Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By beodecko
Idem ove godine prvi put na Kusadasi...
kako tamo stvari stoje sa gay populacijom?
kafici, klubovi... ima li informisanih?
hvala za svaku informaciju :klap:
kiss
Korisnikov avatar
By Adenim
Koliko sam cuo, postoji neka gay diskoteka/klub...
Korisnikov avatar
By colorado
bio tamo 2003. sve sami srbi. a gde srba ima u tolikom mnostvu da su zauzeli ceo grad, mozes i sam da pretpostavis koliko cveta gej svet.
Korisnikov avatar
By beodecko
ah, toga sam se i plasio...
mozda bar ta diskoteka ima o kojoj adenim prica...
Korisnikov avatar
By .L O S T
postoji jedno mesto gde je sve sam lokalni matori sljam...... usao sau u lokal i izasao jer je ono zalosno... gay plaze nema....
i nije neko dobro mesto za pederisanje:protest:
Korisnikov avatar
By Egon
neee nije uopste strasno ako ne ides u sezoni ..... tipa maj, septembar, oktobar ....

ali jun, jul, avgust, ne smem da pretpostavim koji je uzas ...
Korisnikov avatar
By HARP
Ja putujem sada u petak za Kusadasi.
Kada ti ides?

Mozda se sretnemo tamo :lol:

Mada, ne planiram da zalazim u te klubove i ne znam koliko je safe...
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Ljudi bila sam U Kusadasiju pre par godina. Mogu vam reci da je prelepo i da je totalno safe:up: Postoji tzv. "bar-street" gde imate clubove svih vrsta i podvrsta sto muzckih, nacionalnih...(Ima i klub "Kalemegdan" posvecen srbima)
Takodje vam preporucujem Lady's beach jer je najlepsa i nije prepuna! A ima divnih kafica u kojima mozete da uzivate kako i danju tako i nocu. Hrana je jeftina ukoliko zelite da hasate po restoranima. Recimo jedan lep obrok kosta 10 e, a kokteli alkoholni su oko 5 e. (toga se secam:yes:)
Hmmmm....ah, da i obavezno posetite efef,pamkale i idite na boat-trip krstarenje po Kusadasiju you'll like it!!!
A aako ste za neko zezanje onda preporucujem aqua parkove!!Extra su! I zanimljivo je!
Kusadasi:up: :up: :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By lostinspace
Uh, taj Kushadasi. Tada nisam bio deo ovog foruma, pa se nisam na vreme raspitivao o gej-diskotekama, mukica sam izlazio na strejtaska mesta, da sam samo znao... :D

Inace, ja sam bio prosle godine, preporucujem apsolutno Long beach... Malo vetrovitija i dalja od ostalih, ali je najlepsa, a i imate dolmuse sa onog kruznog toka sto smo mi zvali Slavija :D Ladies' beach je pretrpana (Mystica_lady, ne znam kada si ti bila :) ).

Provod je generalno dobar, bar street je kul, samo sto je problem ljudstvo - svi se natrpaju u dva-tri kluba i to je to. U Kalemegdan idi samo ako zelis da slusas turbo folk i da se osetis kao na splavu :D (provuce se malo turskog melosa)... Ja preporucujem Jimmy's bar, skroz je kul, malo atmosferu remete pijani Irci koji samo misle o tome kako ce da se bodu nozevima :D . U svakom slucaju, Turci su vrlo gostoprimivi. Jedan prodavac se cak pravio mnogo liberalan pa me je pitao (ne znam ni ja kako smo usli u dublju konverzaciju sa njim, al' ajde :D ): "Do you have a girlfriend?", ja kazem "No", a onda pita "Do you have a boyfriend"... Ja opet "No" uz kez. :D Jedini peder koga sam bas zapazio bio je neki lik koji me je ufatio za dupe u nekom strejt klubu u bar stritu :) Ti obavezno osacuj gej zivot, pa javi :)
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by lostinspace
...Jedan prodavac se cak pravio mnogo liberalan pa me je pitao (ne znam ni ja kako smo usli u dublju konverzaciju sa njim, al' ajde :D ): "Do you have a girlfriend?", ja kazem "No", a onda pita "Do you have a boyfriend"... Ja opet "No" uz kez. :D ...
Smeswno, ali i tipicno- desavalo se i meni cesto, i ne samo u Turskoj vec od Istanbula do Caira preko Beiruta, Damaska i Amana - sve na istu temu 'do you have a girlfriend/boyfriend'

Pa eto, ko voli nek izvoli :tenis: :camac:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Da, njima je to vrlo česta pojava izgleda. Kada sam bio 2007 u Turskoj u blizini Bodruma, iznenadio sam se (prijatno) da skoro svi hotelski konobari i osoblje očijukaju kako sa ženama tako i sa muškarcima, a više sa muškarcima....a moram priznati da neki od njih nisu ni bili loši. Pogotovo jedan animator i jedan maser :kupanje: :spank: :sladoled:
Korisnikov avatar
By lostinspace
Meni je posle drugar iz Istanbula rekao da su oni svi veoma gostoprimivi i da se trude da se ponasaju sto evropskije pred nama Evropljanima. Ja pretpostavljam da je u pitanju malcice sminke "Mi smo kul"... :) A i generalno, deo Turske koji mi posecujemo mnogo liberalniji i napredniji (a i bogatiji)...
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by Mystica_lady

Takodje vam preporucujem Lady's beach jer je najlepsa i nije prepuna!
Lady's beach je po meni daleko od najbolje plaze tamo...green beach je mnogo bolja, a ima ih jos koje su malo dalje...inace bio sam tamo 2004. pa se mozda nesto i promenilo

gay club sigurno postoji, samo nisam bio niti znam gde se tacno nalazi, ali je negde u centru sigurno

ok je Kušadasi za prvi put, ali se necu vracati
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja sam bila ove godine, tj. vec prosle.. Od gay mesta nema nista, jbg..

Ali je divan Kusadasi, plaze i more su prelepe i iznenadices se koliko je jeftino, toliko da mozes svaki obrok da jedes u restoranu.. :)
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
bio sam par puta u kusadasiju.
ne znam gde su im gay mesta, ako ih uopste ima.

prodavci flertuju na sve strane samo da bi izvukli sto vise para...
da u svakoj jbn radnji nije radilo po 5-6-10orica braca/e mozda bih uzvratio istom merom. :kletva:

long bich je zakon! :D
orient bar je super mesto sa uzivom rock/pop muzikom.
u street bar-u imas koliko hoces diskaca. svi su isti, svuda se pusta ista muzika... ok je 2-3 puta ali posle postaje previse copy/paste.

od izleta obavezno idi u efes, pamukale (duzi put), kratarenja i aqua parkove.
taaako.

idi VAN sezone jer su mnogo prijatniji! u sezoni je prevelika guzva pa oni onda sebi dozvoljavaju da ponekad budu bahati.

uzivaj!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!