Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Prije neki dan mi je palo na pamet da je cetkica za zube prosla kroz nekoliko mojih veza ili veza u pokusaju ili avantura :D

Slucaj No 1- moja najveca ljubav o kojoj sam pisao (MAJKE MI BAJKA) tip mi je kupio cetkicu za zube koja je stajala kod njega.Rekao je da kad je ne budem vise vidio u casi pored njegove, da je ljubavi kraj.Veza je trajala koliko je trajala, rastali smo se i gledali se i posle raskida, a potreslo me kad sam vidio da moje cetkice vise nema pored njegove. :sigh:

Slucaj No2-cetkicu za zube sam ja kupio momku sa kojim sam se gledao odredjeno vrijeme, bilo je prijatno.Jednog dana sam mu ostavio ljubavnu poruku na cetkici na srcu od papira...Medjutim te noci prije nego sto je dosao kod mene, raskinuli smo....Nije vidio poruku

Slucaj No3-cetkicu je donio momak sa kojim sam se gledao kratko.Nije bio iz Bg.Kad je odlazio, zamolio sam ga da ostavi cetkicu jer ce se mozda jednom vratiti.To bi mi ulilo neku nadu...Nije je ostavio...

Vjerujem da su i vasi bivsi partneri koristili cetkice i da ih i dalje koriste :smeh:

Da li postoji neki predmet koji je obiljezio neke vase veze, avanturice, nesto slicno ovim mojim kratkim pricicama. :) Nesto sto se provuklo kroz vise situacija.

:perezube:
Korisnikov avatar
By Adenim
Sledeci put im odseci kurajber, tako ce se sigurno vratiti....
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa... jedan je poslat u 3 pm kad sam ga vidio da je koristio moju cetkicu za zube. ono, kao, ljubimo se, dijelimo jednu zvaku, kao, sta ima veze? ma idi re, ne moze to tako:barf:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja sam mislila da kad ostavi cetkicu to znaci nesto zbilja posebno, ali kad sam videla da ih tretira kao bilo sta (jeftine su sada i ima veliki izbor), shvatila sam da se ne mogu "osloniti" na nju! :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ljudovi :D tema nije o cetkicama za zube :D ja sam naveo taj primjer, mislio sam na neki predmet koji je obiljezio vase veze, vezice i sl. :)

Meni su na pamet pale te cetkice za zube.
Korisnikov avatar
By Zoe
Mislim da postoji tema, ali ne, ja ne sakupljam predmete iza bivsih.....ono, ne cuvam majice, gacice itd. :lol:
Bivse je bivse, sta ce mi stvari...
Korisnikov avatar
By colorado
Ja vezujem iskljucivo lisicama... Nista bolje od hladnog celika.
Korisnikov avatar
By svejedno
Jbg, meni su to isto cetkice za zube, uglavnom.

Mislim svasta, razne osobe ostavljaju razne stvari, od sesira preko spavacica do gacica..

Al' cetkica za zube ostaje i kod mene i kod voljene osobe... nekako, ne znam zasto, to dodje neka intimnost.
..

Mada sam licno iskreno voleo samo jednu osobu.
..

Lm, nije mi zao da ih bacim, ali za neke (samo te jedne osobe, zapravo -sh'o bi rekla tramp - zombi veza ;) ) opet jeste... za druge nije, te ih bacim ;)
...

Ako zele, nek' donesu nove.

;)
Korisnikov avatar
By ns.happy
iza mojih bivsih su samo ostali pokloni koje su mi poklanjali. svako je dobio svoju kutiju za cipele i sve sam ih uredno slozio.
jedna stvar je simptomaticna, svi moji bivsi su mnogo voleli cokoladu, ali ono bas, i ja koji nisam bas neki veliki ljubitelj slatkisa (osim onih tamnih, gorkih cokolada, kao za kuvanje) sam se sa njima sladio...:fuckbed:
By Sixto
Ostale mi jedne extra gace kod bivseg, mamu mu jebem, danas ih nosi njegov sadasnji! Zamisli kretena!

