Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By marks
Sa mnom neće ni za pare!:
Korisnikov avatar
By spliff
yeah, i wonder why....
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
ne slazem se da osoba mora biti slicne materijalne situacije. jedino u nekom psiholoskom smislu, jer zaista ne bih mogao da budem u vezi sa nekim snobom (skorojevicem) koga izdrzavaju tata i mama, a gradi mi tu neku platezno/moralnu filozofiju. u takvoj zemlji zivimo, da relativno mali broj ljudi zivi od svoga rada (nezavisno od roditelja) ima tu zaista mnogo finesa.

ne mogu se ni sloziti sa onim "postoji 500 nacina da zaradis", mozda u americi, skeptican sam kad je ova zemlja u pitanju.
zene (vecina) ne mogu nositi dzakove, neke se ne mogu kurvati i slicno.
npr muskarci mogu da zarade. na gradjevini je dnevnica 20-30 evra, mogu da zarade i do 900 evra mesecno, to se dobro placa.
ali zene? ne slazem se. ma koliko da se angazuju, i da ciste po kucama, to je 500 dinara dnevno, oko pet hiljada za deset dana.

malo.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by SashaVsSasha
. na gradjevini je dnevnica 20-30 evra, mogu da zarade i do 900 evra mesecno, to se dobro placa.
NE SVI MUSKARCI!!!! :flaming:
Sa ostalim se slazem. :)
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by ivanazuh
Originally posted by SashaVsSasha
. na gradjevini je dnevnica 20-30 evra, mogu da zarade i do 900 evra mesecno, to se dobro placa.
NE SVI MUSKARCI!!!! :flaming:
Sa ostalim se slazem. :)
Slazem se, ivanazuh.
Kao sto postoje i fizicke predispozicije (odnosno odsustvo istih) za neki posao, postoje i "psihicke" (ne moze svako ni da cisti, ni da radi u pekari, neki bi radije i gladovali nego da trpe sindrom "gazda", narocito devojke koje mogu biti i seksualno zloupotrebljavane (konobarisanje)

druga stvar, treba podvuci razliku izmedju unutrasnjosti (tzv provincije u kojoj su ovi navedeni slucajevi zloupotreba gazdi lokala i firmi drasticniji) i Beograda. U Beogradu postoji vise mogucnosti za svakodnevni rad i zaradu.

koliko puta izlaze oglasi npr u Jagodini? koliko tu ima oglasa za posao? koliko ima oglasa za posao koji se zaista placa?koliko puta nedeljno neka zena moze da ocisti kucu i da zaradi?

treba podvuci i razliku izmedju zarade i prezivljavanja. nije poenta raditi samo, nego i zaraditi, vidim da se tema vrti oko nekih izlazaka, sto zahteva malo vecu kintu od ove o kojoj ja sad razglabam.
Korisnikov avatar
By marks
Oh,muškarci svi su isti! Kupeti jedno letovanje u Grčkoj i odmah očekuju ....:shocked:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Pa kad bih pokusao da bar otprilike utvrdim od nas dvojice ko je vise potrosio na ovog drugog bilo bi nemoguce. Bitno je da mi imamo pare i da ih trosimo zajedno, a cije su nismo nikad gledali.
I jesmo svasta nesto kupili jedan drugom za sve ove godine, ali to je daleko od sponzorisanja, to je paznja:gric: :gric: :gric:
By Sixto
Originally posted by marks
Oh,muškarci svi su isti! Kupeti jedno letovanje u Grčkoj i odmah očekuju .... :shocked:
Ma nemoj, a koliko u tvom sistemu vrednosti kosta da ti neko utera kurac u dupe! Da ne bi mozda kolekciju D&G za nastupajucu sezonu!
Nemojmo biti alavi!
Korisnikov avatar
By Pauceti
Oce neko nesto da mi kupi? :lol:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Sasha - govorio si o muskarcima...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ontopic: Ako primetis da neko ima nameru ili je vec poceo da te muze, slobodno mozes da ga oteras u kurac, onako po srpski, bez grize savesti. Tu nema emocija, nema mogucnosti cak ni za normalan prijateljski odnos.

Offtopic: Mislim da bih gornji princip primenila i u slucaju da mi osoba sa kojom sam u vezi kaze da je na mene potrosila vise nego ja na nju/njega. Ok je imati odnos u kome svako placa kada je pri parama, ali kasnije to utrljavati nekome na nos i traziti racune po dzepovima da se uspostavi cinjenicno stanje, no thx...
Korisnikov avatar
By marks
Ja volim da se osećam jeftino, i pre i posle. Tako da neka mi kupi neku čokomokoladicu! :panker:
Poznajem jednog tipa koji neće ni da mi pozajmi 50 dinara da kupim čokoladicu, a uvek kad se vraćam od njegA PRIJEDE MI SE NEŠTO, VALJDA OD ZAMORA. :slinavko:
Korisnikov avatar
By V25
I tako meni moje stene samo izvoljeva koske. I ja stalno idem u mesaru, kupujem, i nikada ne bude dosta. Pa prasak protiv buva, pa odlasci kod veterinara. Tako je to u ljudsko-kerecim vezama :merlinka:
Korisnikov avatar
By ellena
Oh,muškarci svi su isti! Kupeti jedno letovanje u Grčkoj i odmah očekuju .... :shocked:
Danas se usluge skupo placaju,neke s' kamatom...Ali nemoj ni ti biti na kraj srca,ako se isprsio za letovanje,daj mu,on ce biti zadovoljan,smiren,zadovoljen,spreman za novo iznenadjenje i novi poklon,a tebi mirna glava,ti si svoje odradio...:fuckbed:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Beogradjanin18
I tako meni moje stene samo izvoljeva koske. I ja stalno idem u mesaru, kupujem, i nikada ne bude dosta. Pa prasak protiv buva, pa odlasci kod veterinara. Tako je to u ljudsko-kerecim vezama :merlinka:

