Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Najgledanije (inostrane) televizije?

Discovery
4
15%
National Geographic
1
4%
Animal Planet
3
11%
History
4
15%
Explorer
Nema glasova
0%
HBO
2
7%
TV 1000
Nema glasova
0%
Cinemania
Nema glasova
0%
FILM +
1
4%
Hallmark
1
4%
Sport Klub
Nema glasova
0%
Eurosport 1/2
3
11%
CNN/BBC News/ SKY News/Euronews
2
7%
MTV Adria
Nema glasova
0%
VH 1
4
15%
VIVA
2
7%
PRO 7
Nema glasova
0%
By ~ Le Saint X ~
Ja ne znam sta bih
bez

NATIONAL GEOGRAPHIC!!!!

Obozavam njihove emisije!!!!
By ~ Le Saint X ~
Meni je jako los ton na TRAVEL-u...
mozda da nije tako, gledao bih ga vise...
By Sixto
Diskaveri definitivno!

History pogledam al ne dopada mi se njihov malo senzacionalisticki holivudski pristup u razradi teme! Kad mi se smuce ja prebacim na vadjenje venecijanske trgovacke galije sa dna venecijanskog zaliva na Diskaveriju!
Korisnikov avatar
By Nocturnal
HBO, VH1 i Histrory su po meni najbolji.

Discovery je pukao, tu skoro vise da nema pravih naucnih enisija. Meni se svidja ideja o kanlu potpuno posvecenom zivotinjama, ali mi se ne svidja nacin na koji je Animal Planet realizovan. Pregrst emisija o policajcima koji istrazuju zlocine nad zivotinjama, mnogo onih emisija sa voditeljima koji progone i muce zivotinje i pokazuju ih voditeljima ("Vidte ovo je otrovna zmija, ona je jako opasna kad je uznemire". Hvata zmiju za rep. "Treba je ovako drzati". Zmija normalno poludi od stresa i pocinje da sikce. "U ovaj mali je borben, sta li mu je" :lood: ). Skoro da mi nije zao onog jadnika koga je ubila raza, he had it coming. Takodje mi smeta sto je kanal maltene iskljucivo posvecen sisarima, kojih ima 4500 vrsta, a zivotinja ukupno vise od 1500000 vrsta... Sisari su mizeran procenat tu. Jedino sto tu vredi su one raznorazne emisije sa prefiksom Wild (South Amerika, India, Indonesia,...) koje su u fazonu opstanka...

A zasto sam ja bio ubedjen da je Sportklub srpski kanal :puzzle: ?
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Tomas
Ја гледам само братску руску телевизију и оне грчке, мада ништа не разумем, а волим и ... Шалим се. Највише гледам Картун ченел. Обожавам Кариџа, Робот боја и Бен тена. И понекад Хистори ченел, мада умеју да дају фалсификоване и идеолошки форсиране податке...

(Узгред, што не стависте Картун ченел на списак?)
Korisnikov avatar
By Marvin
Zone Romantika :giggle:
Koji je to hit!!! :smeh:

A ovako, za zbilja...Discovery T&L
Korisnikov avatar
By EnRage
Discovery T&L je tako "fabulozan", znam da su neke zagrebacke tetkice digle bunu kad su ga maknuli iz jednog kabelskog sustava i zamijenili s RTCG :lol:

Dobar je Travel Channel, nema ga na listi, a nema ni Viasatovih doku kanala, Discovery obicni je ionako sve vece smece.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!