Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Mozda postoji tema tako da se unapred izvinjavam moderatorima, pa ako ima potrebe nak ih spoje, al pitanje je:
Koliko eventualni animozitet ili bliskost koje steknete u polemici s nekim na forumu prenosite i na stvaran zivot ukoliko imate priliku tu osobu licno upoznati!?
By ~ Le Saint X ~
prilicno...bar iz dosadasnjeg iskustva...

until it proves wrong
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa uglavnom se ne prenosi iz prostog razloga što ni sa kim nemam neki intenziviran konflikt online, a i ne trudim se da pamtim šta sam gde napisao. ionako pišem postove kao odgovor na temu, a ne kao lične prozivke, pa ih i ne povezujem sa osobama.

čak mi se i dešavalo da mi se neko ne dopadne online na osnovu nekog posta, pa posle kada tu osobu upoznam uživo, cele online prepiske se setim tek posle nekoliko dana druženja.

dakle, uglavnom prilazim ljudima bez online predrasuda.
Korisnikov avatar
By Adenim
Kako ko...cak i neke koje nisam simpatisao danas mogu da svarim, realno ili virtuelno....cast izuzecima....
A valjda je i obrnuto....
Korisnikov avatar
By Mr Dee
zavisi oko cega se vrti polemika. :)
By fazza
Originally posted by 2Q2Bstr8
pa uglavnom se ne prenosi iz prostog razloga što ni sa kim nemam neki intenziviran konflikt online, a i ne trudim se da pamtim šta sam gde napisao. ionako pišem postove kao odgovor na temu, a ne kao lične prozivke, pa ih i ne povezujem sa osobama.

dakle, uglavnom prilazim ljudima bez online predrasuda.
:up:
Korisnikov avatar
By Dina
Ima samo par osoba koje smatram negativcima i te osobe ne zelim ni da upoznam. Ne radi se o predrasudi nego o tome da osoba koja ovde vredja ili ponizava ljude ne moze biti drugacija ni u stvarnosti. Ili bar ja ne zelim ni da saznam kakve su te osobe u stvarnosti i ovo sto znam sasvim mi je dovoljno... O svim drugim osobama moze mi misljenje varirati mada najcesce se desavalo da se poklapa... prosto mislim da sve osobe koje mnogo i dugo pisu, mogu igrati i na forumu samo sebe, pa se stvarna slika ne razlikuje mnogo od forumske.
By Dragonite
Slazem se u vecini stvari sa Dinom... ipak, spreman sam da ljudima dam drugu sansu, ukoliko nisi bili vrlo neprijatni ili bas, bas mnogo bacali hejt na mene licno :rafal:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne bih sebi dopustila da se posvadjam sa nekim preko interneta!

srela bih se i upoznala sa gotovo svakim odavde, nista ne kosta a moze da bude super! cak i sa onima za koje nikad ne bih pretpostavila da bih se sa njima slozila...i obrnuto
By Çâðê_DUP
mm..po nacinu pisanja tacno znam kakav je ko- i koga zelim da upoznam. ne preferiram iskliseizirane korisnike, ciju svaku recenicu mogu unapred da predvidim, niti prakticne racionaliste koji misle da su otkrili ameriku uopstavajuci i prosipajuci neke instant mudrosti, a sve u ime miroljubivosti i pristojnosti iza koje se cesto krije veliko licemerje. ljude na distanci koji se uvek nekako mesaju, dakako indirektno..poznajem ljude, vecina su zveri, ponekad pozelim da sidjem i uzmem ekstrakt otrova kako bih stvorila serum za zastitu covecanstva, a mozda cak i pomoci samoj zmiji u njenoj evoluciji, npr zmijama mogu da porastu krila pa da postanu zmajevi, prija mi zdrava agresija namrstenog coveka jer cu tacno znati kada je zaista srecan, ne smatram da je odvratnost zdravo osecanje pred zlim, uglavnom ustaknem pred gluposcu, prosecnoscu, sirovoscu, ogranicenoscu i snobizmom (=glupost) zaobilazim radikalno zlo, nepovratno zlo, izbegavam homofobe i nacionaliste, soviniste i prostake, kao i blagorodne bozije sluge.

:opatica:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Dina
Ima samo par osoba koje smatram negativcima i te osobe ne zelim ni da upoznam. Ne radi se o predrasudi nego o tome da osoba koja ovde vredja ili ponizava ljude ne moze biti drugacija ni u stvarnosti. Ili bar ja ne zelim ni da saznam kakve su te osobe u stvarnosti i ovo sto znam sasvim mi je dovoljno...
e da, i to.
Korisnikov avatar
By KiWi
[color=646464]Poprilično. RAY i Adenim se ne podnose in real life, a pitanje je da li su se ikada i videli ... a sve je počelo od RAYeve fotke i Adenimovog nedoličnog komentara ... nezrelo.

