Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Paki
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
samo brojka paki...777! :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Paki
Mmmmmmmmmmmmmm !!! :mljac:

Pa vidiš kako me voli i želi po celom forumu ... :radosnice: ... Grebe, kuka, grize, ždere se... i sve samo zbog MENE ! :love:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by Swanheart
:lol: znachi Shmi nam dolazi kao Gejsha :smeh:

/me pocinje da place od smeha
hoce da nas opchini pogledom iza lepeze....:hipnotizer:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ljudi uopste nisu upoznati sa tim da je veceras makenbal.Mislim na one koji ne posjecuju forum. :sladoled:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
A mene kada budete videli....nema sanse da me prepoznate ;)

Prerusicu se u nevidljivu osobu :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Seaman
Ljudi uopste nisu upoznati sa tim da je veceras makenbal.Mislim na one koji ne posjecuju forum. :sladoled:
Smatraš? :misli:
Korisnikov avatar
By Seaman
Pricao sam sa nekim poznanicima i nisu imali pojma.

Nadam se da grijesim.:kralj:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Bombi
Dolazim.

:P
imam da te :bic:
bolje Dinu dovodi:mazi:
Ja ne idem :(

Ali nadam se da ce me Maza detaljno izvestavati :moby:

Lepo se svi provedite :yay: :dance: :dancing: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Paki
Smatraš? :misli:
Mazo ne uzurpiraj :tuc: reci muuuuuu Pakitaaa :usamljen:
Korisnikov avatar
By Shmi
Jaoooo veceras ima sve da vas :sw:
By Swanheart
:smeh: a da ti nadjemo neku zanimaciju veceras :lol:
javlja mi se i koga da ti nadjem kao zanimaciju :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Shmi
Jako smesno jako smesno. Pa Swan drago moje dete ima da hvatas maglu cim me vidis iako jos uvek ne znas zasto. :njanja:
By Swanheart
:lol: :uplasen: :smeh:
znas da mi sad sa zezanjem ne mozes nista :lol: stvorili ste monstruma pa me sad i trpite :lol:
Korisnikov avatar
By Shmi
Ko kaze da cu te zezati? :smilegrin:

Odoh da peglam majcu! Zdravooooooooooooooooo!
Korisnikov avatar
By Shmi
Zurka ko zurka nije bila losa... pamtila sam bolja vremena. Bila je jedna woooow plavusa u odelu sa sesirom ali je brzo zbrisala. Btw,jel ima neko pojma ko je to bio?! :smilegrin: Ideja je bila sjajna samo se jako malo njih prerusilo al jbg...
Korisnikov avatar
By Zonche!
eh ja da sam mogao...bio bi skandal :sigh:
Korisnikov avatar
By Paki
Top 3 costumes:

1. Dečko sa ogromnim crnim plaštom i sivo-ljubičastom maskom tipa Star Wars (inače, stalni posetilac kluba)

2. Devojka i dečko, crno bela kombinacija tipa Matrix & X-Files (Dana Scully & Fox Molder)... dečko kasnije ostao u gaćicama (šorcu?) i obuo cipele sa izuzetno visokom štiklom

3. Military couple (dva sjajna dečaka :bale: ) u US army zelenoj maskirnoj neformalnoj (kratke pripijene pantalonice) uniformi i namazani po licu bojama za uklapanje u prirodnu sredinu
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Da, video sam ovaj 2. par u floydu, extra su izgledali oboje. :love:
By Pending-For-A-Bending
BAh... I ja sam hteo juce u Alliance posle nekog vremena... I skroz sam bio rady for it.... mada... Prepili smo se u gajbi i ostali da se zezamo
Nadam se da ima slika sa zurke...

Mr. Ja, kako si ti otisao?
Korisnikov avatar
By Seaman
Ideja o maskenbalu je propala,kao sto sam i rekao u proslom postu, ljudi nisu bili informisani.Nije dovoljno samo otvoriti temu na forumu.

Sto se tice provoda, bilo je super. Odavno nisam dosao kuci posle 5 h. :D

Pozdrav za drustvo od sinoc. :kiss:
Korisnikov avatar
By Paki
Ideja o maskenbalu je propala,kao sto sam i rekao u proslom postu, ljudi nisu bili informisani.Nije dovoljno samo otvoriti temu na forumu.
Obzirom da te nema na spejsu, sms-listi i još koječemu... i ne čudi ovakav stav. Standardan broj ljudi je znao za maskenbal kao i svaki put kad se nešto dešava u klubu...
Seti se samo koliko njih je sinoć bilo maskirano, a gotovo SVI koji su došli su znali za maskenbal (ali, eto, nisu imali šta ili ih je mrzelo da se kostimiraju, maskiraju, metnu neki detalj makar... :roll: )... Pitam se samo koliko njih je ostalo kući iz istog razloga...
Sto se tice provoda, bilo je super. Odavno nisam dosao kuci posle 5 h. :D

Pozdrav za drustvo od sinoc. :kiss:
:kiss: :grouphug:
Korisnikov avatar
By Deksi
bilo mi je simpaticno da vidim sve te kostimirane ljude ali sam se kratko zadrzao jer sam se sjebao nesto,vise me ni droga ne dize jbt. na zurkama.strasno.
By Pending-For-A-Bending
Meni cimer rece da je bilo super.
Eto, ni on nije znao da je maskembal. Ja sam saznao oko ponoci.
Mislim da to treba ranije malo najaviti. Dobra je ideja staviti i u kaficima neku "oglasnu tablu" gde bi mogli da se se kace flajeri i razna obavestenja.
Znam da je malo problematicno to-jer ni jedan od klubova ili party-timova ne zeli da pomaze ostalima. U evropi je to normalno da mozes u svakom klubu pokupiti flajere, booklete o desavanjima. Ali mi nismo Evropa.

Sve u svemu, zao mi je sto nisam bio, pa makar samo da vidim ljude koje dugo nisam video :0
Korisnikov avatar
By Paki
Bar si ti na forumu...
By Swanheart
aaaaaaa imam upalu sviz mishica...
jbt zivot kako je sinoc bilo dobro...
By Swanheart
a da,Zvoncica je bila najbolje maskirana...niko je nije video :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Jes, stvarno, svaka cast Zvoncici na kostimu :D
Bilo je ekstra sinoc :kolo:
Korisnikov avatar
By Paki
E, da... Neke fotke od sinoć možete videti na temi Moja FOTKA (isečene i osakaćene zbog Swanke :evilwait: ), a i u mom foto albumu na MySpace-u (http://www.myspace.com/pakislav ..... stoji i slideshow na toj početnoj strani u slučaju da nemate otvoren nalog)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!