Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Sta raditi kad vam se neko jaaaaaako, jako svidi i sto ga vise vidjate i upoznajete sve vise vam se dopada... :love:
E sad, naravno da posstoji problem...sta ako je taj neko u vezi...i vi ste "dobri" i sa tom osobom (kolko-tolko)...
Sta raditi...da li da probate da zavedete tu osobu, ili da samo isqlirate sve, a to je jaaaaaaaako tesko...jer mislite da moze da bude necega izmedju vas i te osobe??????
Da im "rasturite" vezu i po svaku cenu budete sa osobom koja vam se svidja...ili da ih nastavite da se druzite sa njima, iako vas boli svaki njen pogled i svaka njena rec upucena toj drugoj osobi... :(

E, vala, al sam ga srocila :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Kod mene zavisi koliko sam dobra sa tom drugom osobom. Ako je rec o mojim prijateljicama - njihovi partneri za mene nikad nisu postojali u smislu nekog dopadanja. Sreca da i sa njima i sa prijateljima imam sasvim razlicit ukus, pa nije cak bilo ni nekog iskusenja da se tako nesto desi. Ali tu bih odabrala prijateljstvo. U svim ostalim slucajevima idem za mojim osecanjima. Osoba sa strane ne moze da rasturi vezu, to mogu samo oni u njoj.
Korisnikov avatar
By KiWi

Ako ta osoba uzvraća impulse, jasno je da ta veza nije jaka i da će pući pre ili kasnije. Naravno, ne računaj na dobre odnose sa osobom sa kojom je tvoja sipmatija u vezi ...

Ipak, ne trebaš ti da im "rasturaš vezu" .. Neka ta osoba odluči šta gde želi dalje sa svojim ljubavnim životom ... Ti se tu ništa ne pitaš, ti si samo jedna od opcija ...

Ako osoba koja ti se dopada ne pokazuje interesovanje, jasno je da ti tu nemaš šta da tražiš ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sve sto se gradi na tudjoj nesreci je osudjeno na propast pre ili kasnije :deda:

Ali danas je sve ionako osudjeno na propast tako da... xm... :misli:

I'm confused! :jbg:

Ali opet ko ima savest, ne bi trebalo da to ucini... :saint:
Korisnikov avatar
By decko
Been there - than that. Jednom recju ukoliko su kao sto rece Kiwi emocije izmedju vas jake, osoba koja ti se svidja ti odgovara na odredjene signale a njena veza sa druge strane ne ide dobrim tokom onda postoje velike sanse da se nesto desi.

Nekad, pak, desava se da osoba koja ti se svidja samo flertuje malo sa strane ili usled nedostatka neke paznje od osobe s kojom je u vezi trazi okolo istu kako bi napravila balanas u svojoj glavi da je sve ok a ne zeli da se uplice (s tobom) u nesto vec zeli da sacuva svoju vezu a trazi 'ventil' gde ce da projektuje neke svoje nesigurnosti/zelje/sta god.
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Dina
Osoba sa strane ne moze da rasturi vezu, to mogu samo oni u njoj.

Velika istina.

Predlazem da pokusas spontano da pratis tok situacije koja se odvija kako u samoj tebi, tako i u medjusobnom odnosu ostale dve osobe, a tako i u njihovom odnosu sa tobom. Preispitaj sebe i svoje relacije sa tim osobama. Stavi sa jedne strane dubinu i jacinu prijateljstva, a sa druge strane intenzitet osecanja i privlacnosti koja se pojavljuje prema drugoj osobi...

Ili: uostalom, zasto bi postojali bilo kakvi ultimatumi?????
Ako je prijateljstvo cvrsto i iskreno, opstace cak i ako situacija pocne da se razvija u tvoju korist sto se ljubavi tice...

Veza opstaje samo ako to zele oni koji su u njoj, i tu bih se veoma slozila sa Dinom.... Posledicno, veza se ne prekida usled razloga spolja, vec usled onoga sto se desava unutar nje (pa makar to bilo izazvano i necim spolja)...
Zato NEMOJ sebe da krivis ni za sta. Svi ste dovoljno odrasli ljudi da preuzmete punu odgovornost za svoje postupke, i tu detinjaste ljutnje ili durenja, a kamo li prekidanja prijateljstva ne bi smelo da bude.

Radi po svom osecaju. Sigurno negde unutar sebe, poznavajuci dobro celu situaciju i aktere u njoj, znas sta treba raditi - odnosno, preciznije, znas TACNO sta je potrebno ciniti ili ne ciniti da bi se ti licno osecala mirnom i ispunjenom.

Sledi taj osecaj.

