- 26 Jul 2007, 23:16
E dakle trash ljubavne epopeje: tri dejta, na poslednjem raskid, a posle dva večita ljubav. Neozbiljno...
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ^RAY^Zapisa u svoj roze bilježnicu sa srculencima Anabela Basalo i pomisli: "Bože mili, kakav divan kraj priče!"
Ma zao mi je sto je sve tako ispalo,zeleo sam da ga zadrzim kraj sebe ali SRCE NIJE KAMEN:farewell:
Originally posted by ^RAY^Moja baba je imala običaj da kaže: Od malena sam sa tvojim dedom, pa opet nekad ne mogu da predvidim šta će da uradi. Neke ljude jednostavno ne možeš da upoznaš do kraja.
Ali se veceras i zavrsilo i bolje da je tako.Decko je izrazito lep i zgodan,poceo je jako da se vezuje za mene, ali je nazalost...tesko mi je da ovo kazem ali moram. PROST!Nije se moglo sa njim o nekim opstim stvarima.. Ipak se ne moze neko oceniti i proceniti posle dva tri dejta!Bilo mi ga je ipak zao veceras,smorio se![]()
Originally posted by Zonche
E a najvise volim kada neko otvori temu pa kaze "DOSTA VISE"
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!