- 06 Jul 2007, 04:26
Moja dosadasnja iskustva mi govore nesto sto mi se ne dopada, a to je da feminiziranost mnogi posmatraju kao fetish... Kada sam prilikom chatovanja sa deckom (koji sebe opisuje kao vrlo muzevnog) pomenuo da me krasi jedna doza feminiziranosti, odmah je izjavio kako mu se to jako dopada i pitao me - DA LI NOSIM ZENSKE GACICE???
Ne bi me to zacudilo da se dogodilo samo jednom, ali, nazalost - desilo se vise puta...
Mozda gresim, ali ja iz licnog iskustva zakljucujem da muskarci koji "se pale" na feminizirane momke to (na neki nacin) smatraju svojim fetishem... A, zasto se feminizirani muskarac ne bi mogao dopasti nekome kao "feminizirani MUSKARAC", nego kao "FEMINIZIRANI muskarac"...
Ne razumem
Mislim da ste shvatili poentu...
Ne bi me to zacudilo da se dogodilo samo jednom, ali, nazalost - desilo se vise puta...
Mozda gresim, ali ja iz licnog iskustva zakljucujem da muskarci koji "se pale" na feminizirane momke to (na neki nacin) smatraju svojim fetishem... A, zasto se feminizirani muskarac ne bi mogao dopasti nekome kao "feminizirani MUSKARAC", nego kao "FEMINIZIRANI muskarac"...
Ne razumem

Mislim da ste shvatili poentu...