Vise nista ne ostavljam nikome!
Korisnikov avatar
By leobg
Od samih ulaznih vrata, pa do terase, sve smo zajedno stvarali, a on je bio arhitekta za uredjenje prostora. Mozete li da zamislite moju situaciju u kojoj je svaki sraf, ekser zakucan zajedno. Razmisljao sam se da se odselim, mozda cu to i uraditi. Useljavali smo se zajedno i skockali stan. Uzasno se osecam.
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Sixto
Ostale mi jedne extra gace od bivseg, mamu mu jebem, danas ih nosi njegov sadasnji! Zamisli kretena!

:smeh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
seli se, bwe... ja moje sve drzim u dnu ormana zatrpane... samo ih s proleca prebrisem i proluftiram...
By Sixto
Pa sta se smejes, stvarno breeee, majke mi!

to samo meni moze da se desi!
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by leobg
Od samih ulaznih vrata, pa do terase, sve smo zajedno stvarali, a on je bio arhitekta za uredjenje prostora. Mozete li da zamislite moju situaciju u kojoj je svaki sraf, ekser zakucan zajedno. Razmisljao sam se da se odselim, mozda cu to i uraditi. Useljavali smo se zajedno i skockali stan. Uzasno se osecam.

Jao, :mazi: poznat mi je taj osecaj.......

Tugovanje je prirodan proces i potrebno je vreme da prestane. A prestace.
Nemoj drasticno da menjas svoje navike , jer ce svuda, gde god da odes, ON biti u tebi........mozes promeniti okruzenje, ali se u novom mozes osecati jos praznije.....a ON je i dalje u tebi.....
Pusti neka vreme zaleci rane........onda ces prestati da primecujes sta je ON uradio po kuci i gledaces na to kao na normalan zivotni proces........jbg.,ljudi dolaze i odlaze, ne mozemo stalno bezati.......

Zbrkano sam pisala, nadam se da si ipak nesto razumeo....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Seaman

Da li postoji neki predmet koji je obiljezio neke vase veze, avanturice, nesto slicno ovim mojim kratkim pricicama.
Postoji. Jedne srebrne NIKE patike. Nosio sam ih godinu i po dana i obelezile su dve moje veze. Obicno uvek imam po nekoliko pari patika i menjam ih kako mi se cefne, e dok sam bio u toj prvoj vezi te srebrne nisam skidao! Kad je puklo, nijednom ih nisam obuo sve dok se nisam spandjao sa drugim. Onda opet ista "procedura" bukvalno ih nisam skidao. Kad sad malo bolje razmislim to je sve bilo nesvesno. Sto je najzanimljivije jos uvek su zive (4 godine posle). Chame u dvoristu mog ortaka. :lol:
By Çâðê_DUP
amajlija jin jang

ajd da pricamo price

stedela sam par meseci da kupim divne mindjuse i pojavim se s njima, a moja prva ljubav kaze: mogu li da ih vidim? ja zapravo skinem mindjuse i dam joj i ona ih prevrce u rukama, sva ocarana, ali nespretna kakva je, ispusti ih i one se slome. par meseci kasnije, krenula je da mi pipa amajliju jin jang, opet ocarana, ja je skinem i okacim je njoj oko vrata. ona sva srecna, pa joj ja poklonim (drevni arapski obicaji su mi u krvi) kad smo se posvadjale nesto kasnije, ja joj zatrazim amajliju nazad (uvek to radim kad mi neko slomi srce) i ona poplaka, na sta se ja ovako emotivna sazalim i dozvolim joj da zadrzi amajliju koju je nosila naredne dve godine, a onda je bacila u djubre.

ne znam sto sam vam ovo ispricala :neznam:
Korisnikov avatar
By decko
Ajoj....ja kad bih poceo da pisem sta me vezuje...uh.

Ja sam tip osobe koji nekad sacuva gluposti i sitnice od majice pa do kesice secera ili racuna iz kafica :mazi:

A ako se konkretno radi o nekom predmetu, uglavnom su to majice posto svakom decku koji bar jednom prenoci kod mene dam svoju majicu u kojoj da spava a istu ja vise nikad ne nosim vec 'cuvam' ako dodje opet i samo taj neko je nosi i u njoj spava...

:meda:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Decko ti si presladak :mazi: to je tako slatko...

