Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By stefan19
Caos svima. Molim iskusne za savet, ali hitno...
Ok, here's the deal:
U nedelju je Big Gay HIV/AIDS walk party, a ja sam jedan od modela na zurci. Pokusavao sam da pocrnim odlazeci na plazu vec 10-ak dana redovno, medjutim nisam uopste dobio ok boju. Danas sam krenuo u solarijum, nadajuci se da ce se nesto promeniti za 3 dana. Iskreno, da li je moguce da dobro i ravnomerno pocrnim za 3 dana? Nisam ranije isao u solarijum. Hvala vam unapred!
By Sixto
Nije moguce!
Posle UV zracenja imas latentni period posle kojeg crvenis, a koje se kroz nekoliko dana zamenjuje pigmentacijom!
Tri dana su ti nedovoljna za tamnjenje jer ta prva izlaganja treba da su kraca jer je koza nezasticena! Nemoj samo da ti padne na pamte pa da odes tri dana za redom na po 20min, onda si se mogao prziti i na suncu!
U prevodu kasno si se setio!
Furaj viktorijanski ten! ;)
Korisnikov avatar
By muzika86
Ako si oko 18 godina ili manje i barem si JEDNOM u zivotu izgorio od sunca, 50% su ti sanse vece da dobijes rak koze.

Anyone under or around the age of 18 who has ever been sunburned has a 50% increase in risk of contracting skin cancer. - Wikipedia

:nope:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Sixto
Nije moguce!
Posle UV zracenja imas latentni period posle kojeg crvenis, a koje se kroz nekoliko dana zamenjuje pigmentacijom!
Tri dana su ti nedovoljna za tamnjenje jer ta prva izlaganja treba da su kraca jer je koza nezasticena! Nemoj samo da ti padne na pamte pa da odes tri dana za redom na po 20min, onda si se mogao prziti i na suncu!
U prevodu kasno si se setio!
Furaj viktorijanski ten! ;)
Hvala na savetu Sixto. A jel ima veze to sto sam vec prilicno taman jer sam se suncao nedavno? Ne verujem da cu da crvenim jer sam vec prilicno crn. Samo sam hteo da se malko ugaravim...
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by muzika86
Ako si oko 18 godina ili manje i barem si JEDNOM u zivotu izgorio od sunca, 50% su ti sanse vece da dobijes rak koze.

Anyone under or around the age of 18 who has ever been sunburned has a 50% increase in risk of contracting skin cancer. - Wikipedia

:nope:
Eh, ja nemam te brige. Imam 20 god. A pored toga prirodno sam tamnog tena... ;)
Korisnikov avatar
By Kiborg
A šta kaže onaj sexy doktor? :evilgrin:

Ako hoćeš da se garaviš na brzinu, imaš one kreme za samopotamnjivanje, tako nekako se zovu (self-tan cream ili tako nešto). A i zdravije je čak i to nego solarijum.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Kiborg
A šta kaže onaj sexy doktor? :evilgrin:
:lol: Ma doca je gay provereno. Prosli pun mi se nabila medicinska sestra u ordinaciju pa sam poludeo. Imam sledecu bocu kroj par nedelja pa cu da ga vidim. Dao mi je njegov mantil da probam :)

Ako hoćeš da se garaviš na brzinu, imaš one kreme za samopotamnjivanje, tako nekako se zovu (self-tan cream ili tako nešto). A i zdravije je čak i to nego solarijum.
[/quote]
Pa da... Samo sam se nadao da to bude poslednja opcija. Bas mi se ne mazu kreme, mada ako bude nephodno,... moracu :(
Korisnikov avatar
By Zoe
Nakrkaj se beta-carotenom i udri :D
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Zoe
Nakrkaj se beta-carotenom i udri :D
:lol:
By Sixto
Pa znas kako, za garav ten treba dosta izlaganja a ti imas jos tri dana! Ne treba ici svaki dan u solarijum tako da bas nemas vremena a i za povecanu pigmentaciju ti treba ipak malo dulje izlaganje po suncanju!
Korisnikov avatar
By Adenim
Idi na prskanje, dobices boju za 15 min, kosta oko 3000 din, traje nedelju do deset dana, nema opekotina niti bilo kakvog nadrazaja koze.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i ja sam hteo da ti predložim prskanje, pogotovo ako ti boja treba "jednokratno".
By Sixto
Generalni savet, solarijum svakako! Kao priprema za more! Bolje je otici u solarijum koji nudi doziranje i kontrolisan i striktno odredjen spektar UV zraka nego se prvih 4 dana prziti na moru, izgoreti, mazati jogurt i sta sve ne i ne spavati nocima! Sunce ne mozete izdozirati i nikad ne znate koliko ste bili izlozeni zracenju!
Lepo u solarijum na nekoliko tretmana da pocrnite a onda lepo na avion! U svakom slucaju cete imati zatitu od sunca i manje cete rizikovati nego da ovako bledunjavi izadjete na rostilj 'le soleil de luxe 2000'!
:mase:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Moze lako da ti se desi da ti boja ne bude ravnomerno rasporedjena posle prskanja. Idi u solarijum (ja ti preporucujem iskljucivo onaj koji ima MEGASUN aparate), a sat - dva pre toga se prezderavaj kajsijama ili breskvama.

Ako si vec tamnog tena i isao si na plazu, trebalo bi da bude dovoljno tri puta. Idi u solarijum u YU BIZNIS centru na NBGD-u, tamo imaju aparat za merenje pigmentacije koji ce ti izracunati koliko smes da ides. I od toga obavezno oduzmi jedan minut bar.
By Sixto
Aparat, heh!
E tu se razlikuju profesionalci od laika!
Al boze moj kako ljudima uzeti pare vec pricom o vagi koja meri masnocu i sauni koja topi kilograme!

Stefane samo ti otidji u solarijum i polako i oprezno prvih puta, niko ti nece meriti stepen izlaganja tj biodozu, jednostavno ne isplati se jer ne ne moze da ti je naplati!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne, Stefane, stoj pola sata ispod obicne sijalice (po mogucstvu marke "Tesla"), sta ce ti solarijum. :tetka:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ne, Stefane, stoj pola sata ispod obicne sijalice (po mogucstvu marke "Tesla"), sta ce ti solarijum. :tetka:
:lol: Kakav prizor... hahahaha.....
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Sixto
Generalni savet, solarijum svakako! Kao priprema za more! Bolje je otici u solarijum koji nudi doziranje i kontrolisan i striktno odredjen spektar UV zraka nego se prvih 4 dana prziti na moru, izgoreti, mazati jogurt i sta sve ne i ne spavati nocima! Sunce ne mozete izdozirati i nikad ne znate koliko ste bili izlozeni zracenju!
Lepo u solarijum na nekoliko tretmana da pocrnite a onda lepo na avion! U svakom slucaju cete imati zatitu od sunca i manje cete rizikovati nego da ovako bledunjavi izadjete na rostilj 'le soleil de luxe 2000'!
:mase:
I agree!
Evo danas mi je 4-ti dan u solarijumu, i mogu ti reci da sam vec podobro uhvatio boju. Jedino sto mi je dupe crveno kao semafor, ali ostalo je ok. Pa nista, ici cu jos par dana, a posle toga cu na plazu redovno da odrzavam do Fashion Show-a. Hvala vam SVIMA PUUUNO za sve korisne savete! I owe you!:kupanje:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!