Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by svejednoNaravno. Poslednjih godina prodavnice zdrave hrane niču kao pečurke, a takođe imaju sve veći promet. Prosto mi ide na živce što sada skoro uvek moram da sačekam da prethodne mušterije završe, a nekada nije bilo redova. Oko veg ishrane se sada vrte sve veće pare. Ja mislim da je to dobro, jer je promena na bolje.
Stvar je u profitu, uvek.
Potraznja diktira proizvodnju.
Originally posted by svejednoPa... ne bih rekao da si potpuno u pravu, mada ima tu nečega. Zdrava hrana se po svojoj definiciji proizvodi mnogo zdravije nego većina današnje hrane i mislim da zapravo nije ni moguće proizvoditi veg hranu na toliko nezdrav način kao što se danas proizvodi meso.
Sta god da se trazi, postojace fabrike koje ce zdravu hranu proizvoditi na vrlo nezdrave nacine, k'o i uvek, jel.
Originally posted by Morgan Le FayeMalo ste konfuzno ovo napisali. Hajde da ja pokušam da dam info, pošto sam dosta vremena proveo u istraživanju i primenjivanju istog.Originally posted by ancheMorgan je obaveshten anche, tekst nije pisan da bi postao biblija veganstva vec samo toliko da osvesti ljude. Zbog fizichkih poslova nekima je teshko da dovoljno proteina unesu kroz shanGayrepu, pasulj, kupus...Originally posted by Morgan Le Fayemorgan bi mogao da se obavesti o alternativnim nacinima (zapravo primarnim izvorima!) unosa proteina iz mahunarki i zitarica. jaja/mleko/mlecni proizvodi to nikako nisu.
Iako Morgan smatra da za osobu koja je izlozena fizichkom radu treba zbog lichnog zdravlja da unosi dovoljnu kolichinu proteina (jaja)..![]()
1kg meshanog povrca sadrzi oko 5-50g proteina
Dok jedno jaje sadrzi oko 5g.*
Tesko je biti vegan koji radi kao fizichki radnik ili sportista bez uzimanja suplemenata, a to vec nije prirodna ishrana.
*[size=-10]Morgan nije upoznat sa TACHNOM kolichinom proteina tako da gramaza moze da varira[/size]
@ Momo: super info, svaka chast na svesnosti uticaja komercijalizacije prehrambene industrije na zivotnu sredinu
Originally posted by PhoenixEvo. Covek je u pravu.
Istina je da se i veg hrana može proizvoditi na više ili manje zdrav način, ali opet je sve to zdravije od načina proizvodnje mesa.
Dakle, stvari ne mogu biti savršene, ali mogu biti bolje. Napredak je bitan, zar ne?![]()
Originally posted by PhoenixKada sam pogledao video-"Upoznaj svoje meso" prelomio sam i nikada više neću jesti meso ne zato što mi je neznam meso gadno ili se gadim krvi već zbog toga što klati životinju nije u redu i dugo sam osećao krivicu svaki put kad kupim pile i sl.Ovaj video me definitivno odredio...
... Mrzi me da pišem dalje, koga zanima na Internetu može naći pregršt najnovijih naučnih saznanja na tu temu, kao i gomilu ličnih stavova.
Da završim, mislim da je jedenje mesa individualna stvar. Skoro svi mi smo se rodili u porodicama koje su nas učile da je to najnormalnije. Inercija je najjača osobina kod ljudi. Svakome je jako teško da promeni samog sebe i počne nešto novo, ili čak da shvati nešto drugo. Većina to nikada ne uspe.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!