Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja sam se ljubila sam mojim gay drugom :blush: , za sex..ne znam :sesir:
Korisnikov avatar
By mili86
:cuddle:

pa cime bi ga je*ala ???? rukom... to je vise fist :P

:zastava:
Korisnikov avatar
By M M and I
Smaras sa besmislenim temama Tomas...
Korisnikov avatar
By mili86
zaljubljena... svidjas mi se :P :balon:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by M M and I
Smaras sa besmislenim temama Tomas...
What he said
Korisnikov avatar
By KiWi
[color=646464]Baš mi se sviđa tema, o ovome se do sada nije diskutovalo ...

Ne verujem da bi ijedna devojka koja je 100% lez probala ovako nešto (jer samim tim ne bi bila 100% lez). Najverovatnije da svako od nas poseduje određeni procenat gay i str8 svojstava u sebi. Takođe, verujem da je ovo više pitanje znatiželje nego želje za seksualnim odnosom. Ostaje samo pitanje da li bi taj gay momak mogao da joj ponudi ono što ona traži ..

Ljubljenje se ne računa .. Ja sam se ljubio i sa muškima i sa ženskima, kučićima, mačićima, kanarincima, golubima i jednom ribom.
[/color]
Korisnikov avatar
By Dina
Da. Vec bilo... ;)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne. pored tolikih strejt ljudi, sto bih smarala nekog ko je gej?

a i uglavnom me ne privlace na taj nacin..ne sad da ih nesto kategorisem, ali prosto se do sad nije desilo
By D_girlX
nema shanse, pored toliko lepih devojaka to mi ne treba, :)
prijatelji ok, ali nista vishe.. :nope:
By Çâðê_DUP
Ne bih. Musko je musko, kakve veze ima sto je gej. Poljubila sam se jednom sa gay momkom iz zezanja, ali toliko je bio zenstven da je to zapravo opet nekako bilo lez.. :D
Korisnikov avatar
By Tomas
Мене једна девојка оставила јер сам хтео да је карам међу сисе. Но, није то оно што сам хтео да кажем, већ да ми се много допадају ваши одговори. Сјајне сте, само тако наставите!
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Tomas
Мене једна девојка оставила јер сам хтео да је карам међу сисе. Но, није то оно што сам хтео да кажем, већ да ми се много допадају ваши одговори. Сјајни сте, само тако наставите!
:lol:
Korisnikov avatar
By m..
Ako bih vec morala, pre bih sa strejt deckom, ja njega strap-on-om. Zanimljivije je kad postoji izazov i stogod za osvojiti. :D
Korisnikov avatar
By Delete
Tomas je kralj...strasno se nasmejem njegovim temama...samo tako nastavi! :wink2:
Korisnikov avatar
By Nadja
Ne bih... Stalno bi mi u glavi bilo kako njegov sex zaista izgleda i ne bih mogla da se opustim... Mada, moja mama je rekla da bi se bez problema udala za homoseksualca koji dobro izgleda... Konkretno za Vila iz serije Vil i Grejs... Pa bogami, u tom slucaju bih razmislila :wink2:
Korisnikov avatar
By Manon
ja imam faze
1. da me kao zanu privlaci zena
2. da me kao muskarca privlaci zena
3. da me kao zenu privlaci muskarac
4. da me kao muskarca privlaci muskarac

iz toga sledi da kad moj muski gej princip dominira u fazi 4 moze i to:right:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Nadja
Ne bih... Stalno bi mi u glavi bilo kako njegov sex zaista izgleda i ne bih mogla da se opustim...
A zasto? :puzzle:
Korisnikov avatar
By frivolus
Originally posted by Manon
ja imam faze
1. da me kao zanu privlaci zena
2. da me kao muskarca privlaci zena
3. da me kao zenu privlaci muskarac
4. da me kao muskarca privlaci muskarac

iz toga sledi da kad moj muski gej princip dominira u fazi 4 moze i to:right:
:D imam i ja ove faze... s tim sto je opcija 4 najredja :giggle: volim tu raznolikost iako zna da zbuni.
[nesto sam razmisljala... da sam rodjena kao musko mislim da bih (sa ovim mozgom) opet bila bi... ali to je vec druga tema]

odgovor na temu:
da, spavala bih sa gay/bi momkom.
ako mi se svidja i privlaci me nije mi bitna njegova sex. orjentacija...
Korisnikov avatar
By Dina
I kod mene postoji opcija da me kao muskarca privlaci muskarac, samo to je bar meni jako tesko za objasniti nekome ko nema nikad taj osecaj... i mislila sam da se jako retko javlja takav dozivljaj pa se obradovah kad videh ove odgovore od Manon i Frivolus...

:grouphug:
Korisnikov avatar
By blenta
vodio bih ljubav sa gay momkom :usamljen:
Korisnikov avatar
By frivolus
[offtopic]

^^ hihi, dina, sad samo cekam vanilu da kaze isto :giggle:

[/offtopic]
Korisnikov avatar
By Nadja
Originally posted by Dina

Pa zato sto sam freak... Ponekad ne mogu da se oslobodim slika... Mislim da kada bih se nasla u takvoj situaciji i bar jednom pomislila - gotovo...
Mada... postoji opcija da bi mi takve misli mozda jos vise raspalile mastu i uzbudile... ko zna. Ako probam javicu vam kako je proslo :right:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by frivolus
[offtopic]

^^ hihi, dina, sad samo cekam vanilu da kaze isto :giggle:

[/offtopic]
:giggle:

Bilo bi previse da nam se odgovori podudare i na ovoj temi ali javicu Vanilici da je pominjemo ;)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Nadja
Originally posted by Dina

Pa zato sto sam freak... Ponekad ne mogu da se oslobodim slika... Mislim da kada bih se nasla u takvoj situaciji i bar jednom pomislila - gotovo...
Mada... postoji opcija da bi mi takve misli mozda jos vise raspalile mastu i uzbudile... ko zna. Ako probam javicu vam kako je proslo :right:
ok.

Pitala sam jer kod mene to uopste nije tako - u tom pogledu mi je sasvim svejedno da li partner ima inace seks sa muskarcima ili sa zenama, tj potpuno mi je neutralno u odnosu na mene. Konkretno u mojoj sadasnjoj vezi (a i buducoj nadam se :fige: ) - znam kako njegovi odnosi sa muskarcima izgledaju, ponekad pricamo o tome, niti previse niti premalo, cini mi se (dobro smo savladali Aristotela ;) ). Ali nemam nikakve ni pozitivne, ni negativne slike vezano za to, prosto je to neki njegov zivot van mene.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by KissQueen
Da. :alexis: :alikako:

lako ;)

:panker:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
'Ajde mi pokazi. :pravisenaivna: :tetka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!