Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

US Open 2007

Federer
3
8%
Nadal
1
3%
Roddick
Nema glasova
0%
Djokovic
16
42%
JJ
7
18%
Ana
6
16%
Serena
1
3%
Venus
2
5%
Henin
2
5%
Sharapova
Nema glasova
0%
drugi
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By Lunja
Slika

anketa: KO JE VAS FAVORIT?
Titulu brane Rodzer Federer i Marija Sharapova.
Da li ce uspeti da ponove uspeh?
(za Rodzera se ne brinem)

Slika Slika

Ko ce obuci najludju haljinu?
Ocekujem da ce ova godina biti u znaku mode: Sharapova & Williams sisters are inda house!
Da li mogu da se suprotstave JJ i Anci?
Da li Djokovic moze do finala, mozda i dalje?
Ko ce igrati najlepsi tenis?
:love: :tenis:

Slika

Citajte nas redovno i pisite sto vise.
Citajte i zvanicne sajtove: Jos 4 nedelje.
Stay tuned...

trivia:__________________________________________________
Glavna nagrada u obe kategorije iznosi:
1.4 miliona $
+ Lexus automobil
+ mogucnost bonusa od 1 milion $ - za osvojeno prvo mesto na US Open seriji.

:pare: US Open Finish Base Prize Money
Winner $1,400,000
Finalist $700,000
Semifinalist $300,000
Quarterfinalist $150,000
Korisnikov avatar
By Sunce
Navijam za nase: Jelenu, Anu i Djoleta, pa tek onda za sestre Vilijams. Voleo bih da Sarapova stenje kao nikada do sada, Hingis malo da zaplace, Nadal da se i dalje ceska lepo po guzi i da mu se bočice poremete, Federer da pokaze nesto na ledenom licu. Voleo bih da Monika Seles dodeli pobednicki pehar.

Haljine? Ma, Sarapova ce opet nesto sa tilom. :smeh:

Novak Djokovic ce moci do finala. Nadam se da se dovoljno odmorio i da ce bolje koristiti brejk lopte. Ne bih voleo da opet igra maratonske meceve.
Korisnikov avatar
By Marvin
Jelena bi mogla. Ali tako sam isto verovao i za RG. (ako ništa, ovo je pravo vreme da mlatne nekog sudiju reketom, bar linijskog :trep: )

Pored nje, skakaću i uz novu ljubav- Bartoli :love:

Nadal bi mogao da ispadne u drugom kolu. To bi bilo lepo.

I molio bih jedan Šarapova-Venus meč. Da vrištimo svi u glas.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ko bi drugi otvoriJo temo no Lunjoslava :tenis:

@ Lunjoslava - jedva cekam da te :boxer: u :tenis:

:evilgiggle:
Korisnikov avatar
By svichky
moji favoriti u zenskoj konkurenciji su def venus, serena i marija...mada opet tu ima nekoliko drugih igracica koje bi mogle da ih ugroze...u muskoj federer, nadal, a moze i nole tu nesto da uradi..
Korisnikov avatar
By spliff
ja sam kao i obichno glasovao za jj :love:

sestre williams, sharapova, henan i naravo ana su takodje medju potencijalnim favoritima... no, sachekajmo zzreb, tada tje mnoge stvari biti jasnije
kod mushkaraca je mnogo slabija konkurencija. svakako tje pobediti neko od prva tri nosioca

:gatara:
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam glasala za Anu :D
nekako baš intuitivno verujem u to dete.
i slažem se da će medj' ženama biti veća konkurencija :yes:

nadam se da je Nole izvukao pouke sa Wimbledona i da će mnogo bolje proći na US Openu :cheer:
Korisnikov avatar
By JammeJess
U muskoj konkurenciji pobedjuje Roger federer bez konkurencije(zao mi je nole... :( ) Sto se tice teniserki, Serena takodje nema konkurenciju ni na terenu a ni van njega.
Korisnikov avatar
By Marvin
A da. Treba i glasati... ja zaboravio...
Jelena.... da, da.... Jelena :yes:
Korisnikov avatar
By Lunja
Zenska konkurencija ce biti, kao i uvek, HOT. ALi ne samo to - zenski tenis je MAJKA u odnosu na muski.
Da nema Noleta, ne bih mogao da se pohvalim da gledam vise od 2-3 muska meca godisnje.

S obzirom da je JJ upravo izgubila od Marije Kirilenko u San Diegu, moja velika ocekivanja su prnula i nestala kao sova u noci.
JJ, ZASTO? :placko:
Bas nema srece sa Tier I turnirima na americkom tlu na tvrdim podlogama. I Indian Wells i Miami je odigrala ispod ocekivanja.

Glasacu posle US serije. Cekam da vidim ko ce me oduseviti.
Originally posted by tinkerbell
@ Lunjoslava - jedva cekam da te :boxer: u :tenis:

:evilgiggle:
Girl, please. :hand: :maji: :zeva:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sunce
Haljine? Ma, Sarapova ce opet nesto sa tilom. :smeh:
I sa sljokicama. :icequeen:

Mada, u San Diegu izgleda kao opatica. :opatica:

Slika

Ma!
Serena ce biti HIT. Od nje ocekujem PVC + leather.
Daaark.

