Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Samo da dopunim - trebaš napraviti ext3 fajl sistem za korenu (root, /) particiju sistema. Veličine koje je andjela navela su uglavnom dovoljne :) . Možeš staviti malo više za sistemsku particiju ako planiraš instalirati više stvari.

Korisno je napraviti odvojenu particiju za /home direktorijum (mesto gde će se nalaziti tvoji podaci). Korisno je zato da ne bi došlo do brisanja tvojih podataka prilikom reinstalacije sistema. Ona može biti proizvoljne veličine, zavisno od toga koliko ćeš stvari smeštati na nju.

FAT32 je poželjan ako ti treba particija koja će ti služiti za čuvanje podataka kojima pristupaš i iz Linuxa i iz Windowsa. Doduše, postoji ntfs-3g, koji je u stabilnoj fazi i omogućava i čitanje i pisanje NTFS particija iz Linuxa.
Korisnikov avatar
By Rei
Ahh, noob sam ja za ovo :)

Pokrenuo ubuntu u live cd modu, pokrenuo installer, doshao do toga da me neshto pita za particije, koliko sam ja skontao, on hoce da podeli particiju od 70 gb na 88%, tako neshto, ali javi neki error, i nece...

Skinuo sam partition magic i probao iz wina da napravim novu particiju, medjutim i on prijavi neki error i nece. :nerd:

kme...
Korisnikov avatar
By ^RAY^
REI,tako je i mene zezao i UBUNTU i Vista dok nisam skontao u cemu je bio problem.Maticna ploca nije bila kompatibilna sa 3D grafickom pa kad a sam to updateovao*citaj iskeshirao oko 200 jura,onda sve to nije bilo kompatibilno sas procesorom i tako...
Finaly moja nova kongiguracija je kompatibilna sada sa Ubuntu-om i Vistom ali ne i sa mojim ispraznjenim dzepom :cupakosu:
Verovatno ti nije kompatibilna mashina za 3D OP sisteme.
A mozda i neki file missing prilikom downloda:misli:
Korisnikov avatar
By Rei
wtf :wtf:

Pa to mi nema nikakvog smisla...
Korisnikov avatar
By andjela
batali taj partition magic krsh

skini Acronis Disk Director Suite i napravi dve particije ali bez ikakvog fajl sistema

na tim particijama ce se ubuntu instalirati, a pre toga ce staviti na njih ext3 fajl sistem
Korisnikov avatar
By Rei
Kao shto malopre rekoh ray-u na u2u, hvala bogu na moron-friendly windowsu.

vishe ne eksperimentishem radi neke tamo kocke. :durenje:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
LOL
Ma nista specialy osim sto Linux srche manje memorije i podize kudi kamo manje servisa nego Vista:predaja:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by REI
Kao shto malopre rekoh ray-u na u2u, hvala bogu na moron-friendly windowsu.

vishe ne eksperimentishem radi neke tamo kocke. :durenje:
:lol:
pa imas te tripove i za windows :) npr. Yodm3D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!