Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Ne znam odakle da pocnem.

Nisam suvise dobar u verbalizovanju svojih emocija posebno ne pred ljudima koje i ne poznajem dobro.
Radim ovo zato sto mislim da ce mi mozda pomoci, da ce neko videti nesto sto ja ne vidim i reci mi u cemu gresim i da li uopste gresim.

Ponovo sam puko. To mi se sve cesce desava.
Opet sam u fazi "Mrzim muskarce" a to debelo pocinje da mi smeta jer znam da mi skodi posto svaki put i posle svakog sloma sve je teze dopreti do mene.

Elem, radi se o ljubavi.
Jedna osoba mi je jednom rekla "ja sam emotivno sakat" i pomislio sam boze kako adekvatan termin, i to ne samo za njega vec i za mene.

Da li imam visoke kriterijume? Meni se cini da nemam. A i zasto da trazim nekog ko me ne zasluzuje? Nekog ko je ispod mojih kriterijuma? Svaki put kada to uradim (a i to sam pokusavao, zapravo cini mi se da sam sve pokusao) samo se pokajem jer shvatim da ja jednostavno ne mogu, ne mogu da budem sa nekim ako mi nesto fali, ne zelim da stojim iza maske i smeskam se i pravim se da je sve ok kada mi nesto smeta. Opet, prihvatam tudje mane, svi ih imamo no ne pricam o tome.

Pogledam oko sebe i vidim veliku gomilu tipova koji bi i bili sa mnom, ali sta mi to znaci?
Zadovoljavam se nekad nekim kratkim semama i vezicama koje traju po par nedelja samo da bih shvatio da sam opet poceo bez "leptirica" i da jednostavno od toga nece ni biti nicega.Zadovoljavam se povrsnim upoznavanjima koja se zasnivaju na seksu na jedno vece i onda se posle osecam kao da sam izdao sve ono za sta sam se borio.Osetim se prljavo.

Uvek tezim NJEMU...nekom NJEMU...A bilo ih je par.
Oni su ostavili trag na moj zivot tako sto su u njega usli i potom nestali ostavljajuci oziljak i naterali me da se ponovo zatvorim. Neki su doduse jos u mom zivotu, pojave se na tren cisto kao podsetnik da su tu, da ipak postoje oni koji bi mogli da budu Mr.Pravi ali da njih ili ja ne zanimam i tu me opet ubiju i bace na zemlju. I vratim se u potragu, ustanem sa zemlje, skupim snagu, kazem sebi da sam survivor i ponovo...

Kada kazem nema veze, pokusacu mozda sa ovim, i budem ja, otvorim se, dopustim da budem ranjiv, oni to uvek iskoriste na los nacin i onda opet celivam rane pljujuci sebe sto sam ponovo ispao naivan.

Ice Queen u meni polako preuzima i igra se sa njima kao sto su se oni nekada igrali sa mnom, i prija naravno, imaginarna osveta i generalizacija "Vi ste meni-sada cu ja vama"
I opet, nista...Osecam se prazno...

Trebaju mi zajednicka jutra, oni mali trenutci i pogledi,romantika,vece drzanja za ruku i gledanje filmova...Treba mi ljubav...

Izgleda da ja njoj ne trebam.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Auuuuuuuuuuuuu....
Znam da ovo deluje tooooootalno izlizano, ali nemoj da trazis... Docice sama... Naravno to moze potrajati godinama, ali sigurno ce doci... Ovo govorim iz iskustva (ne samo svog). A do tada, imas prijatelje. :hug: :love:
By Swanheart
Originally posted by Zonche

Ice Queen u meni polako preuzima i igra se sa njima kao sto su se oni nekada igrali sa mnom, i prija naravno, imaginarna osveta i generalizacija "Vi ste meni-sada cu ja vama"
I opet, nista...Osecam se prazno...

Trebaju mi zajednicka jutra, oni mali trenutci i pogledi,romantika,vece drzanja za ruku i gledanje filmova...Treba mi ljubav...

:usamljen: nisi ni svestan koliko razumem sve to i koliko se pronalazim u svakoj `ebenoj reci...
Korisnikov avatar
By Lunja
Deco, deco, takva osecanja su uobicajena za vas uzrast. 99% nas je proslo kroz slicne situacije, osecalo se beznadezno, ucveljeno..

Kad jos malo odrastete, steknete jos zivotnog iskustva, bice lakse...

Do tada - gledajte da se sto vise zabavljate i sto bolje iskoristite svo slobodno vreme kojeg sada imate na pretek!

