Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By aca381
Pozdrav svima! Ovo je moja prva poruka na ovom forumu.

Interesuje me kakvo mišljenje imate o tome kako se ponašaju ljudi u vašem okruženju i kako to utiče na vas i na sliku njih samih u vašim očima?

Do sada sam imao tek poneku priliku da upoznam nekoga ko drži do sebe toliko da to intrigira, zavodi (ne samo seksualno) i u neku ruku deluje misticno. Nekoga zaista specijalnog.

Da budem precizniji, ne mislim na osobe koje "podignu nos" i pokusavaju da izgledaju kao da su toliko sigurne u sebe da ih nista ne dodiruje. Već mislim na one koje zapravo to i jesu.
Neko ko se ne menja stalno. Neko ko ne prolazi kroz bezbrojne "faze", ne izjavljuje nešto što zaista i ne misli. Neko ko se ne bavi tudjim, već isključivo svojim.

Neko ko zna kad da ne odgovori, a kad samo da se osmehne.

Da li je takvo "otmenije" ponašanje skoro u potpunosti nestalo? Ili smo ga mi potisnuli svojom potrebom da o sebi pričamo previše a da na sebi u isto vreme radimo premalo?

Gde su oni koji znaju da se obuku ali i da se svuku?

NEKO KO ZNA DA BUDE GO!

Zar su ih sve pojeli kompleksi?

Još jednom, zanima me kakva su vaša iskustva? Imate li Vi nakoga u svom okruženju ko je specijalan na "ovaj način"?
...ili svi postanu prosečni nakon nekog vremena?

Hvala unapred na ozbiljnijim odgovorima.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Vidi, skoro me sustize komentar kako previse viteski ponasam i da je sa tim zavrseno jos u srednjem veku. A samo sam rekla drugarici da ne razumem zasto kasni.
Sve je pitanje stila.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Aco covece a kada smo se to upoznali? :lol:

Salim se, zaista su retke takve osobe i nisam do sada naisao na takvu.
Doduse moja najbolja drugarica je jako blizu tome ali nju ne mogu seksualno da komentarisem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!