Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By Gost
Originally posted by zbunjena
ali za grad nikako.....koliko me nerviraju seljaci u gradu i klubovima sa trenerkama...
Originally posted by m..
Salim se, ali mi trenerka na zurci govori da je to osoba s kojom nemam o cemu da pricam.
Ja se sada istinski brinem za svoj
socijalni život, jer najiskrenije ne pamtim
kada sam srela u gradu nekoga u trenerci.
To samo zna?i da se ne družim sa cool decom.
:D
Korisnikov avatar
By m..
Bog te, ne secam se ni ja kad sam srel nekog koga poznajem u trnerci (osim ortaka koj je bio bolestan u svom stanu), ali vidjam monstrume po ulici.
By Gost
Originally posted by m..
Salim se, ali mi trenerka na zurci govori da je to osoba s kojom nemam o cemu da pricam.
Evo da ti pomognem.
Priðeš i onako znala?ki odmeriš trenerku
i kažeš:
"A jel'te, kako postižeš da ti se
ne istegne na kolenima?" (naro?ito
dobro za pamu?ne trenerke)
"Hm, mikrofiber... zar se ne popariš u
njemu k'o grašak u Dry Cooker-u?"
"A kojim sportom se baviš?" (ovo nije
preporu?ljivo da pitaš ako je vrhunac tvog
bavljenja sportom šah.)
Korisnikov avatar
By m..
Paaa, imam diplome razlicitih skola skijanja, cak sam negde bila u prvih deset u slalomu, iako nisam znala bas kako da se postavim prema onim zastavicama. Umem fino da se shevam fudbalskom loptom, sve odbrane su nekad bile kao svajcarski sitr, umem i da se makljam freestyle-om (mada mi je verbalna ostrica i diplomatija najbolji potez). Umem da vozim bicikl bez ruku i na zadnjem tocku, da se popnem na drvo, da izazovem Sunny na obaranje ruku i ispushim ko Patak Dacha u ringu. Umem i da uhvatim loptu i serviram u odbojci, prebacim dupe preko nize sipke na razboju, umem i da plivam, ali najbolje od toga sam umela da foliram profanku fizickog da sam oslobodjena fizickog. Mogu da nabrojim bar 50 fudbalera pocev od Pelea i Garince do Ivica i Kralja, sa sve pokojnim Bestom. Znam i da je Maradona uhapsen, i da kosh nosi 2 poena, takodje znam da postoji izvesni Dragutin Topic i izvesni Sergej Bubka i da je neki Kobi sudjen za silovnje i da je Mike Tyson izvesnom Lenoksu Luisu gricnuo uvo i da je samo jedna riba pobedila jednom u nekoj trci kolima i ko je Cassius Clay. To je otprilike sve sto znam o sportu. Nije bash da bi taj razgovor potrajao.
By Gost
A što ti devoj?ice ne znaš ništa o tenisu, a?
Cccccc...
LM, vi'š da možeš da pri?aš s nekim u trenerci.
Korisnikov avatar
By EYA
ko kaze da se svi obuceni u trenerku bave ili jos gore razumeju u sport :puzzle:

