Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Deksi
Denekle te kapiram Zonche...ali ne znam da li je pametno da te savetujem kad u slicnim situacijama ne mogu da pomognem sebi samom.A kamoli drugima :(
By Swanheart
hmm...jeb` ga...tu smo gde smo i sta cemo sad...ako nastavimo ovako samo cemo jos gore nastaviti da "pucamo"...skoro pa Hamletovska dilema...biti skot ili ne...zezati ili biti zeznut...
ko zna mozda ce i vreme pokazati...ko zna zasto je sve to dobro...jbg...odrastanje je ipak teze nego sto smo mislili
Korisnikov avatar
By Zonche!
Swanka ajde da mi budes decko :mazi:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
.........e Zonche. sa tim pitanjima su se mnogi ljudi budili i odlazili na pocinak i vekovima cemo se i dalje buditi sa tim prokletsvom. Zbog ljubavi su vodjeni mnogi ratovi, raspadale se mnoge drzave i tako ce za vjek i vjekova biti.
Pitamo se da li je ta greska u nama, da li smo joj mi omogucili postojanje ili je zivot i njegova bit ustvari vizija pakla. Ne, zivot nije nista kriv, on postoji i radja se cist i beo svakoga dana, on se mozda svako vece gasi prikazujuci sebe u mracnom svetlu, ali ipak iznova postaje beo, sjajan i pun lepota.
Pa ko snosi krivicu ovakvog mucnog ljudskog zivljenja? KO nam je kriv sto svako vece lezemo sami zeleci da nam neko drag makar jednim toplim osmehom ulepsa san....KO nam je kriv sto nema tog dragog da nas neznim usnama miluje.....zasto ga nema da nas ugreje kada nam je hladno, da nas utesi kada grmi, da nas svojim zagrljajem vrati u zivot i ucini ga belim bas kao onog dana kada smo dosli na ovaj svet......mali, nevini i beli smmmrrrrrrcccccccccccccccc (). MI SMO KRIVI, da MI SAMO MI I MI!!!!!!!!! Mi smo ti monstrumi koji uniste sve lepo na ovome svetu, MI ga kvarimo, MI ga unistavamo,MI GA RUSIMO.....MI SAMI SEBI KRCIMO PUT KA PAKLU I NIKO DRUGI.

Koliko puta ste bili srecni sa nekim....setali u tisini.... gledali zalazak sunca...... plakali i smejali se zajedno?Pevali.... plesali.....spavali zajedno....vodili ljubav zajedno......sakrivali se od kise ili pak lezali dok vas ona onako zagrljene miluje po licu.......? Ako niste zapitajte se zasto niste, zasto niste hteli da to dozvolite da vas drugi tome nauci i da vam otvori nove vidike, zasto ste bezali od nekoga ko je zeleo da vas ucini srecnim. A oni koji jesu, razmislite dobro da li ste VI BILI TI KOJI STE SVE UPROPASTILI, koji ste trazili nesto .....ni sami ne znajuci sta je.Lutali ste u potrazi za novim PLENOM koji ce vas oboriti sa nogu(misleci da je to sto ste imali do tada samo navika..stara ofucana navika) ne znajuci da GUBITE ONO STO JE SIGURNO DOK ZA NESIGURNIM TEZITE i da to cemu se nadate mozda se nikada nece pojaviti.

LJUDI ZIVIMO JEDAN ZIVOT, JEDAN NIMALO LAK ZIVOT I ZATO SE POTRUDITE DA VOLITE I BUDETE VOLJENI. SKINITE SVOJE MASKE I BUDITE ONO STO JESTE....JER SAMO TAKO CETE MOCI DA PROGLEDATE I UVIDITE ONO STO TRAZITE.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by DarkAngel
.........e Zonche. sa tim pitanjima su se mnogi ljudi budili i odlazili na pocinak i vekovima cemo se i dalje buditi sa tim prokletsvom. Zbog ljubavi su vodjeni mnogi ratovi, raspadale se mnoge drzave i tako ce za vjek i vjekova biti.
Pitamo se da li je ta greska u nama, da li smo joj mi omogucili postojanje ili je zivot i njegova bit ustvari vizija pakla. Ne, zivot nije nista kriv, on postoji i radja se cist i beo svakoga dana, on se mozda svako vece gasi prikazujuci sebe u mracnom svetlu, ali ipak iznova postaje beo, sjajan i pun lepota.
Pa ko snosi krivicu ovakvog mucnog ljudskog zivljenja? KO nam je kriv sto svako vece lezemo sami zeleci da nam neko drag makar jednim toplim osmehom ulepsa san....KO nam je kriv sto nema tog dragog da nas neznim usnama miluje.....zasto ga nema da nas ugreje kada nam je hladno, da nas utesi kada grmi, da nas svojim zagrljajem vrati u zivot i ucini ga belim bas kao onog dana kada smo dosli na ovaj svet......mali, nevini i beli smmmrrrrrrcccccccccccccccc (). MI SMO KRIVI, da MI SAMO MI I MI!!!!!!!!! Mi smo ti monstrumi koji uniste sve lepo na ovome svetu, MI ga kvarimo, MI ga unistavamo,MI GA RUSIMO.....MI SAMI SEBI KRCIMO PUT KA PAKLU I NIKO DRUGI.

