Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Alter ego,
Ako bi tako bilo onda sa tom policijom nesto jako nije u redu... Ja ne verujem da bi tako bilo, eventualno bi policija mogla biti neefikasna i reci da to nije njen sektor (kao u slucaju one devojke iz Surcina). Ali u svakom slucaju napade treba prijaviti policiji pa videti...
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Stripi
Originally posted by deželaš
a bukvalno ovih dana razmišljao kako je potpuno neverovatno da se u centru centra - movie clubu, alijansi, smajliju - dešavaju sve otvorenija gay okupljanja bez ikakvih ekscesa.. i da bi to trebalo da znači promenu na bolje..

:jbg:
Tako treba biti, ne trebao se zabijati u mišju rupu, to i žele.

ama slažem se, samo kažem da mi je poslednjih meseci izgledalo too good to be true nekako.. posle svih onih priča iz Flojda, od jeseni pa naovamo nije bilo apsolutno nikakvih (poznatih) napada oko klubova, bar koliko ja znam - venčanje u movie baru, borisov rođendan koji je bio maltene na otvorenom (za posmatrače, samo iza nekih staklenih zidova) - delovalo mi je k'o da će spontano napraviti pravi mali prajd a da niko to ne bi ni primetio :D
Ne treba im to dopustiti :kiss:
koka ti si baš srećna ovih dana? :bouncy: :kiss:

2ivanazuh: izviniška.. :up:
Korisnikov avatar
By Delete
Ja mislim da bi nase drage pederke treble prvo ici na neke kurseve samoodrbrane, pa tek onda pohrliti u nocne klubove...
Korisnikov avatar
By Paki
Dežika, ima incidenata svakodnevno. Ne samo u Beogradu. Ljudi se plaše da govore o tome. Progovori svaka stota žrtva tamo gde očekuje da dobije zaštitu i kaznu za napadača. Ostali se iz više razloga nose sami sa svojim bolom... A predlog Delete je sasvim na mestu.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Delete
Ja mislim da bi nase drage pederke treble prvo ici na neke kurseve samoodrbrane, pa tek onda pohrliti u nocne klubove...

Slazem se...

Doulazi uskoro na zurkicu,ako neko ocHe mogu da mu budem bodigard do kucHe :D
Korisnikov avatar
By deželaš
2paki:

evo, blenta i delete nam mogu biti učitelji samoodbrane
nase drage pederke treble prvo ici na neke kurseve samoodrbrane..
Originally posted by blenta
:marinac: :vulkanac:

u podforumu Zdravlje i očuvanje (ran by Zoe)

do we have an agreement? :astral2:
Korisnikov avatar
By Stripi
[

ama slažem se, samo kažem da mi je poslednjih meseci izgledalo too good to be true nekako.. posle svih onih priča iz Flojda, od jeseni pa naovamo nije bilo apsolutno nikakvih (poznatih) napada oko klubova, bar koliko ja znam - venčanje u movie baru, borisov rođendan koji je bio maltene na otvorenom (za posmatrače, samo iza nekih staklenih zidova) - delovalo mi je k'o da će spontano napraviti pravi mali prajd a da niko to ne bi ni primetio :D
Treba malo vrmena da dopre do tih ispranih mozgova šta se događa...a kad oni shvate ondaim treba slupat i to malo što im je od mozga ostalo.
koka ti si baš srećna ovih dana? :bouncy: :kiss:
I više nego srećan :love:

:kiss:
Korisnikov avatar
By blenta
ne mozhe blenta

blenta se na pola fajta napali ko bik

:tushe:
Korisnikov avatar
By deželaš
ne mozhe blenta

blenta se na pola fajta napali ko bik

:tushe:
I više nego srećan :love:
:kiss:

alo bre vas dve!
pričamo o (scenskoj) borbi, a vi u zanosu! :shamar:

:egzorcist:
Korisnikov avatar
By blenta
razmisljao sam o scenskoj borbi
i genezi gay skinsa
medjutim faca mi je :bljak:
te sa obrijanom glavom izgledam ko noblica

shodno tome :nope:

:alexis:
Korisnikov avatar
By Delete
E ubij me ako ja kapiram tvoj post i kakve veze ima tvoja faca sa temom... :P
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Zar ovo nije trebalo da bude upozorenje??? mozda bi trebalo zakljucati ovu temu i otvoriti novuza sve ovo posle...
Korisnikov avatar
By deželaš
razmisljao sam o scenskoj borbi
i genezi gay skinsa
medjutim faca mi je :bljak:
te sa obrijanom glavom izgledam ko noblica

shodno tome :nope:

:alexis:
:lol:

edit: moju celokupnu pojavu su nekadašnje cimerke upoređivale sa izgledom i ponašanjem onog lika iz reklame "Noblice, Nob-li-ce..."
Korisnikov avatar
By deželaš
E ubij me ako ja kapiram tvoj post i kakve veze ima tvoja faca sa temom... :P

pragmatična devojka :hvala: :up:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by faijnfa

Slazem se...

Evo ja sam trenirala dzudo nekad. Kazu da se ne zaboravlja, pa bih valjda mogla da se odbranim od jednog muskarca (ne bih da saznam ni to). Ali tesko da bi mi ista pomoglo protiv njih sedmorice...
Korisnikov avatar
By ::fy::
Nikada mi se ništa loše nije dogdilo na ulici, u kafiću,... a da je vezano za moju seksualnost (nadam se da će tako i ostati). Sa gay žurki uvek se vraćam (i dolazim) sa društvom.

Tweety, žao mi je tvog dečka. Nadam se da će se ubrzo oporaviti i brzo zaboraviti na događaj. Nemoj više da ga pustaš da se sam vraća sa gay žurke.
By Bombina
Originally posted by faijnfa

Slazem se...

neides nikud sama ,ranije bile sa nama
je li tako
ja sam bila sama,nadjoh ja tinke isle smo ,a na kraju kad umorim odem sama u kuci nije mi desilo.
pricam kittrie,pricam drugima ne vredi,rekla sam ajme nama
oni kao da su budale ajde mora da prekinu foliraju

ja se molim stotinu puta
:flaming: :flaming: :flaming: :flaming: :flaming: :flaming: :flaming:
By Bombina
Originally posted by tinkerbell
Boze svasta... Nisam znala... :ozbiljan:

Inace, ja ne idem na tu stranu....
bila si sa mnom,nije bilo desilo otkad sam otisla i umorila sam se
kiss za tinke
Korisnikov avatar
By Dina
Bombi,
Bas sam se tebe setila... i ti si otisla sama iz Alijanse kad smo bili zajedno. A i onda kad smo bile sa Krepac si htela da ides sama, pa sam i ja krenula. Meni je bas bilo super sto si ti tako nezavisna, ja ne bih krenula sama makar bila toliko umorna da spavam u Alijansi :lol: Ali ipak mislim mozda je ponekad bolje biti kukavica kao sto sam ja... Opasno je za zenu da se seta sama u dva nocu, mislim iz ove teme vidimo da je opasno i za muskarca. Ali zena bi tim napadacima bila jos laksa meta.... :(
By Bombina
nemogu da pricam i video me .....
cuti ,..ja nisam htela da ti
kazem
posto mene krepac i ja smo puno setale nismo bile same
al nezavisna sam mislis i bit ce bolje nama oni su mi rekli da dodjem unuttra,nije u pitanju krepac
By Bombina
Originally posted by Dina
Bombi,
Bas sam se tebe setila... i ti si otisla sama iz Alijanse kad smo bili zajedno. A i onda kad smo bile sa Krepac si htela da ides sama, pa sam i ja krenula. Meni je bas bilo super sto si ti tako nezavisna, ja ne bih krenula sama makar bila toliko umorna da spavam u Alijansi :lol: Ali ipak mislim mozda je ponekad bolje biti kukavica kao sto sam ja... Opasno je za zenu da se seta sama u dva nocu, mislim iz ove teme vidimo da je opasno i za muskarca. Ali zena bi tim napadacima bila jos laksa meta.... :(
nisi kukavica.nisam htela da kazem videla sam majke mi
bolje sam bila oprezna,diskretno ,bit ce bolje nama :kiss:
bila sam ljuta
nego one budale kazu dodji unutra ajde more one foliraju se
majke mi
Korisnikov avatar
By Stripi

