

Ali npr. "Dune" smatram jednim od najstupidnijih SF filmova svih vremena.

Ipak mi se cini da su, na neki uvrnut nacin, Linc i likovi poput njega doprineli svetskoj kinematografiji i njenoj raznovrsnosti. Mislim, zapitala bih se sta nije u redu kada bi bilo ljudi koji apsolutno nista ne bi pronalazili u njegovim filmovima (iako sama ne pronalazim nista narocito dobro).

:)
By Çâðê_DUP
dizem dva prsta...al posto ne volish fight club ne znam da li da ti ga dam:)...shalim se...chim se vratim iz nemachke prosledicu ti film...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by ALTER_EGO
dizem dva prsta...al posto ne volish fight club ne znam da li da ti ga dam:)...shalim se...chim se vratim iz nemachke prosledicu ti film...
Sta ja to cujem?! Moje celjade ne voli Fight Club?! :shok:

Bice ovde prevaspitavanja... :spank:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Dzelajza Rouz

Ali npr. "Dune" smatram jednim od najstupidnijih SF filmova svih vremena.
:shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok:

Pao sam sa stolice i ostao bez teksta.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nemam nista protiv. :sesir:

edit:

Ali posto sam, u dubini svoje cinicne duse, ipak krhko i osecajno stvorenje, predlozicu ti da, radi brzeg oporavka, napravis malu komparativnu analizu Blade Runner-a i Dune, te da sam shvatis koliko je prvi film remek-delo SF-a, a drugi smece.
By Çâðê_DUP
prevaspitaj to...pod hitno:)
Korisnikov avatar
By V25
Danas gledam film!!!! Jeeeeee!!!!!!!
Korisnikov avatar
By one of the people
GLEDAO i izasao je vec i na DVD-u sa valjda tri sata extra materijala.
David Lynch je .....
e da, na njegovom sajtu mozete kupiti David Lynch kafu.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Dzelajza Rouz
Nemam nista protiv. :sesir:

edit:

Ali posto sam, u dubini svoje cinicne duse, ipak krhko i osecajno stvorenje, predlozicu ti da, radi brzeg oporavka, napravis malu komparativnu analizu Blade Runner-a i Dune, te da sam shvatis koliko je prvi film remek-delo SF-a, a drugi smece.
Sad videh edit.
To se ne upoređuje. Nema sličnih elemenata.
Oba su remek dela.
Jeste da Dina nije ni približno prenela Herbertovu "Dinu", ali kao film za sebe je izuzetan.
Za Blade Runnera, pogotovo director's cut, se svakako slažem. Jedan je od mojih omiljenih filmova. A i pravljen je prema daleko manjem literarnom predlošku :)
Korisnikov avatar
By V25
Odgledao sam film danas. Šta da kažem osim da je sjajan. Gluma Laure Dern je perfektna kao i kompletna ideja. Scenario besprekoran. Ipak ono što me je najviše oduševilo jeste sama režija. Savetujem svim ljudima da odgledaju film. Koga stvarno zanima "šta je pisac hteo da kaže", mora da se koncentriše maksimalno u toku gledanja.
Korisnikov avatar
By Kruela_de_Vil
Smatram da je Lynch ovim filmom nadmasio i samog sebe. Mozda to govorim zbog svezine gledanja te mi se misterija cini apsolutno neresivom, ali postepeno uveravam sebe da ni sam Lynch ponekad nema odgovore na svoja dela. Zvucace krajnje smesno, ali ga ja zbog toga jos vise cenim!

Glupo je otkrivati tematiku filma, jer onda buduci gledaoci nece osecati uzbudjenje dok film tece. Neka zive u neznanju, bas kao i mi, i reci cu samo da je rec o "A Woman in Trouble". Inace, to je film unutar samog filma! :adiktusha:

Sramota je ponovo na strani Akademije. Laura Dern je zasluzila nominaciju vise nego Kate Winslet prosle godine. Jednostavno te obuzme osecaj melanholije dok je gledas kako glumi/pogledom docarava radnju filma. Prerasta u jednu velicanstvenu glumicu!

P.S. Preporucujem svim filmskim sladokuscima da odvoje tri sata slaganja mozaika. Premda, postoji sansa da neke delove mozaika nikada i ne pronadju, savetujem im da se ne nerviraju, jer je to samo slatka zabava za intelektualce; i za ljubitelje interesantnih misterija.

P.P.S. :cita: Stvarno mi je interesantno da cujem da neko ne voli Lynch-a. No, dobro. Razliciti su ukusi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!