:deda:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Zar ti nisi godinu dana stariji od njih? :D
Korisnikov avatar
By decko

Uvek tezim NJEMU...nekom NJEMU...A bilo ih je par.
Oni su ostavili trag na moj zivot tako sto su u njega usli i potom nestali ostavljajuci oziljak i naterali me da se ponovo zatvorim. Neki su doduse jos u mom zivotu, pojave se na tren cisto kao podsetnik da su tu, da ipak postoje oni koji bi mogli da budu Mr.Pravi ali da njih ili ja ne zanimam i tu me opet ubiju i bace na zemlju. I vratim se u potragu, ustanem sa zemlje, skupim snagu, kazem sebi da sam survivor i ponovo...
Kada kazem nema veze, pokusacu mozda sa ovim, i budem ja, otvorim se, dopustim da budem ranjiv, oni to uvek iskoriste na los nacin i onda opet celivam rane pljujuci sebe sto sam ponovo ispao naivan.
Uh...to je cesto uzrok raznih problema. Nekad od proslosti ne moze da se ode i to je jako veliki problem posto u svim tim pokusajima da ostavis neke ljude iza sebe, na kraju, shvatis da si ostavljao delove sebe a osobe koje si zeleo da zaboravis si opet poneo sa sobom...i to cesto ide u krug sve dok se jednom ne stavi tacka. Samo, onda se zapitas da li to zelis? Da li stavljati tacku na bitne delove iz zivota (tj. proslosti) koja opet, iako je proslost utice jako na sadasnjost jer nesvesno diktira neke sablone po kojim kasnije ljudi (ne)ispoljavaju emocije, ulaze u veze etc

Bitno je da znas sta zelis. Polako. Ne osvrci se na proslost i greske iz iste..i trudi se da ih ne ponavljas.

:mazi:

"...ljubav nikad nema vremena..."
Korisnikov avatar
By Boshko
tako je pocelo i kod mene... pa sam izraso u hladnokrvno govedo... tek u nekim trenucima, kad mu pukne glava od udaranja u zid i obicno kad je vec prekasno, shvatim da mozda i nisam skroz emotivno sakat...
By Sixto
Moj savet: faze svi imamo i ne mozemo da ih kontrolisemo al mozemo da biramo ljude s kojima smo! Samo nek ti je na umu, ma koliko ti bio super i dopadao ti se, cuvaj se emotivnih kastrata! Od njih nikad neces dobiti ono sto ocekujes ma koliko se trudio da im budes dobar!
Korisnikov avatar
By Preston
Originally posted by Mr.Ja
Auuuuuuuuuuuuu....
Znam da ovo deluje tooooootalno izlizano, ali nemoj da trazis... Docice sama... Naravno to moze potrajati godinama, ali sigurno ce doci... Ovo govorim iz iskustva (ne samo svog). A do tada, imas prijatelje. :hug: :love:
Osobina Bikova - strpljenje
Originally posted by Boshko
tako je pocelo i kod mene... pa sam izraso u hladnokrvno govedo... tek u nekim trenucima, kad mu pukne glava od udaranja u zid i obicno kad je vec prekasno, shvatim da mozda i nisam skroz emotivno sakat...
Tipičan Bikovski komentar :)

@Zonche: Skoro sam radio neka gruba astrološka poređenja svojih dosadašnjih emotivnih, seksualnih i blisko-prijateljskih veza, došavši do zaključka da odnosi sa vazdušnim i vatrenim znakovima prosto ne uspevaju. Postoji jedna jako bitna Vodolija u mom životu, ali do toga smo došli posle puno godina i mnoooooogoooooooo obostarnog truda. Ima još astoloških detalja koji mogu uticati, a možda i ne veruješ u to, ali iz mog iskustva, vredi imati na umu.

Kad se samo setim sebe sa 20 godina... Šta da ti kažem, drž' se :friends:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ajde vidis u zvezdama kada da ocekujem decka :lol: ili da li cu mozda postati frigidna aseksualna kucka :lol:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Imao sam slicnu situaciju tako da ne znam koliko ti to moze pomoci. Kad se tako osecas ponekad je bolje da sacekas da ta faza prodje jer postaviti sebe u neutral polozaj i poceti shvatati svoju seksualnost kao aseksualnost je jedan veoma trnovit put koji te ne moze nikako ispuniti, osecas ces se jos gore. To moze probuditi samo hladnokrvnost kao sto su rekli ovi pre mene.

Ljubav nikog nece potrefiti bas onda kad ti treba, ona je spontana i svakim danom sve jaca. Ne zelim da zvucim mazohisticko ali bolje je osetiti bol nego ne osecati nista.

To sto sad osecas je samo jedan put koji ce te vremenom nauciti pravu vrednost ljubavi.

:obraz:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Hvala svima na savetima, zaista...

Ali malo mi je muka recenica "Kad se najmanje nadas" ili "Kada ne budes cekao"

Ja je UVEK cekam i UVEK se nadam...Takva sam osoba...