moze se nesto zakljuciti o osobi na osnovu garderobe, ali sve zapravo zavisi od vase sposobnosti procenjivanja. garderoba cesce skriva nego sto otkriva pravu licnost.
Korisnikov avatar
By m..
Honey, as far as I'm concerned, neko u trenerci se ili aktivno bavi sportom i upravo je krenuo na trening ili prosto ima losh ukus. I ja sam fashista na svoj nacin. Isto tako sa osobom u mejici sa kukastim krstom ne bih razgovrla niti bih ostala u istoj prostoriji, jer to nije ljudsko biche.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by pcelica
A što ti devoj?ice ne znaš ništa o tenisu, a?
Cccccc...
LM, vi'š da možeš da pri?aš s nekim u trenerci.
O znam da je Seleshevu neko ubo nozem i da Navrtilova trci za suknjma.
I da je moj komsija rasturao (do ponizenja) Tipsrevica dok nije zabatalio tenis.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by m..
Honey, as far as I'm concerned, neko u trenerci se ili aktivno bavi sportom i upravo je krenuo na trening ili prosto ima losh ukus. I ja sam fashista na svoj nacin. Isto tako sa osobom u mejici sa kukastim krstom ne bih razgovrla niti bih ostala u istoj prostoriji, jer to nije ljudsko biche.
tvoje pravo, darlin' :D
al ni kukasti krst, tj svastika, nije iskljucivo znak nacizma, cak pre hitlerove zloupotrebe su ga svi vezivali za sasvim suprotne ideje od onih koje sada, zbog hidze, kapiramo kad ga ugledamo. sve su to samo predrasude i .
Korisnikov avatar
By m..
Dusho kad vidis mlado stvorenje sa kukacom na majici, jako je malo moguce da taj krst simbolise kinesku srecu ili bilo sta dobro, isto kada vidis Karadzica na majici ne pomislis da decko ceni necije knjizevne (joj kuku) poduhvate.
Korisnikov avatar
By EYA
fora i jeste u tome da nista ne pomislis pre nego komunikacijom ostvaris uvid u psihu te osobe. ako pomislis bilo sta, onda je to sve predrasuda.
By Gost
Originally posted by EYA
ko kaze da se svi obuceni u trenerku bave ili jos gore razumeju u sport :puzzle:
Eya naravno da si u pravu.
Samo sam se šalila u poslednja dva posta;
slede?i put ?u pored napisanog sve
potvrditi odgovaraju?im smajlijima, da
ne doðe do zabune.
Korisnikov avatar
By EYA
nije se odnosilo na tebe, vec na m.. vec duze vreme se ne mirim sa njenim pojedinim stavovima, posebno vezanim za klasifikaciju ljudi, a forum i sluzi da raspravljamo :D
i ne, nisu mi potrebni smajlici da bih shvatila razliku izmedju sale i stava.
Korisnikov avatar
By m..
Jebote kada vidim skinheda, sigurno necu da se upustam u raspravu sa njim, dovoljno je sto su me jurili po gradu vise puta zbog neodgovarajuceg imena.
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by m..
:barf:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Mišljenja sam da se po odeći moze zaključiti eventualno imovinsko stanje, ako neko baš ide u ritama. I ako je namazan blatom i flekama, moze se zaključiti o higijenskim navikama te osobe.
Dakle, svi ekstremni slučajevi. A sve između-striktno NE.
By Shoplifter
postoji odredjena teorija o izboru boja odece koju svako sebi bira, a samim tim i odredjeni tipovi licnosti koji se vezuju za te boje.
upoznao sam momka daltonistu koji je nosio sve crno.
a ako se nesto da zakljuciti o ljudima jeste - ne samo materijalno stanje nego i da li imaju ukusa, a i to je vec nesto :D
a i kategorija uniformisanosti ljudi koji se svrstavaju u odredjene grupacije prema vec raznim interesovanjim npr. darkeri, skineri, hippies, ku-klux-klan itsl. nam opet svasta moze unapred poruciti preko odece. :flasher:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Odelo chini choveka! Jedina smo zivotinjska vrsta koja zna da ga napravi i koja ga nosi.
Naravno da odetja dosta govori o nama, kao u ostalom i svaki drugi nash izbor. Jedino shto nam netje retji jeste da li je neka osoba "dobra" ili "losha".
Ipak za sagledavanje odredjene osobe na osnovu odetje koje nosi potrebniji je kompleksniji pristup od pukog prvog pogleda tj. jednog outfita koji moze biti odraz trenutnog psiholoshkog stanja, aktivnosti kojom se osoba bavi itd.
Izbor boja i njihovo kombinovanje, sklonost ka brendiranoj odetji (tipa-volim da sam pokretna reklama), bezbrojni stilovi u odevanju, izbor sitnih detalja kao shto je nakit (glinene perle ili zlato) itd sve nam to moze dosta kazati o osobi pred nama.
Meni je najvazniji sveukupni utisak koji ostaje - koliko je ta osoba u toj odetji zapravo "prava" ili just fake.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Prvo cu reci da sam se nekoliko puta opasno prevarila.
Nesto duboko- ne. Pre bi se moglo reci da se moze naslutiti raspolozenje ili psihofizicko stanje. Moj klosarski trip, moj britanski trip i moj :wtf: trip su me tome naucili.
Korisnikov avatar
By Andre87
Pa nisam siguran..recimo ja se chesto oblacim prilicno agresivno (crna boja,ogrlica sa metalnim siljcima,lanci,jez frizura..) iako sam sushta suprotnost u dusi...cim neko pocne da prica sa mnom spetljam se i zacrvenim...verovatno mi je to mehanizam prikrivanja nesigurnosti...
Moj brat obicno nosi vesele boje..crvenu,zelenu,zutu....ali je zato prilicno smiren tip, i cesto deluje setno...opet suprotnost.
Korisnikov avatar
By Egon
da i ja isto imam obichaj da se usharenim podosta
mada sam po prirodi melanholik ...
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
potpuno nezavisno jedno od drugog ja i moja frendica se cesto obucemo u potpuno iste boje... To su poceli i drugi da primecuju jer uglavnom,ako je ona u ljubicastom i ja sam u ljubicastom ,ako sam ja u crnom i ona je u crnom,cak i kada je u pitanju mesanje boja recimo ona obuce ljubicastu majicu i preko crni prsluk ,ja obucem crnu majicu i vezem ljubicasti dzemper oko vrata ali to se sve desi slucajno,a kako se slucajnost ponavlja vec duzi vremenski period moram to dovesti u pitanje sa psihom,svakodnevnim druzenjem ,identicnim raspolozenjem itd... :machevi:
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by tramp
pa verovatno moze ali mislim da to nije tako jednostavno kao sto to ljudi ponekad cine (nosi kratku suknju da bi privukla paznju - primer "olakog" analiziranja garderobe)

o ljudima se moze nesto saznati iz svakog njihovog postupka od biranja hrane, knjiga koje citaju ili ne, kako hodaju, stoje, ko su im prijatelji, sta rade .... pa onda moze i iz garderobe ali treba znati vise o osobi a ne samo sta imaju na sebi ...

u optpunosti se slazem sa ovim
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Ne volim relativiste, ali ovog puta MORAM da kazem - RELATIVNO JE!

Nekome je nesto nametnuto, neko nesto nosi zato sto nije u prilici da nosi nesto drugo (pa pravi ono najgore - kompromis), neko improvizuje, neko ima novca da kupi sve i svasta, a nosi manje vise NISTA posebno... naravoucenije - kapiram da se NEKA poruka shalje, u taj fazon verujem... :pionir: a bas da karakterisem coveka po odeci... hm, ne bih...

Da li je pogresan ili pravi, u ovom ili onom trenutku - pitanje je ;)
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
newerujem,neko nema ukusa pa nema,ili ne zna da uklopi boje,dezen,ili natrunta sto sta...nije do psihe
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!