Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by EnRageNa telenor mrezhi:
Zar se kod vas jos placa skuplje poruka u inozemstvo? To je UZASNO glupo, ovdje je oduvijek ista cijena za SMS slao ti u susjedni kvart ili u Nigeriju. Prosjecno SMS kosta oko 30 lipa, dakle oko 3 dinara bi to bilo, ja mislim.
Originally posted by REIJoj ćuti...
Da ne pricham o tome koliko cu poludeti od CENA BEZ PDV-A !! Treba uvesti zakon da se PDV MORA urachunati u svaku cenu prilikom njenog prikaza.
Grrr!![]()
Originally posted by MARQUEMoj drug je poslo prijavu na konkurs za zaposlenje i posle mesec dana došao u Beograd na intervju, clanovi komisije inace svi iz Zagreba nezaintersovano su trazili da im preprica svoj CV koji su imali ispred sebe, nikada mu se niko vise nije javio a imao je sve uvete za taj poso ... 7000 ljudi je konkurisalo za 300 mesta
Zadnja 2 mjeseca VIPnet call centar u Zagrebu je bio prepun mladih ljudi iz Srbije koji su bili ovdje na treningu. Ja sam imao jednu Svetlanu iz Niša dva tjedna i nakratko jednog Marka (nemam pojma odakle je on bio) koji su slušali moja pozive, pa sam im pokazivao malo rad sa programima, gdje što treba zabilježit kad korisnik nazove itd... imali su plaćen smještaj u Zagrebu i tu su bili puna 2 mjeseca. Baš su svi bili dragi i simpatični![]()
Također, često VIPovci iz Zagreba idu u Beograd, nema šta - Austrijanci obnavljaju bratsvo i jedinstvo![]()
Originally posted by SixtoPolako polako... Seti se da pre samo godinu dana nisi imao ni upola izbora koliko imash sad, shto se tiche post paid tarifa i prednosti koje donose. A bice i bolje.
Eto, klasika, prva tura PREPAID i svi ustupci njima! Ma jebe se njima za postpaid korisnike! Jos dugo ce biti to luxuz u Srbiji! Treba skinuti monopol da moze da se bavi time ko zeli, e da vidis onda trzisne utakmice i frke medju kompanijama!
Originally posted by SixtoPretpostavljam da su u skorije vreme Telenor i mt:s stekli dobar broj postpaid korisnika tako što su ovi kupili novi mobilni i obavezali se ugovorom koji ne mogu raskinuti dve godine (ili koliko već). Zato ne strahuju da će ih izgubiti.
Eto, klasika, prva tura PREPAID i svi ustupci njima! Ma jebe se njima za postpaid korisnike! Jos dugo ce biti to luxuz u Srbiji! Treba skinuti monopol da moze da se bavi time ko zeli, e da vidis onda trzisne utakmice i frke medju kompanijama!
Originally posted by REIAk ti nije bed, slobodno mi kupiš jednu karticu pa ti ja vratim lovu?
Kakav telefon?
Ko ako me pozove?
Elem, nashao sam kartice. U ComTrade shopu preko puta Bazara u NS, ako nekog zanima.
I jes' reche mi automat da cu dobiti obaveshtenje na sms kada puste mrezhu u rad. Samo ne znam kako cu taj sms dobiti kada karticu necu drzhati u fonu jer naravno nemam zbog chega.![]()
Telenor je zakon![]()
I ovaj tvoj avatar andjela![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!