Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
Moja dosadasnja iskustva mi govore nesto sto mi se ne dopada, a to je da feminiziranost mnogi posmatraju kao fetish... Kada sam prilikom chatovanja sa deckom (koji sebe opisuje kao vrlo muzevnog) pomenuo da me krasi jedna doza feminiziranosti, odmah je izjavio kako mu se to jako dopada i pitao me - DA LI NOSIM ZENSKE GACICE???
Ne bi me to zacudilo da se dogodilo samo jednom, ali, nazalost - desilo se vise puta...
Mozda gresim, ali ja iz licnog iskustva zakljucujem da muskarci koji "se pale" na feminizirane momke to (na neki nacin) smatraju svojim fetishem... A, zasto se feminizirani muskarac ne bi mogao dopasti nekome kao "feminizirani MUSKARAC", nego kao "FEMINIZIRANI muskarac"...
Ne razumem :nope:

Mislim da ste shvatili poentu...
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by BellyButton
pomenuo da me krasi jedna doza feminiziranosti, odmah je izjavio kako mu se to jako dopada i pitao me - DA LI NOSIM ZENSKE GACICE???
:mjuza:

:lol:
Korisnikov avatar
By .L O S T
ponekad jeste fetish:indijanac:
Korisnikov avatar
By Paki
Fetiš je isto koliko i afeminiziranost ... :nokti:
Korisnikov avatar
By colorado
Nisam shvatio poentu.

Mene privlace feminizirani muskarci. Bez naglasavanja bilo koje reci (a svi znamo da je svaki peder makar malo feminiziran! haha). A i kad se naglasi ne vidim bas neku razliku. Ne filozofiraj.

Ne filozofiraj!
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Paki
Fetiš je isto koliko i afeminiziranost ... :nokti:

Da, tako mu dodje :up:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Zavisi da li se misli na izgled ili ponashanje ili na oba
U svakom sluchaju,feminizirani momci su jako simpatichni i slatki
Chitao sam neka istrazivanja i zanimljivosti,npr, dokazano je da su fem mushkarci najbolji frizeri
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by MetalHeartedBoy
U svakom sluchaju,feminizirani momci su jako simpatichni i slatki
ça peut être correct parfois...
mais s'ils commencent de se louer a toute voix...
c'est pas marrant, j'dis...
Korisnikov avatar
By Paki
Individualnost.

Ukus.

Slobodan izbor.

Čist vazduh ... :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by colorado
(a svi znamo da je svaki peder makar malo feminiziran! haha)
Mozda u tvome svetu...

Zenstvenost moze da bude posledica homronskog disbalansa, traume iz detinjstva, ili pak podsvesnog shvatanja da se mora ponashati zenstveno da bi imao priliku kod tipova...shto je zeshci absurd.

Svako moze da bude feminiziran, i svako moze da bude muzevan.

Jako je malo tipova koji su uspeli da uzmu "ranjivost" sa zenske strane a ipak da budu muzevni..a takvi su avioni(rakete.)

Morgan smatra da feminiziranost kao i forsirana muzevnost je chista shminka za kojom posezu osobe koje su zeljne, i to ih chini veoma lakima, a poshto im jako malo treba da padnu u krevet, brzo se zaborave jer nije potreban trud da bi se posedovale.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da se ovde ipak radi o tipu koji se pali na momke koji nose ženski veš, a to nema veze sa feminiziranošću.

i da, slažem se da femi tipovi umeju biti izuzetno simpatični slatki. meni se jedino ne dopada kad je neko isfoliran.
By rent_guy
Mrzim tu rec, i taj koncept... STa znaci biti izfeminiziran? Pricati tiho, ili nemati dovoljno dubok glas? Uh, kako me sve to nervira!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Neki da, opet neki ne...

But I can be whatever u want baby... tako da mi je svejedno :P
By Sixto
Jeste fetish, al meni se jednostavno ne dize na to! jbg
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Sixto
Jeste fetish, al meni se jednostavno ne dize na to! jbg
Poenta je da ja smatram da to ne bi trebalo da bude fetish nego normalna ljudska osobina tj. fizicka karakteristika, k'o kad neko ima plave ochi ili tako nesto... (dizao ti se ili ne) :nunchake:
Korisnikov avatar
By Paki
To i jeste ljudska osobina. ;)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Hteo sam reci da to sto ti se dopada kad neko ima plave oci ne smatra se fetishem, a to sto ti se dopadaju feminizirani smatra se fetishem (najcesce)... :federi:
Smatram da je to pogresno...
Korisnikov avatar
By Paki
Pa nema šta tu ko da smatra. To je lični doživljaj, stvar ukusa... nije to nešto o čemu neko drugi može da da svoj sud, sem ako nema šta da radi, nema svoj život, pa se bavi tuđim...
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Da trazim devojku nasao bi devojku....a ona bi nosila zenske gacice i ostalo...
Muzevnost me ipak vise privlaci...
Korisnikov avatar
By Egon
androgenost je kljuchna rech,

bilo da su devojke ili tipovi u pitanju ...
Korisnikov avatar
By Allkey
...

Ja sam primetio da se moj dečak ponaša isfeminizirano samo u prisustvu istih osoba... :rofl:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by Allkey
...

Ja sam primetio da se moj dečak ponaša isfeminizirano samo u prisustvu istih osoba... :rofl:
hoces da kazes da tvoj decak u njihovom prisustvu postaje devojcica? :shok:

:lol:

puko sam, ipak je tek 9 ujutro :)

anyway, feminiziranost je deo osobe. Vec je neko pomenuo da je to sto si upisao u uvodnom postu fetish prema zenskom veshu.

mislim da je malo debilno birati partnera prema tome da li je fem ili ne. kao i svaka druga karakteristika u vezi izgleda, predstavlja samo sitnicu. kad mi neko kaze da imam lepe ochi, ja momentalno popizdim.
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by colonia_boy
. kad mi neko kaze da imam lepe ochi, ja momentalno popizdim.
:avalon: jaaooo kako mrzim takve klishee .... uzas ...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a šta ako stvarno imaš lepe oči? :trep:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Pa dobro, to je cinjenica :D

Ali to je tako nebitno u odnosu na mene kao osobu. Naslusao sam se bisera tipa... palim se na plavooke tipove :lol: Jel to znachi da bi, ako bih tokom sexa stavio sociva, njemu opala erekcija?? :smeh:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Meni keva kaze da imam "kurvanjske" oci ma sta to znacilo :lood:
Korisnikov avatar
By ellena
Znachi da imash prljav pogled,koji odmah asocira na neshto nevaljalo,bezobrazno...Pa kazem ja da menjash avatar,ne stoji ti,ali ti mi ne verujesh!
Korisnikov avatar
By Pauceti
^ :lol: Cek dok me upoznas pa zakljuci sama :zvizdi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!