Sta god da se desi, prijateljstvo je iznad svega, i sposobno je da prozivi, prezivi, prozivljava ili prezivljava vezu - ako je pravo i cvrsto, opstace. :hug:

Javi nam sta je bilo..... :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Dina
Osoba sa strane ne moze da rasturi vezu, to mogu samo oni u njoj.
:up: :hail2: :up: :hail2: :up: :hail2: :up: :hail2: :up: :hail2: :up:
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa dovedi i ti nju u stanje da poludi za tobom. ali, nemoj nikada da ucinis sama prvi korak, jer ces onda ti biti kriva. ti samo budi tu fabulozna kakva jesi i gledaj sta ce se desiti. mislim, cvet nije kriv sto ga pcele vole, zar ne... ;)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Hmmm.... Ja nikad ne cinim prvi korak, valjda zato i nemam srece u ljubavi...
U ovom slucaju,kontam da cu pratiti razvoj situacije, i ako se desi da raskinu (znam da sam djubre sto to prizeljkujem...ali....doduse, ja hocu samo da ona bude srecna, a ako ja nisam ta koja ce je usreciti, necu nista ni preduzimati....)....hmm....ma ne znam ni sama...uglavnom kad joj zatrebam tu sam....
Korisnikov avatar
By ns.happy
a mislis li da ce ti prijateljica oprostiti sto si usla n njenu bivsu teritoriju? taknuto maknuto, darling, nema tu...
sta mislis, da li bi ta veza mogla biti kvalitetnija od tog prijateljstva?
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ma nismo mi ni dobre nesto posebno, znamo se...ono cao-cao....i nista vise....
Korisnikov avatar
By ns.happy
sta te onda briga, potencijalna veza sa njenom devojkom je ocigledno nesto bolje nego povrsno poznanstvo...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Al, opet mi je bezveze...

P.S. Kad se dog da ispunimo ono sto smo se dog za petak, objasnicu ti o cemu se radi....:)
Korisnikov avatar
By coka
verenice zaista sjebana situacija ali je bitno da je tebi vazna njena sreca i da si dovoljno covek da ne mislis samo na sebe i da je njena sreca bas uz tebe...
slazem se sa dinom da vezu mogu rasturiti samo oni koji su u njoj... sebe nemoj da krivis sto ti se bas ona svidja jer se osecanjima ne upravlja... jedino sto ti po meni ostaje je da vidis da li ta devojka oseca nesto prema tebi... ako ne jbg preboleces nije ni prva ni poslednja a ako da to je vec druga prica... mozes da joj priznas samo nemoj ali nikako nemoj da imas nesto sa tom osobom dok je ona jos u vezi... postuj pre svega sebe a i tu njenu devojku... ti zasluzujes da imas normalnu vezu a ne da nosis na savesti prevaru...

ovo sam sad izvukla iz malog mozga... ako ti je potrebno da te neko saslusa tu sam :hug:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Nisam ni planirala da budem sa njom dok je u vezi...ja nisam rasturacica....cekacu da raskine (ako se to ikad desi...)...iako sam zbogg toga djubre i osecam se kao poslednji skot na ovoj planeti...:povez:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Zaljubljena
Al, opet mi je bezveze...

P.S. Kad se dog da ispunimo ono sto smo se dog za petak, objasnicu ti o cemu se radi.... :)
naravno.

on topic.. jos si jako mlada tako da mogu da ti kazem da je sve ovo mladost ludost... ;) bices ti ok, cim se malo opustis na raspustu :kiss:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Hmm....ipak je raspust svemu ovome kriv...:nunchake:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Nisam ni planirala da budem sa njom dok je u vezi...ja nisam rasturacica....cekacu da raskine (ako se to ikad desi...)...iako sam zbogg toga djubre i osecam se kao poslednji skot na ovoj planeti... :povez:
nemoj da mislis tako o sebi, ti samo osecas nesto prema nekom i to je to. nisi ti kriva sto si je zavolela. kada bi mogli da upravljamo srcima, pa ... mislim da ovog foruma ne bi ni bilo...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Hmm....ipak je raspust svemu ovome kriv... :nunchake:
citaj lektiru za narednu godinu hehe
Korisnikov avatar
By coka
Nisam ni planirala da budem sa njom dok je u vezi...ja nisam rasturacica....cekacu da raskine (ako se to ikad desi...)...iako sam zbogg toga djubre i osecam se kao poslednji skot na ovoj planeti... :povez:
:mazi:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
E, drago mi je da me neko podrzava....

Evo jedno pitanje za vas...