---------------------------------------------------------------

Ono sto ostaje iza mojih veza su upotrebljeni kondomi.
Cuvam ih u frizideru zbog nekih dnk analiza kao i ako budem zeleo da kloniram nekog i potom iskalim svoj bes na njima.
Naravno uvek mogu nekome da podmetnem za neko ubistvo i sl.

Korisno je jako.
Korisnikov avatar
By decko
:blush: :mazi:

Jace je od mene.... :sigh:
Korisnikov avatar
By Val
Ostavih joj svoje omiljene cipele. Dok su one tamo...i ja sam! :D
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by Zoe

Nemoj drasticno da menjas svoje navike , jer ce svuda, gde god da odes, ON biti u tebi........mozes promeniti okruzenje, ali se u novom mozes osecati jos praznije.....a ON je i dalje u tebi.....
Pusti neka vreme zaleci rane........onda ces prestati da primecujes sta je ON uradio po kuci i gledaces na to kao na normalan zivotni proces........jbg.,ljudi dolaze i odlaze, ne mozemo stalno bezati.......

Sve ja to znam, jebi ga nije mi prvi raskid, samo mi je ovaj malo drugaciji od ostalih, posto smo ziveli zajedno, pa je nekako drugacije. Bicu ja ok. Evo svakim danom je sve lakse i bol je manja.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Cetkice na stranu... malo je tuzna tema :placko:
Korisnikov avatar
By Zoe
Jbt, to je kao da iza mrtvaca nesto sakupljam - svaka moja veza se zavrsavala ili sto sam ja tako htela, ili je dogovor bio obostran, slozili smo se da necemo da budemo zajedno, tako da mi nije nesto stalo da kolekcionarim njihove delove odece, obuce..... :nope:

Poklone nikada ne trazim nazad i to mi je tako nisko i ogavno.......poklanjala sam srcem i bez obzira sto se nesto zavrsilo, tada kada sam poklanjala je trajalo i ja sam to zelela.
Takodje nisam u fazonu da nekome u facu bacam poklone koje sam dobila........iako mi pri raskidu mozda i ne prijali, dajem ih samo na zahtev te osobe, za koju cu tada, naravno, misliti da je niska i ogavna, ne zato sto meni taj poklon treba, nego zato sto je to glupo.....Odrasli smo, bar za toliko.....

Uostalom, sad kad se osvrnem oko sebe, vidim da sam ja vise poklanjala, i srecna sam zbog toga :yay:

One retke knjige, minijature i sl. sto su tu su mi drage, kao sto mi je svaka moja ljubav bivsa negde draga....... zbog iskustva, koje mi je neprocenjivo.......ako nista drugo.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Originally posted by Sixto
Ostale mi jedne extra gace kod bivseg, mamu mu jebem, danas ih nosi njegov sadasnji! Zamisli kretena!

Joj :smeh:
Ovo je bash dobro :lol:

@topic: Cetkice treba drzati u zasebnim casama or nekim drugim mestima, higijenski je :mucka:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Zoe

Sve ja to znam, jebi ga nije mi prvi raskid, samo mi je ovaj malo drugaciji od ostalih, posto smo ziveli zajedno, pa je nekako drugacije. Bicu ja ok. Evo svakim danom je sve lakse i bol je manja.

Eto :hvala:
Cak i kao ostane u tragovima, neka stoji...oplemenice ti dusu i oci, pazljivi posmatrac ce videti iskustvo u njima. :)
Korisnikov avatar
By Blady
Hm... imamo obe cetkice
Moja je kod nje, a njena je kod mene
Tj sve je to zapravo duplirano....a kao sto kazete cetkice su jeftine, i lako se menjaju.... mada bolje reci, na mene najvise, hajde tako reci papuce.. isto je kao i za cetkicu :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jao, ta cetkica za zube se vecno razvlacila po nekim neseserima, i nije bila ne znam kakav predmet od vaznosti...
Ali roze pidzamica jeste. Stajala je kod mene dugo posto smo raskinule.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by ZvezdasBG

Postoji. Jedne srebrne NIKE patike.
Jebote, kakv si ti dziber... :lol:

Ja cuvem neke diskove i slicne sitnice, ali bez ikakve emotivne pozadine, jednostavno me mrzi da vracam...
By Sixto
Dziber? Zbog srebrnih patika?
Kako je danas ljudima malo potrebno...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!