Koliko puta ste bili srecni sa nekim....setali u tisini.... gledali zalazak sunca...... plakali i smejali se zajedno?Pevali.... plesali.....spavali zajedno....vodili ljubav zajedno......sakrivali se od kise ili pak lezali dok vas ona onako zagrljene miluje po licu.......? Ako niste zapitajte se zasto niste, zasto niste hteli da to dozvolite da vas drugi tome nauci i da vam otvori nove vidike, zasto ste bezali od nekoga ko je zeleo da vas ucini srecnim. A oni koji jesu, razmislite dobro da li ste VI BILI TI KOJI STE SVE UPROPASTILI, koji ste trazili nesto .....ni sami ne znajuci sta je.Lutali ste u potrazi za novim PLENOM koji ce vas oboriti sa nogu(misleci da je to sto ste imali do tada samo navika..stara ofucana navika) ne znajuci da GUBITE ONO STO JE SIGURNO DOK ZA NESIGURNIM TEZITE i da to cemu se nadate mozda se nikada nece pojaviti.

LJUDI ZIVIMO JEDAN ZIVOT, JEDAN NIMALO LAK ZIVOT I ZATO SE POTRUDITE DA VOLITE I BUDETE VOLJENI. SKINITE SVOJE MASKE I BUDITE ONO STO JESTE....JER SAMO TAKO CETE MOCI DA PROGLEDATE I UVIDITE ONO STO TRAZITE.
Kao da slusam malu the1whowished... Mada ni sada nisam mnogo odmakla sa svojim fatalistickim doktrinama.
By Swanheart
secas se nas od pre par godina...jbt kako smo onda bili deca...
Korisnikov avatar
By Cruiser
Zonche, mozda tvoj pravi jos raste, pa ga zato i nisi sreo.... :)

Iliti, nestrpljenje je majka pogibije ...

Koliko ti uopste imas godina?
Korisnikov avatar
By Cruiser
Pogiboh skoro, al sacekah. Zato te i pitam. A lipe cvatu, jesi primetio?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Sve je isto ko i lani?

20god
Korisnikov avatar
By Cruiser
Neeeeee... lipe STVARNO cvatu, a ti imas samo 20! Jebene li prednosti! :) A on mozda ima 15 ili cak 10 sada, nije ti palo na pamet? Ili 30, ali ga nema u lotusu i flojdu, vec kulira negde kraj Dunava?

Napravi totalni obrt. Kreci se na mestima na kojima nikad nisi bio. Poseti frendove koje si zaboravio. U tom krugu u kome si, sve se vrti u krug... Zato iskoci malo i pripazi ko ce da ti namigne....
By Swanheart
Originally posted by Cruiser

Napravi totalni obrt. Kreci se na mestima na kojima nikad nisi bio. Poseti frendove koje si zaboravio. U tom krugu u kome si, sve se vrti u krug... Zato iskoci malo i pripazi ko ce da ti namigne....
zasto mislim da je ovo jedini koristan savet...
By Swanheart
hocemo i da ga primenimo...?:misli:
By Swanheart
e pazi u koliko sati je otkucana poruka :lol:
znaci od danas primenjujemo...
Korisnikov avatar
By Zonche!
:mjuza: Do jaja! (oops!mozda mi daju opet opomenu :ironican: )
Korisnikov avatar
By Zonche!
Danas sam malo bolje ali i dalje sam u nekom depressed raspolozenju...Mislim da moram da menjam zivot,izgled,sve...To mi obicno pomogne...
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Zonche
Danas sam malo bolje ali i dalje sam u nekom depressed raspolozenju...Mislim da moram da menjam zivot,izgled,sve...
grad, državu i seks. orijentaciju :dude: :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
:rotflmao:

Back in the closet it is... :closet:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Shetao sam se par puta pored Dunava ako se to vazi :ribica:
Korisnikov avatar
By Cruiser
E da, ne smes da zaboravis da uvezbas ono sto pise u mom potpisu....
Korisnikov avatar
By Cruiser
Mislim, nije da sam pickica, al opet, nije ni moj decko rogonja :)

Shvaticu to kao veeeeliki kompliment :)

Cheers baby
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!