Eto pa nek crknem
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ne volim kad mi neko kaze: znam kako se osecas, jer je to nemoguce, svako oseca na svoj nacin, tako se i ti moras izboriti sa tim na sebi svojstven nacin, drugi ti malo mogu pomoci savetima ali pravi odgovor lezi u tebi. Nadam se da ces brzo proci kroz tu fazu i to ti od srca zelim jer je ponekad tako je*eno teska

Kad je Pandora otvorila kutiju i kad je izasla sva zloba i svo prokletstvo ovog sveta znas li sta je na kraju ostalo u kutiji?
Nesto sto ce nam pomoci da sve stvari koje su izasle vratimo nazad u kutiju. Da, u kutiji je ostala nada.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ma nećeš da crkneš. Samo ćeš da se pretvoriš u okorelog depresivca, isfrustriranog nadrkanka koji će veštački da podigne kriterijume čekajući onog JEDNOG i JEDINOG :D Imaćeš i sve manje seksa, jer te tako histeričnog niko neće hteti, a onda, kada silom prilika ostaneš bez seksa ima da spustiš kriterijume do zemlje, pa ćeš da ulećeš u svačiji krevet priželjkujući samo seks. Tada nećeš da obraćaš pažnju na ljubav i ostale trice, prestaćeš da se nadaš, a tvoje hladno i zatvoreno srce zaboraviće emocije. Tek tada, kada se budeš najmanje nadao, naići će ON, jedan i jedini.

A sad da pustim vodu
:wcsolja:
Korisnikov avatar
By Zonche!
@Lost: Hvala na savetu, naravno da sam procitao do kraja i razumeo tvoju poentu ali ti ocigledno nisi razumeo mene i nisi par delova procitao u kojem sam rekao da sam i nalazio osobe koje su bile prave za mene i da ne trazim savrsenstvo...

@Kiborg: Znaci da racunam na pedesetu? :lol:

@Neffelo: :kiss:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ma ne, koliko neko u 20im može bez seksa? Brzo se smenjuju te faze. Negde oko 25-6-7. ([size=-5]Al' sam te utešio[/size])
Korisnikov avatar
By Zonche!
@mr. uterivac opomena:

Lunja je po mom skromnom misljenju jednog korisnika (obicnog, skoro nevidljivom narocito kada sam na invisible)
dobio ono sto je zasluzio posto se prokakio malo vise i time uticao na moju dusicu osetljivu na nebesnu nepravdu i tako ucinio
da odreagujem mozda vulgarno, ali neophodno u datom trenutku. Znam da se cinjenicno Vase ja s ovim nece sloziti, ali posto je na ovom forumu u zadnje vreme sve vise satrulele logike
mogu samo da kazem i da predlozim da u vas Sveti Pravilnik umetnete i Ironiju!Cisto kako bi se mi obicni korisnici u svemu podrobnije snasli i izbegli svaku vrstu socnih psovki lisenih iste.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Hvala Kiborg...
Mislis,ako od tolikog seksa ne zaradim jos i neku boleshcinu i dozivim 30 :lol:
Korisnikov avatar
By .L O S T
@zonche: nisam ni zeleo da analiziram tvoj gore tekst, kazem ti da sam mislio samo na tvoj oglas koji sam jednom procitao.
btw. jesi li bas siguran da su bile prave za tebe?

@kiborg: :klap:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Ko zna zasto je to dobro:whatever:

Razmisljaj poz, za pocetak ce to biti dovoljno.

:kiss:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
desava se svima.
ljudi su stoka.
U prijateljima se nalazi kljuc za razumijevanje, srecu i ljubav.
Momci odu i prodju! :sigh:

:bananicasejosnijepomirilasadeckom:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja cesto kazem da je ljubav precenjena :D Nece svi naci te Prave (ma koliko tragali i odustajali od toga), ali sta s tim? Moze se naci lepota i u onim "nepravim" ljubavima, prijateljima, kao i u onome cime se covek bavi, deci, hobijima, putovanjima, knjigama itd.

Ne kazem, Zonche, da ti neces naci, jer to ne znam. Pokusavaj, ali ako i ne ide, ne dozvoli sebi da te to cini nesrecnim.
Korisnikov avatar
By deželaš
pa dooobro... upad prethodnih odnosa u sadašnje ne možeš isključiti tek tako i odjednom, ali bitno je da si ih svestan.. vremenom će se i to iskristalisati, samo polako :)

ono što ti MOŽEŠ je da 1) prestaneš biti fiksiran na to da li ima ili nema leptira, te da li i kada će se takva "ljuubav" desiti 2) malo više kontrolišeš sebe u odnosima zbog kojih misliš da ćeš se kajati dve nedelje kasnije 3) skapiraš da tih nekoliko bivših baš i ne mogu biti uzor (što neznači da treba da sjebeš sva za njih vezana dobra sećanja) jer da mogu, sad ne bi pisao ove postove..

slažem se sa Dečkovim prvim komentarom :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ja sam emotivno sakat
................................................................Svaki put.
(Zadovoljavam se nekad nekim kratkim semama i vezicama koje traju po par nedelja samo da bih shvatio da sam opet poceo bez "leptirica" i da jednostavno od toga nece ni biti nicega.Zadovoljavam se povrsnim upoznavanjima koja se zasnivaju na seksu na jedno vece)

i onda se posle osecam kao da sam izdao sve ono za sta sam se borio.Osetim se prljavo.
To je samo prelazna faza. Ako znas za sta se boris. Kao sto sam rekla i drugima koji pokusavaju, i drugima koji se bore, D.R.Z.I. S.E.
Nasuprot svega, stojis ti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!