Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
da li vam samoca tesko pada?
neuzvracena ljubav?

cudno je to. uglavnom se ljubav ne ostvari kada postoji prepreka u vidu druge osobe ali, verujte, jos je teze kada ne postoji druga osoba,a ipak se ljubav ne krunise vezom ili cime vec.

ja se polako privikavam na svoju samocu. tesko je, ali prosao sam i kroz gore stvari, pa cu i ovo nekako prebroditi.
Korisnikov avatar
By Rei
Teshko je kad volish nekog a sam si. U protivnom bash i nije...
Korisnikov avatar
By Seaman
Ima toliko drugih stvari koje ti mogu ispuniti zivot.Ranije sam se previse opterecivao sa tim sto nemam nikoga pored sebe.Sad sam skoncentrisan na neke druge stvari pa ljubav kad dodje..
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by REI
Sve receno..... :(
Korisnikov avatar
By Super Mario
Teško je kada je tu, a ti bi emocije i vezu :nesiguran:

Ipak, samo?a ume da prija. Taman krenesh uživati .... zaaap! upoznaš nekog i :venchanje:
bude josh bolje
:sunce:
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
I wish...

ja bih svoj kishobran podelio s' NEKIM* ko je dobar
a slucajno sam

*ha
Korisnikov avatar
By colorado
Slazem se s REI, mada nije bas da se svaki put osecam usamljeno kad sam sam.
Korisnikov avatar
By Nestao
postoje trenuci kada je najlepse sam...ali je ipak lepse biti svestan cinjenice da imas nekog ko bi zeleo da I te trenutke provede sa TOBOM!!!
Korisnikov avatar
By HARP
Ja nikada nisam sam imam podstanare u glavi.

Šalim se,nikome ne bih želeo da ostane sam,a preporu?io bih svakome da ponekada ostane sam.:)
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Po mom misljenju samoca ume da bude i produktivna.
To je period istrazivanja i samoispitivanja
Ako predugo traje (iz bilo kog razloga) onda pocinju problemi (svakojaki)
A posto se ljubav ne moze ni kupiti ni naruciti, resenje je posvetiti se radu i pokusati da se pronadju neka druga zadovoljstva, dok se kockice ne sloze. :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne znam kakva je prepreka, ali ja bih se potrudila da privucem osobu do koje mi je stalo.....
Uostalom, uistinu biti sam ne mora vuci za sobom i usamljenost, sve je u tebi.
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by Zonche
Osim ako se ne sloze :P
najverovatnije i nece, ali morao sam jbg da kazem nesto. vidis da pocinju da izvlace samoubilacke teme iz naftalina

u svakom slucaju, ti to ne mozes znati :P
a onda se "desi", a ti docekas srecu sed i izboran od tuge.

u svakom slucaju, ova dva nam ne ginu, zasto bi se nervirali oko takve banalnosti kao sto je ljubav.

ljubav ce nas usreciti (i pokidati nam organe) tokom zivota, ali nije ono po cemu ce nas pamtiti nakon nase smrti :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Samoca i neuzvracena ljubav su 2 razlicite stvari. Samoca mi je jako pozeljna na trenutke... Neuzvracena ljubav? Uzvracene su. :povez: ili onako.
Korisnikov avatar
By m..
Nemam problem sa samocom. Imam problem da nadjem kompatibilnog nekog, al nesto ne ocajavam. Bolje sam nego s kamenom oko vrata.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Seaman
Ima toliko drugih stvari koje ti mogu ispuniti zivot.Ranije sam se previse opterecivao sa tim sto nemam nikoga pored sebe.Sad sam skoncentrisan na neke druge stvari pa ljubav kad dodje..
the same here
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by m..
Nemam problem sa samocom. Imam problem da nadjem kompatibilnog nekog, al nesto ne ocajavam. Bolje sam nego s kamenom oko vrata.
jos jednom

same here

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Pa....ja kad sam sama (bez devojke) qliram i kad sam neuzvraceno zaljubljena, trudim se da se opustim i ne mislim na to....nije smak sveta....
Mada se desava da me uhvati tako nesto, pa mi sve tesko pada, a samoca ponajvise....jbg desava se ...al prodje to :)
Korisnikov avatar
By tramp
ne smeta mi kad sam solo, cak mi vise odgovara u smislu stila zivota mada ni kad sam u vezi nije problem
Korisnikov avatar
By ellena
MRZIM samocu,i nastojim da sto vise vremena provedem sa meni dragim osobama.A to sto nemam devojku pored sebe,nije smak sveta!To ne smatram samocom i usamljenoscu.Dokle god imas kome da posvetis svoje vreme,i dokle ti taj neko uzvraca prijateljstvom i razumevanjem,veruj da nisi sama.
Korisnikov avatar
By ellena
A i to sto nemas partnera moze da bude korisno i zanimljivo,ako ti to znas da iskoristis na pravi nacin!
Korisnikov avatar
By Neve
Pih.. kad sam sama heklam.. uradila sam sve zavjese i sve sto se moglo tako heklat :hekla: :hekla: :hekla:

Treba sad da me salju na olimpijadu.. dovedoh se u olim. formu.

Bokte.. nadji si zanimaciju.. i manje kukaj..
Korisnikov avatar
By Paki
Strah od samoće mi je jedan od najvećih... čini mi se... mada, primećujem da se to polako menja nabolje... :)

Hvala ti, I ... :)
Korisnikov avatar
By switchon1234
Nije mi tesko.
Ne mogu u potpunosti da shvatim ljude koji ne mogu da budu sami. Mogu da shvatim da je nekom tesko jer ne moze da ima zeljenu/voljenu osobu, jer je izgubio nekog koga je voleo, ali ako je razlog za tesko stanje sama samoca - onda bi osoba mozda trebala da sebi odgovor na neka pitanja:
- zasto sam sam/a?
(Da li sam sam/a jer ne zelim da pristanem na jeftine kompromise?, Da li previse trazim? Na cemu treba da proradim ukoliko je greska u meni?...)
- nesvesno izbegavam kontakt?(Da li mozda volim da sazaljevam sebe? Da li se plasim mozda veze?...)
.
.
.
Srecno traganje za odgovrima,
Nediplomirani forumski psiholog
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Meni je prijatno da budem sama do neke mere, ali generalno gledano nisam vuk samotnjak.
Korisnikov avatar
By ellena
Svakome je nekada potrebno da bude sam...Da se odmori od svega i svih,ohladi glavu,napuni baterije.Ali ja sam osoba koja voli drustvo,bliskost...Bez meni dragih ljudi ja nisam ja.A sto se tice veze, mogla bi i godinu dana da doguram...To me uopste ne pogadja i ne baca u depresiju.Slobodna imam vise mogucnosti,izbora...
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by REI
Slažem se sa ovime u potpunosti...

Ranije mi je s vremena na vreme smetala samoća, a sada mi smeta konstantno...

Predaleko je od mene. :(
Korisnikov avatar
By djesi
podobro e da si sam, otkolku da ne si so site
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!