Originally posted by Boshko
Nije bio feedback i nije bila zandarmerija... i nije bilo nekoliko privedenih...
Ali je zato bilo pickica koje su se poplasile i odmah otrcale kuci cim se ugasila muzika...
Kako je krenula prica bice da su dosli vanzemaljci i upali na zurku...
Da te potsetim ili obavestim, Jelena i ne znam ko jos su se nasle u policiji i pustene su, cuo sam se njom kada je izlazila iz stanice.
"Tetke" ko god to bio nisu otrcale kuci, nego otisle. Receno nam je da mozemo da ostanemo ali bez muzike (citaj: jebes zurku bez muzike). Ukoliko nisi primetio, policija je legitimisala ispred vrata. Postavljeno nam je pitanje imamo li licne karte. Muziku su iskljucili i devojka koju ne poznajem, ali ti verovatno JE poznajes je pozvala sve i rekla da joj je zao sto mora da prekine zurku i kao sto sam napisao gore, rekla pod kojim uslovima mozemo ostati. "Tetke" koje su otisle su "tetke" koje nisu imale nikakvu identifikaciju kod sebe. Ja kao jagodinac, svakako da nisam mogao ni za koga da garantujem, a otisao sam po prekidu jer je sve postalo suvise 'tmurno' i vise se nije osecala sigurnost, citaj - otisao sam da se jebem.
Pozdravio sam te prilikom odlaska i kako sam skontao, svi su krenuli, jer smo u lokalu ostavili samo vas nekoliko.
Tako da zurka JE bila prekinuta. Uostalom, policija je dolazila i pre nego sto si ti dosao i bila je prilicno namrgodjena.
Zurka je bila prijavljena do 02:00, ali ju je policija prekinula u ponoc, a vlasnik lokala se nije odazivao na pozive.
Elem, kada neko udje na zurku, u ovom slucaju policija, (samo do ulaza) i kaze da mora da je prekine jer je navodno bila prijavljena samo do ponoci, tj. da 'ajde mozemo da ostanemo ali bez muzike - to se zove PREKID ZURKE.
Kada nekog policija privede na saslusanje - to se zove PRIVODJENJE.
Ako je tebi bilo prijatno nakon takvog uznemiravanja da ostanes i bez mjuze u krajnje nelagodnoj (nesigurnoj) atmosferi, to je druga stvar...
@ns.happy
Koliko ja znam to nije bila 'pride zurka', bar se ne secam da sam ja tako protumacio poziv, ali provericu jos jednom, u suprotnom drugacije bih se obukao...