Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Trebalo je snime svih 100 delova dok su još bili deca.
By Storm
Originally posted by Mars
Trebalo je snime svih 100 delova dok su još bili deca.
A ne, nikako.
Svaki filmski nastavak je sve zanimljiviji i zato što su ti glumci sve odrasliji, i sve bolje izgledaju.

Jedino mi je žao što više neće biti onog bugarskog takmičara iz četvrtog dela.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
znači postoji poslednji deo knjige?! sad mi je laknulo...

btw, slažem se sa prethodnim postom po pitanju odrastanja junaka. ja sam ionako sve gledao na TV-u godinama posle originalnih premijera, tako da je utisak još jači.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja sam procitao sve, sem poslednje.

Knjige su bezobrazne u smislu slanja subliminarnih poruka. Iskreno.

Sto govori da nisu lose. ili bar da se dojme mom bolesnom umu.

Kod filmova je to vec drugacije, odnosno lose. /Subliminarne poruke/

U s. s., money machine.

A vidim i grafit poired Harija, sto je tek surovshtina, i nikako u skladu sa knjigom, ali sa porukama svakako.
Korisnikov avatar
By anche
ova fotka je sa stanice tako da ne vidim zasto grafit smeta? hari zivi u sadasnjosti :tepih:

samo se bre nesto izmisljate :ninja:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je samo prvi deo bio donekle zanimljiv, a na dalje - strmoglava silazna putanja. Strogo monotono opadajuća funkcija (sa tim kratkim pikom* u vidu lepog Bugarina koji se i meni dopao).

*Ovo gore nije matematički moguće, ali lepo zvuči :D

:pirat:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Meni su se svidela prva cetiri dela.
Posle toga - katastrofa.
Ne mogu da verujem zbog cega oni seku sume.... :puzzle:
Korisnikov avatar
By jukie
Koliko hari kao ima godina u toj petoj godini? Kad sam (delimično) video prvi deo bio je malo dete (10-11)
Korisnikov avatar
By malecka
pa svaka knjiga je nova godina... tako da u petoj ima 16 (posto je valjda kad je napunio 11 krenuo na hogwarts koliko se secam)... ;)
meni se svidjaju hp knjige jer me podsecaju na petnicu :D ali od kako ne idem tamo trudim se da ni ne citam niti gledam filmove hp... :no:
Korisnikov avatar
By Deksi
HP rules!
Nalozio sam se kako na knjige tako na sve dosadasnje filmove.....naravno uvek se razocaram dok gledam film tu i tamo zato sto smatram da je svaki deo mogao da bude napravljen mnogo,mnogo kreativnije...ali dobro....:saint:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Procitah order of the Phoenix nedavno i odmah se nalozih da tragam za Half-blooded Prince (tj Halbblutprinz jer ga kupih na nemackom ovaj put).

Mislim da ce biti jako cool ako Roulingova ubije* malog carobnjaka na kraju! Mislim da bi to dalo nevidjenu tezinu svemu sto je gradila oko HP!!

*da bilo bi mi jako zao, ali bi to i bila tacka na i !

inace 7 knjiga izlazi 07.07.'07.
By Storm
Originally posted by ogi_ns
inace 7 knjiga izlazi 07.07.'07.
Zamalo. 21.07.2007. Danas javiše.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
ja citao na nekom sajtu da je ovaj datum... whatever, necu biti u redu da je prvi procitam, al kad mi padne saka procitacu je,.,.,

Mislim da je JR sama rekla da ce biti 7 7 7 zbog simbolike, da je tako natempirano... a mogao si i navesti gde javise kad si vec danas cuo, ja sam to citao pre jedno mesec dana i nemam pojma na kom sajtu.
Korisnikov avatar
By queeria
Ma ja ću zbog tog Hari Poter da postanem pedofil !!!
By Storm
Originally posted by ogi_ns
ja citao na nekom sajtu da je ovaj datum... whatever, necu biti u redu da je prvi procitam, al kad mi padne saka procitacu je,.,.,

Mislim da je JR sama rekla da ce biti 7 7 7 zbog simbolike, da je tako natempirano... a mogao si i navesti gde javise kad si vec danas cuo, ja sam to citao pre jedno mesec dana i nemam pojma na kom sajtu.
Ma ne pratim ja to toliko pažljivo. Slučajno sam naleteo na to jer je bilo u skoro svim naslovnim vestima tipa yahoo...!
Evo ti link za detaljnu informaciju na Mugglenet-u.
http://www.mugglenet.com/index.php

Znam da su ljudi očekivali 7.nastavak 7.7.07 godine, ali eto.
Ali veći je problem koga će ovoga puta ubiti od glavnih junaka.
:oklagija:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by queeria
Ma ja ću zbog tog Hari Poter da postanem pedofil !!!
Slika
promo shots za film u kojem HARRY (danijel) glumi momka koji je sexualno opsednut KONJIMA!!! ( :puzzle: )
ima jos skakljivih slika s nekom devojkom, ali se ni na jednoj ne vidi "carobni stapic" :giggle:

Slika
Korisnikov avatar
By svejedno
'Hari i ja po ter' (never mind;))

on :

Aaaaa, ludilo.

Malom izrasle dlake na grudima, i sada hoce da izadje iz 'ja sam Hary' price.

Jadnicak.

No, mozda i uspe.
By жњ
nikako da se docepam sestog dela :(
Korisnikov avatar
By Seaman
Jupi, jedva cekam. :redaljka:

Odlutam malo iz ove surove realnosti.Mada ni Hariju nije lak zivot.Treba se izboriti sa svim tim carobnjacima.:D
By жњ
u brate... mora da je montaza... :smeh:

da li je u pitanju lezbejska halucinacija ili mu je ipak malkice dignut?
Korisnikov avatar
By ogi_ns
^^^fotomontaza... al ima negde slika guze koja nije...
Korisnikov avatar
By Bagoa
a sta kazete na ovu montazu :namig2:
Korisnikov avatar
By Sunce
Bio sam sa Seamanom na premijeri Hari Potera u Strava Centru. Hari je lepo porastao. :njami:
Korisnikov avatar
By HARP
Gledao sam premijeru u SC i na kraju filma ipak covek ima osecaj da je cela prica prikazana malo konfuzno i da je to moglo mnogo bolje da se odradi...
Inace ne razumem more dece, ljudi koji su "doneli" klince od 4 i 5 godina u SC na premijeru filma.
Mislim to nije samo, iskljucivo i namenski deciji film... Naprotiv... :nokti:
By Storm
Meni se sviđa ovaj peti nastavak.
Knjiga je malo preopširna i zato su morali da iseku neke stvari i da se koncentrišu na najvažnije elemente zapleta.
Ipak mi je žao što nisu prikazali portret Sirijusove majke i još neke stvari.

Ali sve u svemu, ok je film.
:up:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by FireGox
Mislim to nije samo, iskljucivo i namenski deciji film... Naprotiv... :nokti:

Ja znam dosta dece koja nisu pohvatala radnju u prošlom delu ... Te se vraća u prošlost, pa u budućnost, pa u prošlost opet, pa opet u krug i na kraju gde je?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
film je.. ok. gledao bih ga opet.

knjiga je bolja. :)

mozda bi mi se film vise svideo da iza nas nisu sedele dve klinke-kokoske i pricale glasno tokom citavog filma. ni mojih par okretanja i opominjanja nije nista pomoglo. samo su se jos vise smejale. ocigledno nemaju gen za senzaciju neprijatnosti. do kraja sam pozeleo da ih gadjam praznom flasom kokte. da nisam popio celu do tada - polio bih ih istom.

:sekirica:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!