Ja ne volim pisanije nekih ljudi na forumu (npr. Zvezdaš) ali su mi in real life OK ... Forum je ipak samo forum.
[/color]
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja volim upoznati svakoga.
Ponekad posebno te neke sa koji sam se ganjao po forumu.
Mislim čuj "forumske svađe" :pokazuje:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
da, i ja bih rado upoznao Marvina, recimo, iako smo imali par neslaganja.
Medjutim, neke ne bih nikada, jer su vec na forumu pokazali i dokazali da bi svaki kontakt sa njima predstavljao cist mazohizam.
a ja sam mazohista samo kad trazim da me pljeskaju po guzi:blush:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bananica
a ja sam mazohista samo kad trazim da me pljeskaju po guzi:blush:
I will remember that
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pisanje na forumu pokazuje mnogo toga o osobi (naravno ne sve) ali ako mi se ne dopadnu njegovi stavovi i pisanije na forumu slabe su sanse da ce mi se dopasti in real life...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Meni je svejedno, jer se bas i ne upoznajem previse sa ljudima sa foruma, ali bih se mogao sloziti sa Zonchetom.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
ipak su ovo ljudi, virtuelni identiteti. ljudi ovde mogu da budu sve ono sto - nisu uzivo. tako da treba biti oprezan.... ionako uvek gradimo pogrene slike o ljudima, cak i kada ih ne formiramo na osnovu foruma.

istina, tesko je ne pasti u iskusenje pa projektovati forum na osobe....
By Sixto
Ja mislim da vecina ovih ovde sto se peckaju i pljuju se u slobodno vreme kresu ko stuke da ne silaze jedni s drugih, a oni sto se oslovljavaju s kuco-maco bi presli preko sagovornika sleperom sa celim nizom tockova da znaju za voze! :lol:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Sixto
Ja mislim da vecina ovih ovde sto se peckaju i pljuju se u slobodno vreme kresu ko stuke da ne silaze jedni s drugih, a oni sto se oslovljavaju s kuco-maco bi presli preko sagovornika sleperom sa celim nizom tockova da znaju za voze! :lol:

hahahahahhahahahahahaha. ili se kresu ili bi voleli da se kresu. :)

nazubljenih tockova - ne zaboravi.

nego, kuco.. sta radis veceras..? :freddy:

samo se salim. :smeh:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
It's funny 'cause it's true... :lol:

Zato ja ne volim kad mi neko kaze "honey", "darling" i slicna sranja.

a) Imam utisak da hoce da me zajebe

b) Jednostavno me nervira
Korisnikov avatar
By Marvin
Ovo sam se Sixtu smejao....
Jebote al nas je nocas nešto puno ovde... gužva pravo...
ne gurajte se!
By Sixto
Dee ako me muvas moras da mi jebes mater ustasku ili da ti se ja posprdnem na muskost i GUCCI! :lol:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
@sixto:

ne brini. :friends:

ja krecem da muvam ljude tek kada vidim kako izgledaju. obicno neuspesno, may i add. :)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Mr Dee
ipak su ovo ljudi, virtuelni identiteti. ljudi ovde mogu da budu sve ono sto - nisu uzivo. tako da treba biti oprezan.... ionako uvek gradimo pogrene slike o ljudima, cak i kada ih ne formiramo na osnovu foruma.

istina, tesko je ne pasti u iskusenje pa projektovati forum na osobe....
Donekle mogu, ali ipak mislim da je to prilicno tesko ako dosta pisu. Sem toga ako ja poznajem neku oblast a neko pokusava da se predstavi da kao tu nesto zna a ne zna, ja to onda vidim. Takodje i drugi, pa ce reagovati na pisanje te osobe. Sem toga osobe se bar na ovom forumu uglavnom poznaju...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Sixto

Koliko eventualni animozitet ili bliskost koje steknete u polemici s nekim na forumu prenosite i na stvaran zivot ukoliko imate priliku tu osobu licno upoznati!?
Virtuelni svet ne povezujem sa stvarnim. Ne postoji osoba sa foruma kojoj ne bih pruzio ruku. E sad dal' bih je i uvrnuo to vec zavisi.. :smeh:
Salu na stranu naravno da postoje likovi odavde koji mi idu zesce na kurac, ali to ne znaci da bi ih iskulirao uzivo. Jedino ako bi se i LIVE pokazali kao kreteni, onda je to vec druga prica. Mada malo ljudi poznajem da bih sad mogao nesto vise da mozgam na ovu temu. Sve u svemu ne gradim misljenje o nekom na osnovu virtuelnog identiteta..
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by ZvezdasBG
Ne postoji osoba sa foruma kojoj ne bih pruzio ruku.
Mmmmmmmmm...!!! Gde je red, da se u njeg' denem?

:fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Nisam ni mislio da guraš... Samo ti pruži, a ja ću da naskočim! Pa da bude hopa-cupa, cike-cake, što bi rekla Ksenija Pajčin!:blenta:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!