Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Cruiser
Otprilike, skoro da i ne očekujem komentare. Čini mi se da mi je lakše da zamislim da pripremam doručak sa svojim klonom nego da budem trudan. Da li sam samo ja zapanjen, tj. iznenađen... ili sam iznenađen jer sam toliko neobavešten?

Pročitajte više na: http://www.malepregnancy.com/mingwei/

Na neki način, cenim njegov napor*.

-------------
* hoax
-------------

Mr. Lee
A lot of people have cast this endeavor as something terribly monstrous – a startling example of how science and medicine have simply gone too far. From my perspective, however, I am simply bringing a child into this world. There is nothing more natural and beautiful on this earth than that. This is something that I've always wanted to do.
Korisnikov avatar
By iJazz
Mr. Lee je trudan od 2005. godine :) ...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Jazzva
Mr. Lee je trudan od 2005. godine :) ...
Da, secam se da sam jos pre godinu dana naisla na ovaj site, a on je bio vec uveliko trudan. :whatever:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Ja bih voleo da budem trudan! :love: Ali bojim se da ni jedan od mojih dosadasnjih partnera ne bi zeleo da ima dete sa mnom (ni usvojeno)... :(
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne kontam kako je ostao trudan i kako nosi bebu......i neko rece 5 godina?!? :wtf:

Ali podrzavam, why not? :up: Mnogi muskarci zele da osete to iskustvo.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Upravo je moja sestr prokomentarisala da ce verovatno roditi Ajnstajna, s obzirom na to koliko dugo je trudan... :smeh:
Korisnikov avatar
By iJazz
Originally posted by Zoe
Ne kontam kako je ostao trudan i kako nosi bebu......i neko rece 5 godina?!? :wtf:

Ali podrzavam, why not? :up: Mnogi muskarci zele da osete to iskustvo.
Izguluj "RYT Hospital" :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Od svih tipova ljudi, najvise pocinjem da ne volim te attention seekere.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Hmmm....meni je ovo malo previshe.
Nauka danas moze sa svacim da experimentise ali to ne znaci i da treba.Mislim da je rizik od svega toga prevelik i za bebu i za nosioca bebe.Jednostavno musko telo nije dizajnirano da radja i sa tim se ne treba igrati.

Postoje milioni sirochadi na svetu koji cekaju da ih neko usvoji i pruzi im dom.Ljudi koji zele dece a ne mogu je imati bi trebali na taj nacin da dobiju dete.Ovakav oblik oplodnje ili kako vec da to nazovem je igranje sa zdravljem i prelazenje granice mogucnosti ljudskog tela :marinac:
By Sixto
aj smara me da citam toliki dug tekst, prepricajte o kakvom ludilu doticnog 'gravidnog gospodina' je rec?
Korisnikov avatar
By iJazz
Originally posted by Lakiboy_ns
Hmmm....meni je ovo malo previshe.
Nauka danas moze sa svacim da experimentise ali to ne znaci i da treba.Mislim da je rizik od svega toga prevelik i za bebu i za nosioca bebe.Jednostavno musko telo nije dizajnirano da radja i sa tim se ne treba igrati.
Ovakav oblik oplodnje ili kako vec da to nazovem je igranje sa zdravljem i prelazenje granice mogucnosti ljudskog tela :marinac:
Are you serious :nesiguran: ? Ovo zvuči kao i ono "analni seks nije dobar, pošto analni otvor nije dizajniran za seks"...

BTW, za sve neupućene, sajt je lažan... Lee Mingwei nije zatrudneo, niti verujem da će u skorije vreme. Pretpostavljam da je poenta sajta da isprovocira i natera ljude na razmišljanje...
Korisnikov avatar
By Cruiser
Originally posted by Cruiser
Na neki način, cenim njegov napor*.

-------------
* hoax
-------------
Pa zar moram da objašnjavam i fusnote? HOAX, naravno :google:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Zoe
:georgina:
Korisnikov avatar
By Kiborg
edited by moderator

Ma nema ništa od ove muške trudnoće. Onaj snimak sa youtube je iz septembra 2006, do sada je g. Ming odavno trebao da se porodi. Samo me zanima šta je onaj lekar tamo prikazivao kao snimke i kako je smeo baš tako da laže. Ukoliko je to neka zajebancija, dobro je odrađeno, ali ipak, zna se koliko traje trudnoća.
Prvo, kad sam video ovaj snimak, pomislio sam na neku varijantu pseudokijeze koja se javlja kod muškaraca /mada se lažna trudnoća javlja ipak samo kod žena, ali rekoh, ajd da proverim/, ali je sigurno u pitanju samo neki bolestan način skretanja pažnje na samog sebe.
Abdominalna trudnoća u principu jeste moguća, dešavalo se, ali ekstremno retko, plus što su moguće fatalne posledice, ukoliko na primer horion /ono od čega kasnije nastane posteljica/ krene da urasta u creva i probije njihov zid. Ukoliko bi se takva trudnoća kod muškarca ostvarila, nekim veštačkim putem, sigurno bi to bio događaj za CNN, SKY, BBC i sve ostale TV stanice. Takav čovek bi postao sigurno poznatiji i od Paris Hilton :D
Korisnikov avatar
By Vlada T
edited by moderator

Prica o "muskoj trudnoci" je umetnicki projekat, performans, kojim se ispituju i problematizuju granice roda, polnosti, identiteta, blabla...pa, izmedju ostalog, i homofobije.

To dakle nije medicinski poduhvat, niti ima veze sa bilo kakvim ispitivanjima eventualne bioloske mogucnosti da muskarac zacne.

Jel' sad malo jasnije?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
deo teme je isečen kao i neprimereni delovi pojedinih postova (tamo gde je označeno). originale svojih poruka potražite u folderu DYR, a svaka buduća prozivka na ovoj temi će biti sankcionisana opomenom.
Korisnikov avatar
By Vlada T
Steta, jerbo se ne vide postovi koji osvetljavaju najvazniju poentu umetnickog projekta "lazne trudnoce", a to je uvid da su...

....ljudska gluposti,predrasude i neznanje u direktnoj srazmeri sa svim homo/bi/lez/transfobijama, omalovazavajucim internalizovanim predstavama o sebi i drugima, te ogromnoj kolicini agresije prema neistomisljenicima.

Zato je moderatorski rad ovde i promasio svoj zadatak.

Sto u sustini i nije tragicno, jer to citamo samo mi, zrtve svih zala pobrojanih gore.

A na ovom forumu to ionako odavno nije bitno, jer ovde vise nema politicke artikulacije ni promisljanja, samo tinejdzeri muce muke odrastanja u ovom surovom svetu...gde je smajli :tragedija:?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!