Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Svako od nas, umesto andjela koji ga stiti a koga dobija rodjenjem, zbog toga sto zivi u doba koje je poslednje /gvozdeno/, zvano Kali-juga /kaljuga/, sada umesto andjela ima svog demona koji mu sapuce na uvo /podsvest/ sta ce ciniti. Naravno, od demona ne mozete ocekivati da vas navodi na dobro.

Da li ste upoznali svog demona, ili ste i dalje uvereni da imate andjela /demoni se tako poigravaju sa nama/?

Moj demon ima ime koje ja znam i uvek me u delicu sekunde navede da uradim ono sto ne zelim. A vas...?

:cvetduga: :uljenavatru: :opatica:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
:kakodane:

Andjeo chuvar nije neshto shto se dobija.

To ti je deo nas, nashe "vishe ja." A ti treba da vidish zashto se tvoj podemonisao....
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Morgan Le Faye

To ti je deo nas, nashe "vishe ja." A ti treba da vidish zashto se tvoj podemonisao....
Zato sto tako treba da bude. Ja sam ovde da ispunim svoju svrhu, da ispunim svoju karmu /ko zna sta sam radio u prethodnim zivotima/. A ko zna sta sam radio u ovom? Sujeta mi ne dozvoljava da kritikujem sebe, te padam u oholost...

Sta ce biti, biti ce...Mart je mesec velikih promena.

:angel: :pilence: :kuca:
By BANSHI
DEMON JE U NAMA!!!!!!!!!!XAXAXAX
By жњ
ja nemam demona, ali zato imam mrmota koji mi zavija cokoladu u foliju :sweet:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ovo me podseti na Jehovine svedoke, znate one knock knock on your door: Oni u ljudima vide ili potencijalnog Jehovinog svedoka ili demona. Lepo ih je iznenaditi posle par okupljanja sa ovim drugim.

:djavo:
Korisnikov avatar
By Gost
Mislim da demoni ne stoje na ramenu, nego slobodno setaju gradom.Na ovom forumu ih bas ima dosta.

Boze me sacuvaj od ovijeh gresnih misli, ali stvarno je tako.

Boze!
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Molim vas ljudi....... Chovek sam sebe tera na greh, opredeljuje se za 'demonsko sredstvo' postizanja cilja. A da li cilj opravdava sredstvo? Uvek. Tako da ne postoje zli ljudi niti demoni, samo oni koji nechemu teze
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by MetalHeartedBoy
Molim vas ljudi....... Chovek sam sebe tera na greh, opredeljuje se za 'demonsko sredstvo' postizanja cilja. A da li cilj opravdava sredstvo? Uvek. Tako da ne postoje zli ljudi niti demoni, samo oni koji nechemu teze
AKo chovek sam sebe tera....to bi znachilo podvojenu lichnost, ili pak jedan deo koji se treba terati na neshto... ako odbacimo demone i andjele...ostaje nam shizofrenija.
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Da lichnost svakog pojedinca je podvojena na osnovu stvari koje je on sam spreman da uradi. A demoni i andjeli su samo metaforichan prikaz toga nastao ko zna kad i ko zna kakvim iskrivljenjim tumachenjima raznih oblika religije
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
a da i josh neshto zaboravih. ljudima je extremno lakshe bilo da pojavu GREHA objasne prichom o demonima. to je poricanje odgovornosti u smislu 'nisam to ja uchinio vec me je demon/djavo naterao' , samim tim i svojevrsna uteha. ljudi se plashe chinjenice da je polovina njihove lichnosti zla. bolje je uvesti demone...
Korisnikov avatar
By Herald
Ne razumem ih, niti ih osudjujem. Sto dalje od mene to bolje.

Ako mi se dovoljno priblize, trudicu se da ne padnem pod njihov uticaj jer to ne zelim. Nisu oni svemoguci, kao ni ja.
Korisnikov avatar
By Herald
Originally posted by Morgan Le Faye

kaze morgan koji bi preorao mrtve da bi dosao do onog sto zeli. Tebi mozda ponekad andjelko sapne koju na uvce.
Korisnikov avatar
By marks
Naspram diktatora Hrista, demoni su kao mala deca - živeo pluralizam ne morala(ne moranja). A i oni nisu loši za S&M kombinaciju.
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Naspram diktatora Hrista, demoni su kao mala deca
:egzorcist:

kakva je sad ovo satanisticka propaganda?

ako odbacimo demone i andjele...ostaje nam shizofrenija.
:up:
Korisnikov avatar
By marks
Bipolartni poreme, sad sam u maničnoj fazi.:giljotina:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by marks
Bipolartni poreme, sad sam u maničnoj fazi. :giljotina:
nadam se da ce depresivna faza da nastupi vrlo skoro :vogue:
Korisnikov avatar
By marks
Jadan od načina lečanja - isterivanja demona naučnim putem.:elektro:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!