Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Paris
6 months and counting :cheer: (prethodno su bili neki pokusaji veze...1 dan :blenta: , 1 mesec....nekoliko meseci i tako:sigh: )sa tipom 2 godine :trep:
Korisnikov avatar
By tramp
burnih 8 meseci sutra
By Dj-Girl
5 god je bila najduza veza
Korisnikov avatar
By Adenim
o sekundi, I am lesbian virgin.
Korisnikov avatar
By m..
Previse kratko da bi se zvala vezom. :oklagija:
Korisnikov avatar
By Gost
Upravo sam usla u drugi mesec jedne veoma sentimentalne veze.

Nadam se da ce ova moja veza nadziveti ovo leto i da nece biti po onom sistemu:

"Volesmo se samo jedno leto..."

:love:
By жњ
sramota - 3.5 meseca :roll:

a stvarno se smatram stabilnom osobom koja stoji sa obe noge na zemlji i pritom nisam sklona avanturicama, nego nekako uvek izaberem ... specificne ljude
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by amnesia

a stvarno se smatram stabilnom osobom koja stoji sa obe noge na zemlji i pritom nisam sklona avanturicama, nego nekako uvek izaberem ... specificne ljude
isto i kod menE :venchanje:
sa malom razliKom sto je moja najDuza bila oko 4,5 meseci (ne racunam period kad smo kao bile u semi, a ona imala drugu cicu, i pauzu izmedju, to bi onda bilo oko 6 meseci... ).

ma, zene su proklete :slinavko:
Korisnikov avatar
By Hys.
6 meseci end stil kounting:hvala:
Korisnikov avatar
By Aradija
Originally posted by Oziris
Trenutno sam u toj vezi - za sada 2,5 god.
Idem offtopic,ali da li je to diiiivna
Tarja Turunen na tvom potpisu????
Korisnikov avatar
By coka
1god i 2meseca i dalje traje...
Korisnikov avatar
By sofia
and the winner is.......
OBECATA!!!
7 godina
By Çâðê_DUP
moja najduza i jedina veza trajala je isuvise dugo da bi se nazvala vezom, nju ne racunam, jos radim istrazivanja na temu: sta je to, DOVRAGA, bilo?

do sad nisam ostvarila nijednu lezbejsku vezu.:spin:
Korisnikov avatar
By m..
Ok, nesto preko 2 meseca, al stvarno ne racunam...otislo je u patologiju, pa mi se ne da...
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Godinu i po dana.
To mi je ujedno i najlepsa veza.
Korisnikov avatar
By MorbidAngel
6 ili 5 meseci...
weza
a posle neshto traljawo 2 meseca
Korisnikov avatar
By Hys.
nesto vise od 8 meseci...
and stil kaunting:mazi:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
hm..Mozda ce biti malo cudno posto je ovo tema za devojke koje vec imaju duge veze i tako to,ali ja nikada nisam imala devojku.Zato sam ovde!
Korisnikov avatar
By ivanazuh
9 meseci. Pa da s obzirom da je ona leca, a ja peder. Igrali smo se. Da, to je lezbejska veza...
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
sa sashom sam u stabilnoj lezbejskoj vezi evo vec 5-ta godina :vijaca:
Korisnikov avatar
By Neve
Originally posted by жњ

:utjeha:
Ima gorih :giggle: 2 mjeseca :D
Korisnikov avatar
By maribia
Originally posted by obecata
and the winner is.......
OBECATA!!!
7 godina
:obesen:

samo ti sanjaj :cvetduga:
Korisnikov avatar
By ellena
Nazalost ja nisam imala ozbiljnu vezu.Sve su to bile kombinacije za jedno vece,neke za dve-tri.Moja prva prava ljubav je moja najbolja ortakinja koja je pocela da mi se svidja godinama nakon sto smo pocele druzenje.Kasnije smo bile zajedno,ali ne za javnost,ona se predstavljala svima sao str8.Zivele smo dugo zajedno,super se slagale,sex je bio odlican...Ali ona je,kao i sve moje devojke bila bisex.Nasla je decka.Jos je volim,i ona mene,sex je i dalje fenomenalan.Ali mi nismo par.Ona i on jesu.Ovo je jedino u mom zivotu sto imalo lici na vezu...JBGA...
Korisnikov avatar
By ellena
A kada bolje razmislim,ni ne zelim neku ozbiljnu vezu.Za to imam NJU,gore pomenutu.Zadovoljna sam u kom pravcu se odvijaju stvari u mom zivotu(donekle) i ne treba nista menjati.I malo je onih koji bi makar pomislili delicem malog mozga da sam ja u stanju da imam ozbiljnu vezu.Ostavljam takav utisak na ljude svojim razmisljanjem,stavom i pojavom da skoro vecina misli tako.
Korisnikov avatar
By ellena
Originally posted by zbunjena
Originally posted by m..
Pa to. Mene je jedna devjka gledla razrogaceno kad sam joj rekla da nisam imala veu duzu od par nedelja, valjda je zakljucila da sam nesposobna da volim...
ehh i ja sam isto mislila za sebe...ali sam onda doshla do zakljuchka da su drugi nesposobni mene da vole!!! I tu se onda stvara problem...da, da...
Ocigledno je da su ljudi u zadnje vreme bez razumevanja,tolerancije.Vise gotovo da ne postoje veze iz ljubavi.Sve se svodi na sex,korist...Ako si osecajna,sentimentelna,ako se puno dajes,lose ce ti biti u ovom danasnjem jebenom svetu.U zivotu mozes imati samo par prijatelja,a ljubav-jednu(ako imash srece...)
Korisnikov avatar
By Azdaja
moja veza je preletela neke 2god,i s tim spada u najduzu:P
Korisnikov avatar
By ellena
Svuda ima izuzetaka...i zabluda...Ti si jedna od te dve opcije.Bez uvrede,samo pricam realno.
Korisnikov avatar
By Azdaja
mislis na mene?bez uvrede heheh
Korisnikov avatar
By ellena
Originally posted by faijnfa
moja veza je preletela neke 2god,i s tim spada u najduzu:P
Da,mislila sam na tebe,smajli koji je isplazio jezik se verovatno odnosio na moju poruku.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!