Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By ellena
Zoe,iskreno mi odgovori:Zar nikada ne pozelis da jos jednom uzmes malo,malkice,minimalnu dozu?jos samo ovaj put,i nikad ,nikad vise?????Ja cesto kazem:jednom doper,uvek doper.:crta:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by ellena
Zoe,iskreno mi odgovori:Zar nikada ne pozelis da jos jednom uzmes malo,malkice,minimalnu dozu?jos samo ovaj put,i nikad ,nikad vise?????Ja cesto kazem:jednom doper,uvek doper. :crta:

Ihaaa, imala sam ja te faze, ali sam se izvukla.......snagom sopstvene volje :sunce:

A to drugo sto kazes je cista predrasuda! :lood: I dok god bude takvih sa takvim i slicnim predrasudama, niko nikad nece shvatiti ljude koji imaju bolesti zavisnosti, sto je pretuzno.
Sazalicemo se na invalida u kolicima:invalid: jer boluje od multiple skleroze (dakle, bolestan je) i na slepo dete, i osecacemo ljudsku potrebu da im pomognemo i da im se nadjemo, ali ovim ljudima drugim, zbog predrasuda, niko nece prici.
Da ne govorim o hiv+ :doh:
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
probao sve...zuto mi najvise odgovaralo, tako da se i danas rado podsetim ponekad :adiktusha:
Korisnikov avatar
By EYA
ja ne kapiram rad zutog, na moju srecu :eya:
Korisnikov avatar
By Adenim
Hvala spliff.

Glasacu za hasis, ostalo nisam ni probao, sumnjam da cu...
Korisnikov avatar
By spliff
ketamin je veterinarski preparat....
Korisnikov avatar
By Zoe
Sta je to?! :puzzle: Ja imam i psa i macku i nista mi nisu pominjali.....:hmm:
Korisnikov avatar
By Zoe
Jel neko probao to chudo? Iskustva?
Korisnikov avatar
By EYA
iskustva su :wow:

ne vredi prepricavati, svaciji mozak pravi drugacije iluzije :adiktusha:
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
sve gumenasto i iskrivljeno, a da ne pominjem liliputanske vizije, kao na artanima :) ))

ala mi je poredjenje :sekirica:

nek neko opise artane....
Korisnikov avatar
By EYA
culo dodira je poremeceno, pa sve sto dodirnes izgleda kao guma... mozes da prodres u stvar...
velicine prostora se menjaju, kao i sopstvena velicina tj manjina :giggle:
Korisnikov avatar
By Zoe
A u manjim dozama ili kod pusenja?
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Alexandrus Magnus
sve gumenasto i iskrivljeno, a da ne pominjem liliputanske vizije, kao na artanima :) ))

ala mi je poredjenje :sekirica:

nek neko opise artane....

Znam za Artane.......katastrofa! :zid:
Korisnikov avatar
By Deksi
e da,zaboravih.....pored koksa jako dobra droga po meni je definitivno meskalin...ali samo za eksperimentisanje i vrlo,vrlo retko konzumiranje jer je havarija
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
Originally posted by Kiwi
http://en.wikipedia.org/wiki/Ketamine
aman znam vec:-) probao.nekoliko puta jedan za drugim chisto da se uverim:-)pitam za vasha iskustva...niko ga ne spomenu do sad.....
ja lepo letim na ketaminu. jedino povremeno upadne chovek u k-hole(overdouz). to je malo bedak. ali nema one postekstazi depresije. sv eu svemu zabavno je:-):zastava:
By Sixto
Nikad probao nista od navedenog, nit imam zelju! Iskreno.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ketamin (prva stvar, to je sredstvo za konje) mene radi k'o sve droge, koje nisu opijati ( heroin, opium, metadon etc) zajedno.

U intervalima.

Znaci - Na prefleshu slicno acidu, pa me neko vreme udare emocije, tu su jos uvek neki vizuelni tripovi, onda neka vrsta koxashkog rada, ali bez agresivnog bahatisanja, uz acidovsku 'svest'.

I par dana posle sam skroz happy. Dopamin sljaka, sta li.

..

Ket mene kvantitativno radi kao kox - od kada ga uzmes - ide flesh, pa linija rada ide na dole te moras da se doradjujes non stop.

Sve u svemu, davno bese.
...

OFF:
Kazu da Stiven Hoking koristi Ket za 'prosirenje percepcije'.

Ne verujem da je to tacno. Iako 'sirenje percepcije' jeste jedna od karakteristika vitamina K.
..

LM, ja ubuduce ignorisem ovu temu.
Korisnikov avatar
By ellena
Da me zoe pogresno ne skapira:uopste nemam predrasuda samo mislim da je veoma tesko definitivno prestati sa uzimanjem ne samo dopa nego bilo koje droge.Ni hiv pozitivne ne omalovazavam i ne izbegavam,oni su isti kao i svi drugi.Ljude delim na dobre i lose.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Sixto
Nikad probao nista od navedenog, nit imam zelju! Iskreno.
pa shta trazzish na ovoj temi? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by ellena
Da me zoe pogresno ne skapira:uopste nemam predrasuda samo mislim da je veoma tesko definitivno prestati sa uzimanjem ne samo dopa nego bilo koje droge.Ni hiv pozitivne ne omalovazavam i ne izbegavam,oni su isti kao i svi drugi.Ljude delim na dobre i lose.

A na osnovu cega, kojeg iskustva si pomislila da je tesko, skoro nemoguce? Jer, rekla si da mislis jednom doper-uvek doper?!? :ubise:
Interesuje me koja su tvoja iskustva na polju uzimanja droga i skidanja sa istih?
Korisnikov avatar
By spliff
sa svega se mozzesh skinuti

ako stvarno to zzelish
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma, pusti nju, Spliff........hocu da cujem od nje.
Korisnikov avatar
By ellena
Ja sam se par puta skinula{bila sam na ganu}ali uvek nakon nekog vremena padnem u iskusenje i ponovo uzmem.Sada izbegavam gan,vise uzimam na nos.Skuplje jeste,ali se teze navuces.Imam gomilu drugara koji se godinama skidaju i nikako da se skinu.Uvek kada uzmu,sledi komentar:od sutra vise necu.Ja ne osudjujem nikog samo pricam svoja iskustva.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!