Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by AbyssE ovo je fantasti?na fora, ali fantasti?na!!
Ja sam svoju ženu upoznao ispred jednog kafi?a. Moje drugarice, sa kojima je ona bila u društvu su prolazile, stale da se pozdrave sa mnom, upoznale me sa njom. Svidela mi se odmah. Ja sam joj prišao i rekao:
<Abyss> "?ao, ja sam Vada."
Poljubio sam je u obraz. Zatim rekao:
<Abyss> "Tri puta se ljubimo!!! Za sre?u."
A zatim:
<Abyss>"Uh, pa ja ne znam da brojim...."
I tu je sve po?elo...
Originally posted by Draco
Ovako je to bilo..Ja sam polako ali sigurno tonula u depresiju izazvanu saznanjem da mi se niko ni malo ne dopada i da me ne privlaci. Naravno, depresiju sam lecila u kaficu, za sankom, za koji je ona dosla da plati svoj ceh
i ja sam krenula da je malerisem kako sme uopste da pije alkohol kad je maloletna..
Enivej, posle nekog koskanja i prozivanja, razmenimo mi brojeve.. Sutradan se ona smuva <o preokreta
> sa drugom devojkom, ja se tu malce umesam jer nije bilo u redu
.. Prekosutra raskinu
a nakosutra pozove ona celu ekipu <pa i mene> da izadjemo na cirku..
I taaaako.
Sedele smo u parku, nesto smo se izdvojile od ostalih i, dok je ona meni pricala da sam kreten, ja sam je poljubila..
Ne znam da li je promenila misljenje o meni od tada, ali ja svakako ne prestajem da je ljubim pa joj i ne dajem priliku da mi to kaze..
Vojim te bebo!
Originally posted by zbunjena
na Kalenicj pijaci...dala mi je krompiricj vishe....kaze: evo da predje Kgi od tog dana redovno jedem pomfrit (sa majonezom)!!!
Ko mi ne veruje neka ga pregazi tramvaj...
...zzzzz....
Originally posted by Zaljubljenasrce, pre nego što time kreneš da se ponosiš, treba da vidiš kako je zbunjenoj od toga narasla guzaOriginally posted by zbunjena
na Kalenicj pijaci...dala mi je krompiricj vishe....kaze: evo da predje Kgi od tog dana redovno jedem pomfrit (sa majonezom)!!!
...zzzzz....
Znaci ne verujem da na svetu postoji jos neko ko jede pomrit sa majonezom, ovo cu da nabijam na nos svima koji su me ismevali zbog p sa m.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Zonchešećeri moji
Na myspace-u sasvim slucajno...
Trazio mi da ga dodam u prijatelje jer licim kako on kaze na Joakim Feniksa...
Krenula prica (obojica nismo bili sigurni jedan za drugog) i nekako su varnice krenule da sevaju te sam ja otvoreno pitao jel bio sa deckom nekad...i etooo...tako je sve pocelo...
Originally posted by ZoncheMySpace does wonders
Krenula prica (obojica nismo bili sigurni jedan za drugog) i nekako su varnice krenule da sevaju te sam ja otvoreno pitao jel bio sa deckom nekad...i etooo...tako je sve pocelo...
Originally posted by kiss addictOriginally posted by Zaljubljenasrce, pre nego što time kreneš da se ponosiš, treba da vidiš kako je zbunjenoj od toga narasla guzaOriginally posted by zbunjena
...zzzzz....
Znaci ne verujem da na svetu postoji jos neko ko jede pomrit sa majonezom, ovo cu da nabijam na nos svima koji su me ismevali zbog p sa m.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Zonche
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!