alo bre vas dve!
pričamo o (scenskoj) borbi, a vi u zanosu! :shamar:
Zar se zanos isključuje iz borbe?
Otkad?
Korisnikov avatar
By Preston
Originally posted by Dina
...mada sam protiv svakog nasilja ko zna mozda jeste neko resenje organizovati se i jednom ih dobro isprebijati...
Citiram Dinu, jer su joj svi postovi koje sam čitao uvek smireni i nenansilni...

Ja skoro uvek u životu tražim (i nalazim) miroljubiva rešenja, čak i u nekakvim homofobičnim situacijama ali zbog ovakvih stvari poželim da :avalon: :avalon: :avalon: :avalon: :avalon:
Korisnikov avatar
By Tweety
boris je, u uvodnom postu, napisao najvaznije preporuke- izbegavajte obilicev venac i NIKAKO nemojte ici sami! moj decko je isao sam i bio je idealna meta, iako je u zivotu 3ili4 puta bio na gay mestu! sa druge strane, ja vec godinama izlazim i uvek idem u klub i vracam se kuci sa drustvom i siguran sam da se niko ne bi usudio da napadne trojicu ili cetvoricu mladica u grupi! nasilnici ce uvek sacekati najlaksu metu, a to je osoba koja ide sama! sto se tice samoodbrane, apsolutno sam siguran da niko ne bi bio u stanju da se odbrani od setorice ili sedmorice nasilnika. p.s. hvala svima na podrsci, nadam se da se ovakve stvari nece vise ponavljati.
By fencysmurf
Originally posted by Sixto

a kako se LOMI picka!? lol
ja sam cuo da se to lize... but then again its only me and my kinky imagination...
By brdja
teorijski je uputno prijkaviti policiji napadače.. pogotovo ako neke od njih možete da opišete jer neke je već policija verovatno jnekada snimila (na utakmicama i slično) ali ako ne možete da ih opišete i na bilo koji način identifikujete - onda nemojte ni da prijavljujete sem ako ne tražite osiguranje zbog slomljene ruke ili sličnoga ...

jedan moj poznanik je pre neku godinu baš bio premlaćen (ne pretučen nego umlaćen) pa nisam siguran da je to prijavio policiji. ako je kazao policiji gde je izlazio (iz X-a) onbi bi se smao pogledali ....

poenta je sluičaj koji se desio u skorije vreme u ZAGREBU: dvojicu gay-eva je napalo nekoliko hejtera-kriminalaca - elem ova dvojica su počela da se brane, i elem da li je policija posle došla - dotrčala ili tek kasnije došla - tek napisali su prijave prekršajne za dvojicu napadnutih - jer su remetili red !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wtf:

toliko da znate šta možete da očekujete !!!! u policiji !!!!:die:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Mene je jednom neki pandur na autobuskoj stanici pitao da li sam peder i ja odgovorio da jesam. Ocekivao sam da ce zesce da me ispljuje, a on poceo da mi drzi predavanja: te on ima malu decu koja bi se zbunila kad bi me videla i pitala 'Tata je l' ovo bata ili seka?', te ja sam losh primer za omladinu, te ne treba mi to, te treba mi devojka da me opameti, te to je akt protiv prirode i PRINCIPI MU NE BI DOZVOLILI DA ODBRANI PEDERA NA ULICI
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by MetalHeartedBoy
i PRINCIPI MU NE BI DOZVOLILI DA ODBRANI PEDERA NA ULICI
Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!