Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Emo

Yeah
22
29%
Svidja mi se
18
24%
Neutralno
12
16%
Ne svidja mi se
16
21%
Yakk!
8
11%
Korisnikov avatar
By Pauceti
Sta mislite o ovom stilu? Svidja vam se, ili mozda ne?

Diskusija se nadam se nece poteci u smeru celog emo pokreta vec me konkretno zanima sta mislite o izgledu.
Zato je tema u modi...

Nadam se da nece biti banalizacije tipa da se emo klinci samo seckaju i slusaju ipod. :novine:

Please don't host slike tipa Finding Nemo, Go Cry, Emo Gay itd tematiku. Nisu Zanimljive...

Za one koji nisu proucili stil evo par fotka:

SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Korisnikov avatar
By Paki
Sviđa se Pakiti baš... :paki: ... čak kad neko samo i zađe u emo stil... :up:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne sviđa mi se, mada nisam znao da je to uopšte "stil" i da ima ime. hvala na informaciji.

ove frizure su mi totalno bljak, jer mi deluju izveštačeno i prezahtevno. onaj trip: "ja i moja predivna kosa". a i par ljudi koje znam u tom fazonu su prilično natripovani, tj. van realnog prostora i vremena. a to mi se ne dopada kod ljudi.
By Sixto
Previse fem za moj ukus, bar kod momaka, kod devojaka sto da ne!
Korisnikov avatar
By Allkey
:)

Sve to jako lepo izgleda, ali kojeg godtr00 emosa sam upoznao u Beogradu bili su kompletni idioti, so...

And I've got an emo haircut. ^_^
Korisnikov avatar
By ns.happy
nisu samo emo istripovani, istripovan je svako ko ima taj ''narcis trip''. stil kao stil je odlican, jako mi se dopada...:up:
By ~ Le Saint X ~
Meni su slatki decaci sa dugom kosom...
pa, sad, ako je to taj stil...
zašto da ne???
Korisnikov avatar
By Allkey
Ja moram da postavim najslađi vektor koji sam u životu video:

Slika

Emo dečaci umeju da budu izuzetno slatki... Ali stvarno...
Korisnikov avatar
By Pauceti
^ ah da extra je, zaboravio da okacim :elf:
Korisnikov avatar
By decko
Uhmm...pa svidja mi se mada ne volim kad neko samo to forsira u fazonu kao < emo je cool i samo emo >

Sta znam...sve zavisi...volim i onaj rough emo > dzanki lOOk :D

:giggle:

:emo:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
meni se jako svidja, al nema shaje da bi to primenio na sebi. iz jednostavnog razloga - nemam kosu!
:D

decaci u tom fazonu su uber slatki, samo da ne pocne da nosi to i kurta i murta... :uplasen: onda nece valjati
Korisnikov avatar
By hlaefdige
citav pokret mi je odbojan vrlo....

...a sam stil mi se dopada
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Renoir
Meni su slatki decaci sa dugom kosom...
pa, sad, ako je to taj stil...
zašto da ne???
sto onda mene nagovaras da se shisham???
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by ogi_ns
decaci u tom fazonu su uber slatki, samo da ne pocne da nosi to i kurta i murta... :uplasen: onda nece valjati
Look around. Everywhere you turn is emo... It's everywhere that you go...

Jebi ga. Postaje sve masovnije. A barem da su tr00, ima više pozera nego pravih emosa. Mada dok su gej, sve je totalno okej. :protest:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by hlaefdige
citav pokret mi je odbojan vrlo....

...a sam stil mi se dopada
:up:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Shta kaze wikipedia? :giggle:
When referring to a person's personality and attitude, most definitions of emo hold that an emo person is emotionally candid, sensitive, shy, introverted, glum, and quiet Depressed and broken-hearted are sometimes used to describe the emo personality. Emo music and poetry contain multiple references to unrequited love, emotional and relationship problems. Being melodramatic or overly emotional is also often associated with being emo.
:sweet:
Emo clothing is characterized by tight jeans on males and females alike, long fringe (bangs) brushed to one side of the face or over one or both eyes, dyed black, straightened hair, tight t-shirts which often bear the names of rock bands (or other designed shirts), studded belts, belt buckles, canvas sneakers,converse chucks or skate shoes or other black shoes
even more :sweet:

i ovde fali samo josh poseban pozdrav najsladjem emo dechkonji NS :sweet: :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne sviđaju mi se muške frizure.
A način oblačenja je interesantan, nije loše.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
U ovom trp-u Morgan je bio pre 5 godina.... ili Vi kasno palite, ili je Morgan ispred svog vremena...
Korisnikov avatar
By mili86
svidja mi se i imam taj friz... mada ga sutra menjam......
kao sto neko rece... prezahtevan je
By жњ
Originally posted by Morgan Le Faye
U ovom trp-u Morgan je bio pre 5 godina.... ili Vi kasno palite, ili je Morgan ispred svog vremena...

apsolutno se slazem :up:

emo je so passe...
By жњ
Originally posted by NeffeloMantis
Slika

Sto mi je ovo nesto poznato... U plavoj varijanti afkors :ogledalce:

problem sa ravnom kosom je.. kako god da se osisam - ispadne emo! sta bi dala za par kovrdza... :sigh:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by Morgan Le Faye
Ni jedno ni drugo.
Emo datira josh od sredine 80-ih.
Ako se zna shta emo sa sobom nosi i predstavlja tebi je pravo vreme za furanje emo stila bilo pre 5 godina bash kao shto je Neffu, Swan...sada.

E znj, shta bih ja dao za ravnu kosu :giggle: Moja emo frizura je morala da ode jer me je smorilo odrzavanje...a ruku na srce, vishe zbog frizerke koja je ili neuka ili hejterka dugih kosa na mushkima :pljuje: sve u svemu zena je uspela da napravi neku zatvorsku verziju emo frizure odsecanjem par pramenova po sistemu - ma shta tje ti to tu?! bezobrazluk! :spank:
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
Da li je i onaj lik plavi iz Granda u EMO fazonu sada? Kad smo vec kod Kurte i Murte....
Korisnikov avatar
By decko
^ Taj je vise u 'US5-wanna-be' fazonu... :nope:
By Çâðê_DUP
taj nije u fazonu... :) :) :) :)
By Swanheart
Originally posted by blabla-baby

Ako se zna shta emo sa sobom nosi i predstavlja tebi je pravo vreme za furanje emo stila bilo pre 5 godina bash kao shto je Neffu, Swan...sada.

Swanka je to nosila oko prve godine srednje...pa je napravila pauzu...pa sam pre godinicu dana imala opet taj trip...a posto sam stalno kasnila na predavanja i gde god da krenem jer mi treba minimum pola sata da namestim frizuru onda sam opet odustala...e sada se definitivno opet vracam emo stilu.
Zasto...zato sto mi bez lazne skromnosti odlicno chuchi...pocev od oblacenja pa do frizure.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!