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne znam zbog cega su mi sestre Vilijams drage... Gledao sam emisiju o tome da je njihov otac planirao da mu kcerke budu teniserke (pre njihovog rodjenja), o njihovom detinjstvu i treninzima. Otac im okaci na tabli npr. "Serena, forhend dijagonala mora da bude jaca, paralelu usavrsi". Ona sa tom recenicom udje na trening i do besvesti vezba zadato. Tata im radi na nivou podsvesti i projekcija... :)
Meni se dopadaju kako igraju. Draze mi je da gledam jaci tenis nego takticki jako dobar a slabog intenziteta (kao sto je nekada igrala Martina H.).

I volim vristanje! Secam se meceva Graf - Seles. To je bila igra nerava i muzike, zar ne?
Korisnikov avatar
By Kupper
Federer i Serena, Roddick i Henan....
Korisnikov avatar
By Lunja
Mauresmo je odustala od USa. :sigh:
According to a statement released by the WTA Tour, Mauresmo is still suffering from the effects of a groin injury and the appendectomy she underwent in March.
Korisnikov avatar
By Oziris
Auuuuu, sto bih volela da gledam sledeca finala: Federer - Djokovic i Henin - Jankovic

Navijam da Sharapova ispadne u polufinalu i ne odbrani te silne bodove, a da JJ osvoji US... Realno, ako se malcice dozove pameti sto se tice tih neiznudjenih gresaka i skoncentrise se na taj prvi servis, ima sanse za to, mozda vise nego za bilo koji drugi Grand Slam.
Korisnikov avatar
By Doxar
Originally posted by Oziris
Auuuuu, sto bih volela da gledam sledeca finala: Federer - Djokovic i Henin - Jankovic
Slazem se, samo sto bih ja na mestu Henin vise voleo da vidim Anu, pa onda da Nole dobije Federera i da imamo pobednika i u muskoj i u zenskoj konkurenciji, mada bi i polovina tog uspeha bila nestvarna.

No, dosta ce zavisiti i od zreba, za pocetak da se izbegne moguce 1/4f. Ana-Jelena, pa treba sacekati sredu uvece za prognoze.

Meni Federer definitivno deluje vise pobedivo nego pred Wimbledon, mada tesko je oceniti Noletove sanse protiv njega i zbog toga sto bi se mec igrao na 3 dobijena seta, sto je ipak razlika, i zbog toga sto ce Federer biti silno motivisan da se osveti.
Korisnikov avatar
By Lunja
1. nosilac u gornjoj polovini zreba i 2. nosilac donjoj (it's a must)

3. i 4. u razlicitim polovinama

moguce kombinacije:
1. i 3. u gornjoj, 2. i 4. u donjoj
1. i 4. u gornjoj, 2. i 3. u donjoj

Dakle, JJ i Henin, odnosno Djokovic i Federer, MOGU biti u razlicitim polovinama, tj. MOGUCE je njihovo finale. Videcemo sta ce komp izbaciti.

:fige:
By pčelica
Dementieva- Janković će bit' finale.
:yes:
(čak i ako su u istoj polovini kostura!
:blenta: )
Korisnikov avatar
By Lunja
:lol:

Nema tebe i o'ma' Dementieva pocinje da ispada iz top20.
By pčelica
:smeh:
Boodalice!!!
:kiss:

btw, što je ona toliko van forme,
nije bila povređena, nije pravila pauzu-
dakle, zašto??? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Lunja
Koliko sam upucen, jeste imala povredu koja je dugo mucila. Nesto sa nogom...
Korisnikov avatar
By zboO
Novak je definitivno u igri za bonus od milion dolara, shanse su mu se povecala pre neki dan pobedom nad Federerom i osvajanjem jakog i znacajnog turnira.

sto se tice US opena, moj glas ide Novaku (skroooz patriotski naravno) :D

Jelena ima dobre sanse da dogura daleko, mada trenutno je gledam protiv Henan i mnoogo me nervira, ako ovako bude igrala na US openu nece se bash proslaviti.

edit:

ok, ispravljam se...igra ok, ali ako izgubi dzabe joj :D
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by zbunjena
Novak je definitivno u igri za bonus od milion dolara
Posle Sinsinatija vise je za "bonux" ...cistije, ekonomicnije, pametnije. :D

Ajd' videcemo kakav ce zreb biti.
:fige:
Korisnikov avatar
By Doxar
Originally posted by pčelica
btw, što je ona toliko van forme,
nije bila povređena, nije pravila pauzu-
dakle, zašto??? :puzzle:
Pregazilo je vreme, bas kao i Hingisicu.
Ona me je uvek fascinirala onim kriminalnim servisom koga trunku nije popravila tokom godina i koji je vise bio poziv protivnici - zakucaj mi gde god zelis, a ja mozda i stignem.

Dementijeva se jos i pojavi tu i tamo.
Nego, gde se obestravila Miskina? Je l zna neko sta je s tom devojkom? Poslednje sto se secam od nje je proslogodisnji mec sa Jecom na Wimbldonu kada je proglasila za folirantkinju i pozerku, a nakon toga kao da je u zemlju propala.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ma kakav trac,imas negde i na youtube-u,mislim... Nesto se prosrala u stilu da je JJ bitnije kako izgleda nego da igra,kao bila je potpuno zbunjena njenim ponasanjem na terenu i sl. Trazi na youtube.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!