Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By vanillapuff
Nije rec o varanju... "Varanje" ovde nije adekvatna rec koja moze doci kao komentar na ono sto sam u svom postu napisala.... :no:

Licno mislim da je "obaveza" monogamije/monoamorije naucena kategorija. Na to nas uce knjige, filmovi, casopisi, TV emisije; na to nas uci normativni model drustva u kome zivimo.

Ne mislim ovim da stanem STRIKTNO na stranu bigamije/biamorije ili poligamije/poliamorije.
Na primer, kada se vezem za jednu osobu zato sto mi je do nje stalo na poseban nacin (koji uvek obuhvata visedimenzionalnost razloga zbog kojih mi se ona dopada i mnogostrukost nacina na koje je volim i na koje me ispunjava), ja nemam potrebu da trazim jos nekoga sa strane.

Ali svi smo razliciti. Poli/bigamija ili poli/biamorija nije promiskuitet. Nikako.
Radi se samo o osvescivanju mnogobrojnih nacina na koje mozemo voleti, zeleti, davati sebe, naravno bez toga da povredimo bilo koga u takvim relacijama.... :hug:
Zato sam i napomenula da se o svemu mora razgovarati i da je potrebna velika doza zrelosti za postavljanje sebe u takvu poziciju.... :)

Ja to razumem.
I ja to postujem. :mazi:

Kao sto postujem i sva ostala misljenja vezana za ovu i sve druge teme. :zastava:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Mala paralela za razmisljanje:

Mozete li imati nekoliko zaista bliskih prijatelja u isto vreme i voleti ih jednako snazno i predano - naravno, sigurno na razlicite nacine (kvalitativna razlicitost odnosa koji gradimo sa razlicitim ljudima potice od razlicite energije koja se oslobadja u komunikaciji - mogucnosti intenziviteta i karaktera ovih energija su bezbrojne! :wow: ) ???????????????

Da li je bivanje u vise intenzivno-prijateljskih relacija u isto vreme "prevara", odnosno uskracivanje bilo cega bilo kojem od vasih prijatelja u tom momentu????

Razmislite.... ;)
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Kako sam ovo elaborirala, bolje da sam temu otvorila..... :smeh: :D
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Jooooooooooooooooooj, batalicu sve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Zaljubljena
Jooooooooooooooooooj, batalicu sve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad:

Nemoj da se nerviras :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
U jebote...kako je mocan taj smajli, uvek mi popravi raspolozenje :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By m..
Ne dozvoljavam sebi taj luksuz da se zaljubim u nekog ko je zauzet.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by vanillapuff
Nije rec o varanju... "Varanje" ovde nije adekvatna rec koja moze doci kao komentar na ono sto sam u svom postu napisala.... :no:

Licno mislim da je "obaveza" monogamije/monoamorije naucena kategorija. Na to nas uce knjige, filmovi, casopisi, TV emisije; na to nas uci normativni model drustva u kome zivimo.

Ne mislim ovim da stanem STRIKTNO na stranu bigamije/biamorije ili poligamije/poliamorije.
Na primer, kada se vezem za jednu osobu zato sto mi je do nje stalo na poseban nacin (koji uvek obuhvata visedimenzionalnost razloga zbog kojih mi se ona dopada i mnogostrukost nacina na koje je volim i na koje me ispunjava), ja nemam potrebu da trazim jos nekoga sa strane.

Ali svi smo razliciti. Poli/bigamija ili poli/biamorija nije promiskuitet. Nikako.
Radi se samo o osvescivanju mnogobrojnih nacina na koje mozemo voleti, zeleti, davati sebe, naravno bez toga da povredimo bilo koga u takvim relacijama.... :hug:
Zato sam i napomenula da se o svemu mora razgovarati i da je potrebna velika doza zrelosti za postavljanje sebe u takvu poziciju.... :)

Ja to razumem.
I ja to postujem. :mazi:

Kao sto postujem i sva ostala misljenja vezana za ovu i sve druge teme. :zastava:
:up:

Opet moram u potpunosti da se slozim sa Vanilicom.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by m..
Ne dozvoljavam sebi taj luksuz da se zaljubim u nekog ko je zauzet.
Nije to luksuz, to je prokletstvo....mrzim sto nemam samokontrolu :mad:
Korisnikov avatar
By Dina
Zaljubljena,
nemoj da mrzis. Mislim da nije ni luksuz, ni prokletstvo... gde ljubav pocinje, samokontrola u velikoj meri prestaje.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Al, samo malkice samokontrole da imam, ovo se ne bi ni desilo....
Korisnikov avatar
By Winter
Uh nisam htela da komentarisem, al sta da se radi,procitah sve sto ste napisale,pa sad moram.....
Kao prvo, tebi se najverovatnije ne bi toliko svidjala doticna devojka (oznacicu je sa X) da nije vec zauzeta,verujem da svi mi znamo koliko je slatko zabranjeno voce....Druga stvar je kako se X odnosi prema tebi, u slucaju da je naslutila tvoju naklonost ,samoj njoj je onda zanimljivo da pored njene devojke postoji jos neko zainteresovan za nju,u ovom slucaju to si ti.Ona se najverovatnije poigrava prosto jer joj se moze, ima tebe kao izduvni ventil kada joj je dosadno ili sta vec, a ima stalnu vezu za nesto trajnije i ozbiljnije.
Moj ti je savet da budes jako jako oprezna, jer iz cele ove price samo ti mozes izaci povredjena nikako njih dve.
Jos nesto,....ne diraj u tudju vezu dok ista traje jer ne vredi, nece one raskinuti zbog tebe, raskinuce kad im dodje kraj. Bolje se malo osvrni oko sebe i nadji nekog s kim mozes provoditi neko kvalitetno vreme, pa kad i ako ona bude slobodna, eto ti prilike.....
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
:hmm: to sa zabranjenim vocem nije tacno, posto se ona meni svidjala i ranije, ali nisamo se znale...bile smo mnogo daleko...

Mislim da si upravu sto se tice toga da sam joj ja izduvni ventil...i ja sam skontala da je nazalost tako...mada i dalje sebe ubedjujem da to nije tacno...jbg, nada poslednja umire.......
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by tinkerbell
Originally posted by Dina
Osoba sa strane ne moze da rasturi vezu, to mogu samo oni u njoj.
:up: :hail2: :up: :hail2: :up: :hail2: :up: :hail2: :up: :hail2: :up:
Naravno. :up:
Korisnikov avatar
By Pauceti
@Zaljubljena: Lepo si mi otvorila ranu ovom temom
By pčelica
Sta raditi kad vam se neko jaaaaaako, jako svidi i sto ga vise vidjate i upoznajete sve vise vam se dopada... :love:
E sad, naravno da posstoji problem...sta ako je taj neko u vezi...i vi ste "dobri" i sa tom osobom (kolko-tolko)...
Sta raditi...da li da probate da zavedete tu osobu, ili da samo isqlirate sve, a to je jaaaaaaaako tesko...jer mislite da moze da bude necega izmedju vas i te osobe??????
Da im "rasturite" vezu i po svaku cenu budete sa osobom koja vam se svidja...ili da ih nastavite da se druzite sa njima, iako vas boli svaki njen pogled i svaka njena rec upucena toj drugoj osobi... :(

E, vala, al sam ga srocila :lol:

Po stoti put:
Prvo i osnovno- ako je zauzeta, nije oduzeta!!!
Raščisti sa sobom šta hoćeš, dal' je
to samo fiz. privlačnost ili više od toga, a onda
kreni u akciju.
Mislim, raspadaju se države, što ne bi i jedna veza?
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Manila sam se toga...ona je sreca, meni je drago zbog nje i .....idem dalje :shmi:
By Bombina
Originally posted by tinkerbell
Originally posted by Dina
Osoba sa strane ne moze da rasturi vezu, to mogu samo oni u njoj.
:up: :hail2: :up: :hail2: :up: :hail2: :up: :hail2: :up: :hail2: :up:
za mene jedna ta osoba mene pitala ako mislis da li me dopadas na to da,odgovor da,i ja sam bila sasvim zabezknuta
svaka devojka imaju osecaja,kad nemogu da izdzati malo daljine
i sta zeli o zivotu i vezu ,oni nemogu da rasture veze nego sebe
Korisnikov avatar
By svichky
uvek sam zato da se kaze svoje misljenje, iznesu svoja osecanja pa i onda kad je tesko i nepodobno a pogotovo ako to moze rezultirati necim za sta bi ti umrla...a onda opet moze i da zavisi od toga koliko si ti dobra sa tom trecom osobom...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Sta raditi kad vam se neko jaaaaaako, jako svidi i sto ga vise vidjate i upoznajete sve vise vam se dopada... :love:
E sad, naravno da posstoji problem...sta ako je taj neko u vezi...i vi ste "dobri" i sa tom osobom (kolko-tolko)...
Sta raditi...da li da probate da zavedete tu osobu, ili da samo isqlirate sve, a to je jaaaaaaaako tesko...jer mislite da moze da bude necega izmedju vas i te osobe??????
Da im "rasturite" vezu i po svaku cenu budete sa osobom koja vam se svidja...ili da ih nastavite da se druzite sa njima, iako vas boli svaki njen pogled i svaka njena rec upucena toj drugoj osobi... :(

E, vala, al sam ga srocila :lol:
Samo napred, cini sta ti srcu drago, jer zivot je jedan !
Posle konzumiranja seksa sa tom osobom koja te privlaci, uljudno se izvini onoj drugoj sa kojom je subjekat tvoje zudnje u vezi.
Kazi samo " Izvini, sestro slatka, ali morala sam, a ti me sad ubi !!! "
Pa da.
:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!