Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By nsboy
zanima me da li je moguce da postoji navodno str8t momak koji nevoli pivo nego samo crno vino. Stvar je u tome da mi se svidja jedan momak pa provaljujem dal je gay ili ne.:unic0rn:
Korisnikov avatar
By KiWi

Moguće. Ja imam dva prijatelja (jedan je u CG) koji su alergični na hmelj .. ne piju pivo ni pod pretnjom ...

A može i jednostavno da ne voli ... Npr. znam jednog mnogo slatkog totally str8 muzičara koji pije samo vodku i sokove ... nikakav drugi alkohol mu ne odgovara :giggle:

Takođe, znam mnogo gay ljudi koji obožavaju pivo i često ga loču :giggle:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by Kiwi

Takođe, znam mnogo gay ljudi koji obožavaju pivo i često ga loču :giggle:
Mmmmmm pivo :mljac:

Isto tako postoje straight likovi koji ne vole pivo, mada je izuzetno retko
Korisnikov avatar
By Dina
E pa svasta... nisam primetila nikakvu vezu izmedju seksualne orijentacije i pica :puzzle:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Dina
E pa svasta... nisam primetila nikakvu vezu izmedju seksualne orijentacije i pica :puzzle:
E bas! Jos cu da gledam sta ko pije i ako vidim da ne pije pivo da pocnem da muvam ili ne :lol:

Bila bi dobra fora...kao pridjes decku s pricom: Vidim da ne pijes pivo. Hoces da izadjemo tipa na neki dejt? :blenta:

:giggle:

on:

..imam gomilu prijatelja koji su str8 pa ne vole pivo a i onih koji su u fazonu pa im nikad dosta :)

:cigareta:
By ^OveRtoneS HunteR
Originally posted by nsboy
zanima me da li je moguce da postoji navodno str8t momak koji nevoli pivo nego samo crno vino. Stvar je u tome da mi se svidja jedan momak pa provaljujem dal je gay ili ne. :unic0rn:
Zavisi 'de lik zivi . Ako je broj stanovnika manji od 5000 , mlatni ga pivskom flasom po glavi i tvoj je...
Korisnikov avatar
By .L O S T
Nema to veze sa tim da li je gay.:vegi:
Korisnikov avatar
By Delete
Naravno da je moguce...nikakve povezanosti izmedju ljubavi prema qrcu i odbojnosti prema pivu ne primetih do sada :mini:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ako dok drzi casu sa vinom digne mali prst uvis-znaces na cemu si :bicikl:

To sa pivom ne mora da znaci.Ja sam gay pa volem vopi :D
Doduse zavoleh ga tek u vojsci al dobro.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Pivo je oduvek bilo pice za robove i nize klase, dok se vino smatralo picem vladajuce klase.
Toliko o istoriji, sve ostalo je vec recheno.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Moj otac homofob i bivsi decko 'bisko'...
Ja za razlku od njih, volim pivo, a ne volim vino...
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by nsboy
zanima me da li je moguce da postoji navodno str8t momak koji nevoli pivo nego samo crno vino. Stvar je u tome da mi se svidja jedan momak pa provaljujem dal je gay ili ne.
Originally posted by Lakiboy_ns
Ako dok drzi casu sa vinom digne mali prst uvis-znaces na cemu si
:doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:
Korisnikov avatar
By m..
Postoje, znam ljude koji prosto ne vole pivo, i ne piju ga, znam i one koji ne piju alkohol uopste.
Daj gledaj da ga provalis po necem drugom, a ne po tim nekim navikama koje mozda i mogu da se podvedu pod neki stereotip, al ne moraju nuzno.
By Sixto
Ja bi jednog antialkoholicara ako ima na meniju!
Dobijem zgaravicu od daha na alkohol!
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by bananica
zavisi od toga kako drzi casu sa vinom:alexis:
:lol:
Korisnikov avatar
By Pipin
Naravno da je moguće.
Pokušaj jednom izaći u neko mešovito mesto. Prođi kroz kafić i obrati pažnju na vino vs. pivo na stolovima. A onda poslušaj kojim jezikom pričaju. Primetićeš nešto interesantno.
Korisnikov avatar
By ellena
VAZNIJA JE GESTIKULACIJA I NACIN NA KOJI SE DRZI CASA NEGO VRSTA PICA KOJE SE PIJE.ALI, MORAM PRIZNATI DA JE MENI NAJSLADJE KADA LOCEM IZ FLASE!ZNAM DA NIJE ZENSTVENO ALI JACE JE OD MENE!
Korisnikov avatar
By blenta
ja volim :pivce: a i radzu od dunje
a i tequilu

:maca:
i poprilichno sam jeftin za nalokati
:snob:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
ja sam sada gay + pivo = madness i nemam nikog da me kresne, a kamo li ja da kresniem... :(
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Dina

Ni nema je.
Korisnikov avatar
By Galadriel
ne znam, znam da ja ne pijem vino, belo samo ponekad, a pivo obozavam.

kad saznas da je neko gay sve se manje vise uklopi, dok ne znas sve je moz' biti al' ne mora.

mozda da probas nesto drugo ...:pegla:
By ~ Le Saint X ~
ja uopste en pijem alkohol

mora da sam
peder ko foka!

Et Toq!
:snob:

:mini:
Korisnikov avatar
By leobg
J locem pivo, mora da sam str8 jel da?:happysmoke:
Korisnikov avatar
By ellena
Kao sto rekoh u proshloj poruci,po meni je vaznija gestikulacija od vrste pica.Ja na primer lochem SVE-od piva,vina preko viskija,vinjaka,vodke,pelinkovca,rakije do koktela tipa-Sex on the beach,Cosmopolitan...Ali najsladje mi je kad zgrabim flashu i lochem iz nje...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Vecina srpskih mushkaraca pivo pije iz machizma, a da im se zapravo njegov ukus i ne dopada... Dobio sam chak i par priznanja za ovu tvrdnju...
:pivce: = :misici:
By Yogi_bear
Ne volem vino, ali pijem pivo. Briga me sta ce ko da misli, znam ko sam i ko mi se svidja. VOLIM ZENSKA BICA, a to je najbitnije u celoj ovoj prici......... Naravno i ja sam zensko...... Neki ce po nadimku znati ko sam YOGI BEAR
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!