Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by DinaOdlican rezime mojih outovanja.Originally posted by Darth VaderPakijev nacin je simpatican ali mislim da nije dobar u svim slucajevima. Bar ja sam pratila outovanje mog bliskog prijatelja kod sestara i prijateljica i svako je bila posebna prica, zavisno od osobe. Sestre su najteze primile i do dan danas ta tema se ne pominje. Kad se outovao homofobicnoj drugarici i on i ona su plakali, ona mu se posle izvinjavala za sve te godine homofobije i za "iskupljenje" snimila pozitivnu emisiju na radiu o homoseksualnosti. Sa nekim prijateljicama je bilo kao u Pakijevom slucaju, skoro kad se outovao jednoj pocela je da zali sto to nije uradio dok su bili na faxu pa da zajedno gledaju momke, mnogo bi se bolje zabavljali. Ali bila je jedna prijateljica koja je izgledala jako otvorena ali ja sam upozoravala Seamana da ona moze sasvim suprotno reagovati od ocekivanog. Ispostavilo se da ona nema pojma o homoseksualnosti, bilo je jako neprijatno. Sad ona njemu stalno salje poruke i hoce da se druze ali to govori o jednom broju ljudi koji prosto nemaju nikakve informacije o homoseksualnosti, a ono sto imaju zasniva se na predrasudama. Onda je bila jedna prijateljica koja je bila zaljubljena u Seamana - i njoj sam govorila da je opasno outovati se (ne znam otkud ja toliko procenjujem, valjda sto se ne skidam sa foruma
Ja se savršeno slažem sa vama, ali to treba učiniti na način koji je Paki opisao. ...). Ispostavilo se da je ona sa tim super, pomogla mu je da predje u Beograd ali sada mu preti, sujeta odbacene zene sto sam slutila od pocetka - pravi horor
![]()
Originally posted by SashaVsSashamislim da je za mene veca kolicina informacija imala vise znacenja nego sam prelazak u manje homofobicnu sredinu jer ja sam sve do sredine dvadesetih imala veze (uglavnom seks) sa muskarcima a u srednjoj nisam mogla da nadjem curu mada sam ih trazila. Cinjenica da mi niko nije rekao da je moguce biti bi dok nisam dosla u USA je dovela do toga da meni nista nije bilo jasno godinama a ono sto mi je bilo jasno odnosno da me privlace zene sam i pricala ljudima u mom okruzenju pre odlaska u USA, mislim da mi je bilo nekih 15-16 kad sam krenula sa pricanjem, e sad ... prvi put sam rekla da sam lezbejka sa nekih 10-11 jer mi je neko rekao "sta si ti, lezbejka? (zbog nekog dzempera koji sam nosila)" e sad posto ja nisam imala pojma sta je to sem da je to neka glupa drustvena stigma ja sam rekla da jesam ... dakle bila aktivista pre no sto sam uopste imala seksualni zivotOriginally posted by trampDakle, prelaskom u manje homofobičnu sredinu.
sasha ... nakon uglavnom
(naravno, za svakog je autovanje nešto drugo, sem toga i drugačija priča i okolnosti u kojima se autovanje vrši je drugačije, te je i ova tema pomalo iluzorna)
![]()
Padni mi na grudi, Sasha!
i ne mislim da neko sam 17-18 ko zavisi od roditelja treba da se autuje i rizikuje izbacivanje iz kuce, teror i sl. ali neko ko je mojih godina (32) i ne moze to da kaze svojim najblizim prijateljima onda i nema prijatelje jer kakvo je to prijateljstvo koje se gradi na gomili lazi?Dopada mi se. Umeren, zdravorazumski stav. I sposobnost empatije.
Originally posted by Darth VaderUpravo je ovaj genijalan pasus Darta Vadera ono sto me sprecava da se slozim s Tramp kad se radi o autovanju. Cak ih toliko ne postujem da im ne bih dozvolio ama bas nista ZAISTA da znaju o meni, a nekmoli moju intimu.
Ja njih ne krivim zašto su takvi. Njihovi roditelji i okruženje u kom su odrasli su krivi. Ali, ipak, nikad ne bih dozvolio sebi da se pred njima osećam inferiorno, čak ih toliko ne poštujem da im ne bih dozvoli ni da me pogledaju na superioran način koji bi im ovo saznanje dalo. Ljudi očekuju kad im tako nešto saopštiš da se oseđaš postiđeno, što ja zaista ne mogu.
dive se modnom ukusu Paris Hilton, glasovnim mogućnostima Cece, gledaju svoju omiljenu emisiju 'Sve Za Ljubav' i još mnogo toga.ako su zaista takvi kakvim ih predstavljas, mozda je bolje da im se autujes cisto da bi ih rasterao, mada sam ja vise za stavljanje mishomora u kafu ili sok ili odlazak na neko jako udaljeno mesto. (naravno, bitan je pravac
Originally posted by Mystica_lady
Uopste ne vidim problem ovde.Ukoliko nekome saopstite da ste gay,i ako vas taj neko voli i postuje,bice to samo jedan korak napred u vasem prijateljstvu.
ali ako vas odbaci od sebe zbog toga,to onda znaci da vas ni na pocetku nije prihvatio takve kakvi ste.![]()
Originally posted by tramp
a ovaj, darth vader, da te pitam .... a sto se druzis sa ljudima koje smatras inferiornim?
Originally posted by gloria_diveGloria dive,
huh..ja samo znam da sam se skoro outovala decku i sebi...mnogo mi je lakse...
...ali se i on outovao meni..huh to mi bas i nije olaksalo....a znam o se ceo zivot
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!