obichno se primire posle shtrojenja :panker:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by blenta

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da li postoje aktivne sponzoruse...

Ustvari postoje ali traze matorce da BEEP iz poznatih razloga.

Tako da se moze pretpostaviti da nisam imao slicnih problema :D
Korisnikov avatar
By ellena
Sa mnom neće ni za pare!:
Pa kad nisi upuchen u tarife pruzanja njihovih usluga!Verovatno si malo ponudio,zato nece...Nemoj klonuti duhom,nisi ti u pitanju,kesh je! :jbg: :mazi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Komentar iznad je :umiremodsmeha:

A nije da nije istinit :D
Korisnikov avatar
By ellena
Tuzno,ali veoma istinito i realno za danasnje vreme...Poshtena qrva nemoze danas ni galantnog,normalnog sponzora da nadje! :merlinka: :roflmao:
Korisnikov avatar
By HARP
Znamo se samo 10 dana daj mi svoj auto i kljuc od staaaana :lol:
Korisnikov avatar
By ellena
A u podne kad sunce sine,vozi me vozi sve do Atine,ako zelish usne da ti dam,i da se sa tobom zabavljam!
Korisnikov avatar
By leobg
E moram i ja da vam ispricam moje iskustvo. Pre godinu i pet meseci bio sam u "vezi" od mesec i kusur dana sa jednim deckicem iz okoline Bgd-a. Prvi dan posle upoznavanja je protekao odlicno, sve savrseno. Drugog dana, odnosno njegovog dolaska kod mene u gajbu, poceli su komentari "jao plazma tv, jao case logic torba za lap top, jao ovo, jao ono, punisa moj" i kiss, onako najiskreniji i najsocniji, ali sa otvorenim ocima. Naravno, posto sam ja "stari" lisac, odmah sam provalio, te sam poceo da ga zezam. Decko je isprobavao koliko sam spreman da "ulozim" u vezu, biser je bio koncert JLO u Bugarskoj, kad mi je onako izokola rekao kako bi on isao, ali nema para, kako mu je to zivotna zelja, na sta sam nisam reagovao i tesio ga kako ce jednog dana da zaradi pare i ode na zeljeni koncert. Bilo je tu gomila sitnica, kao sto je hajde poruci picu da jedemo, preturanja po kozmetici i odusevljavanju parfemima i pitanjima da li moze da ponese neki i sl. Naravno sve sto je dobio od mene je k.... u du...
Eto to je jedno moje iskustvo.
By Sixto
Ma leo nek si ti nega izjebao pa kud puklo da puklo!
Od kako su mi se izdesavale neke stvari s ljudima kojima sam pruzao paznju vise nikom nista, ako smo u vezi podrazumeva se, ali ovako zajebi!
Korisnikov avatar
By ellena
Pa,sigurno nije nezadovoljan otisao kuci.Ulov mu sigurno nije bio onakav kakav je ocekivao,ali ako si se potrudio,veoma moguce je da je pozeleo da se ponovo vidite!(Ne da bi ponovo pokushao da ti uzme brdo firmirane garderobe,kozmetike,para...)
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by blenta

Kako si zao :lol:
Korisnikov avatar
By decko
on:

na svu srecu nisam imao slicne probleme mada ne bi ni imali sta da uzmu :giggle: a nisam od onih koji gledaju prvo u novcanik i jure tv da vide da li je plazma ili ne :)
By Sixto
Novci dodju, potrose se, odu i ostanemo na kraju samo s gacama!
Sta nam ostaje, ono sto znamo, ono sto smo prosli i ono sto smo postigli, ako to nekom nije dovoljno par firmiranih krpetina je onda bas zalostan fetish!
Tuzni su mozgovi koji granicu izmedju indiferentnosti i dopadanja prelaze materijalnim, kao kad bi pokvarenom autu u sred Nevade umeso da popravljas motor lepio nalepnice!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Iskreno, bio bih sa deckom koji ima mnogo para, ali ako je te pare sam zaradio. To ne mora da znaci da sam sponzorusa, jednostavno me privlace ljudi koji su jako uspesni. Ne bih mu uzeo ni dinara.
Korisnikov avatar
By ellena
To ne znachi da si sponzorusha,vec da cenish sebe,i da pored sebe zelis samouverenu,uspeshnu,personu sa stilom.Voli i postuj sebe,pa ce onda i drugi...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!