Da ste vi ta osoba koja je u vezi (mislim na njenu devojku)...koji biste mi savet dali? Ili da ste ona? Da cujemo?
Korisnikov avatar
By coka
a pa to ti je sve isto... jbg da sam njena devojka ako se njoj ti svidjas jbg sta da radim... ako je njena sreca uz tebe samo napred ali bih ocekivala samo iskrenost bez lazi i prevare recite zelimo da budemo zajedno jbg... ne mogu nikoga da teram da bude sa mnom...

da sam ona isto tako... ako volim svoju devojku recicu ti izvini mozemo biti samo prijatelji ako mi se pak ti svidjas popricala bih sa devojkom... nisam ja kriva niti je bilo ko kriv... bilo bi mi zao nje ako bi patila ali iskrenost je ono sto je pre svega zasluzila...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by ns.happy
Hmm....ipak je raspust svemu ovome kriv... :nunchake:
citaj lektiru za narednu godinu hehe

Odlicna ideja....mozda pocnem i da kopam....sve mi bolje ide od ljubavi :lol:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ma nismo mi ni dobre nesto posebno, znamo se...ono cao-cao....i nista vise....

U tom slucaju situacija ti je zaista olaksana.

Posto vec ne rizikujes da ugrozis kvalitetno prijateljstvo (koje, opet ponavljam, ako JESTE prijateljstvo, ne bi ni trebalo da bude ugrozeno ovakvim tokom situacije!), apsolutno si slobodna da postupas prema najjacem impulsu koji te vodi - bilo to eventualno zapocinjanje veze ili odrzavanje i produbljivanje vec postojeceg poznanstva/drugarstva sa ovom poznanicom cija ti se devojka svidja.

Samo uzivaj, budi hrabra, samouverena i resena u onome sto osecas i nameris!!

Srecno! ;)
Korisnikov avatar
By vanillapuff
E, drago mi je da me neko podrzava....

Evo jedno pitanje za vas...

Da ste vi ta osoba koja je u vezi (mislim na njenu devojku)...koji biste mi savet dali? Ili da ste ona? Da cujemo?

Ovako: da sam ja u toj (hipotetickoj) situaciji osoba koja je u vezi (tvoja poznanica), ako mi je vec stalo do moje devojke, ako je postujem, cenim i volim kao licnost u celini (sto je za mene neodvojivo od relacija bilo koje vrste koje gradim sa ljudima - pocevsi od poznanstva, preko drugarstva, do prijateljstva i veza), primarno bi mi bilo to da je ONA srecna i ispunjena; pa ako je to sa tobom, a ne sa mnom - onda je sa tobom....

Nikada nikoga ne bih pokusavala da zadrzim na silu.

Osim toga, njih dve mogu ostati u prijateljskim odnosima, zar ne?
Nikada mi niije bilo jasno zasto ljudi sa prestankom veze prekidaju i prijateljstvo, i time se odricu svih onih brojnih stvari i osobina zbog kojih im je licnost neke osobe i bivanje u njenom drustvu prijalo.... :puzzle:

Kvalitetna relacija ne pociva samo na fizickoj privlacnosti.... :mazi:

Size price: da sam ja tvoja poznanica, iz razloga sto je volim, cenim i postujem, moja devojka bi imala POTPUNU SLOBODU da odluci da li ce biti sa mnom, sa tobom, ili u dogovornoj bigamijskoj vezi sa obe. :giggle:

Naravno, ako smo svi zreli za tako nesto. ;)
Korisnikov avatar
By Draco
Bila sam par puta u toj situciji.. Kad sam bila mladja, gazila sam preko svega samo da bih dobila sta/koga zelim. A i postojao je neki shmek u onom prikrivanju na pocetku. Kad sam malo porasla, nekako mi se savest <jbm li joj sve po spisku> apdejtovala pa sam skontala da to vise necu da radim. Znam, postoji taj argument da ne mogu ja sa strane da unistim nesto nekome drugome, ali to ne znaci ni da treba da doprinosim ako je/mi se cini da je veza labilna. Naravno, to samo ako poznajem obe devojke. Da muvam devojku ciju cicu ne znam nikada nije i nece biti problem. :cool2:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by vanillapuff
...
Kvalitetna relacija ne pociva samo na fizickoj privlacnosti.... :mazi:

Size price: da sam ja tvoja poznanica, iz razloga sto je volim, cenim i postujem, moja devojka bi imala POTPUNU SLOBODU da odluci da li ce biti sa mnom, sa tobom, ili u dogovornoj bigamijskoj vezi sa obe. :giggle:

:up:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena

Osim toga, njih dve mogu ostati u prijateljskim odnosima, zar ne?
Nikada mi niije bilo jasno zasto ljudi sa prestankom veze prekidaju i prijateljstvo, i time se odricu svih onih brojnih stvari i osobina zbog kojih im je licnost neke osobe i bivanje u njenom drustvu prijalo.... :puzzle:
Ni meni to nije jasno....

E...ne, to kod mene ne dolazi u obzir...ako sam u vezi i volim osobu a kojom sam (ma i da je nevolim, nek mi je makar malo stalo do nje) ispostovacu je i necu je prevariti...a ako osetim zelju za tim...pricacu sa njom i resicemo to ili cemo raskinuti, ali da delim njenu ljubav sa nekim-ne dolazi u obizir!!!!!!!!!:neto:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!