Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Mislim na one momente u kojima ne uspijevate da dodjete do daha. Kad ste konstantno u problemima, frkama, i kad vam se ucini da sta god da uradite - nije dovoljno.

sta/ko u takvim momentima predstavlja izvor snage?

ja sam, recimo, danas propustio kolokvijum. Lezao sam na krevetu, i nisam imao snage da ustanem, iako je bilo 3 popodne (pritom sam ustao u 7,bio na faxu, polagao njemacki, pa se vratio kuci). Nisam cak ni spavao. Samo sam se skupio, i cutao.
Iskljucio sam telefon, kako me niko ne bi cimao u 2:55, da vide sto me nema.
Jednostavno, skontao sam kako mi je pun q** svakodnevnog cimanja, i kako odustajem. definitivno. cak se nisam ni pitao kako cu i sta. odluka je vec bila tu.

A onda sam proceprkao, i shvatio da me od kraja godine dijeli jos par ispita, i da sam skoro sve vec zavrsio. Sjetio sam se kakav me posao ceka, i kakvo me *hopefully* uzivanje ceka.
i ustao.

OK, ispit sam propustio, ali bice jos prilika.

Mene je iz uchmalosti diglo podsjecanje na rezultate koji me cekaju, mada u mnogome tu odlucuje i cinjenica da MORAM da se iscimam, i da NE ZELIM da se preko ljeta vratim kuci, spustenog nosa.

Kako vi funkcionisete po tom pitanju?
Korisnikov avatar
By Adenim
Osecaj da sam slobodan.

Ne mora se imati novca da bi se gledala reka (u tvom slucaju more, sto je mnogo bolje), ili setalo po gradu, ili lezalo,....uvek sloboda sitnih, vrednih izbora.
Korisnikov avatar
By Seaman
Kad sam se preselio u Bgd cesto sam bio down, nova sredina, ljudi sve sto nosi preseljenje, ali nekako sam uspio da se izdignem i da budem cvrsci.

Mene odrzava setnja, citanje, slusanje muzike. U poslednjih nekoliko mjeseci sam krenuo sa teretanom sto mi mnogo prija, posebno posle posla jer se tamo izduvam i osjecam se super.

I naravno vjera u ljubav, vjera da ce se konacno pojaviti princ. :smeh: Znam da sam zbog toga proglasen za najpovrsnijeg forumasa, ali jbg to je jace od mene. :love:

Zemo cim zavrsis fax, mijenjaj sredinu. :mazi:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Adenim
Osecaj da sam slobodan.

Ne mora se imati novca da bi se gledala reka (u tvom slucaju more, sto je mnogo bolje), ili setalo po gradu, ili lezalo,....uvek sloboda sitnih, vrednih izbora.
kod mene "upali" znanje da sam ziv - tj slobodan da zivim i uzivam u zivotu kao takvom.

ali ponekad ti i more i grad i lezanje ne pomazu. Ponekad ti je stvarno dosta.

Sta, ti bi gledao more par dana posto te je decko odjebao jer "nemas vremena za njega" a ti vec danima jedva stizes da se istusiras!?
:jbg:
Korisnikov avatar
By KiWi

Možda zvuči morbidno .. ali kada sam to u nekom teškom bedaku uradim isto što i lik iz jedne knjige ..

Zamislim svoju sahranu i sve ljude koji bi plakali i padali u nesvest da me nema .. i da moram da se držim zbog njih :)

I to me navede da uverim sebe da mi svi vole i podržavaju i da svi oni imaju teške faze u životu ... i da je ovo moje mučenje zapravo čaša mlake vode u odnosu na njihovu golgotu ...
Korisnikov avatar
By Deksi
Vikend,zurke na koje moram da idem,saznanje da cu imati uskoro mir povodom zavrsetka skole (bar koliko-toliko)alkohol,narkotici i zezanje sa prijateljima koje tek predstoji
Korisnikov avatar
By Seaman
Kiwi i jeste morbidno.:D
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
e, da, zaboravio sam jos nesto:

ponekad, kad sam u dubokom shitu, obucem svoje najljepse haljine i plesem do iznemoglosti....
:bananica:
Korisnikov avatar
By bigirl
SAMO jedna osoba. Voljena osoba. Jbg. Mislim da mi je to najveća mana...
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by bananica

Sta, ti bi gledao more par dana posto te je decko odjebao jer "nemas vremena za njega" a ti vec danima jedva stizes da se istusiras!?
Ne bih radio posao zbog kojeg bih jedva stizao da se istusiram.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica

1st of all, nije u pitanju samo posao, vec 2 kursa i zavrsetak godine na faxu.
2nd - radeci imam priliku GDJE da se istusiram, i da se izdrzavam. nije bas da imam mnogo izbora.
nije uvijek tako, samo je u pitanju period od 2 mjeseca. do kraja juna ce sve biti gotovo:)
Korisnikov avatar
By .L O S T
Malo trivijalno - ali on.
Kad sam bezveze sto znam da ce svom snagom satima pokusavati da me oraspolozi, sto znam da cemo se smejati svemu i svacemu as always i da ce mi lepo proci vreme.......
Korisnikov avatar
By Hys.
to sto uvek postoji pretpostavka da postoji novi dan.
jednog dana nece, ali do tada se ponasam kao da hoce.
Korisnikov avatar
By Adenim

2nd - radeci imam priliku GDJE da se istusiram, i da se izdrzavam. nije bas da imam mnogo izbora.
nije uvijek tako, samo je u pitanju period od 2 mjeseca. do kraja juna ce sve biti gotovo:)
Pa jesi li sigurna da je to jedini razlog zbog koga te je decka ostavila?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ljubav prema sebi... Nazovite ne znam kakvim narcisizmom ovu izjavu, ali ja sam siguran da cu se ja uvek probuditi pored sebe sutradan, i da cu uvek naci snagu u sebi... To je jako utesno.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica

vec sam ti u drugoj temi rekao da je uzasno to tvoje nastojanje da me nerviras i peckas obracajuci mi se u zenskom rodu. Ovdje si otisao toliko daleko da si cak koristio rijec DECKA.
OK, you made your point...

btw, ZNAM da je to jedini razlog, jer zeli da se vrati. Raskinuo je jer mu je glavu punio njegiov bivsi.
no, to trenutno nije tema.
Korisnikov avatar
By HARP
Odrzava me detinjastost :trep:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by FireGox
Odrzava me detinjastost :trep:
huh, kakva rijec:lol:

nemoj da se ljutis, samo mi je bilo funny kako se lomi jezik dok je izgovoris:)

ostani detinjast, super ti stoji:kiss::up:
Korisnikov avatar
By Adenim

vec sam ti u drugoj temi rekao da je uzasno to tvoje nastojanje da me nerviras i peckas obracajuci mi se u zenskom rodu. Ovdje si otisao toliko daleko da si cak koristio rijec DECKA.
OK, you made your point...

btw, ZNAM da je to jedini razlog, jer zeli da se vrati. Raskinuo je jer mu je glavu punio njegiov bivsi.
no, to trenutno nije tema.
PP
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Rechenica - S obzirom da uvek moze gore, sada je odlichno!

Shta znam, kada me uhvate te bube gledam da se prvo osamim, razmislim, saberem...pomaze i druzenje sa par drugara i rodjaka ili pak samo tjutanje u njihovoj blizini, zagrljaj podrshke...
Korisnikov avatar
By Preston
Obične stvari: fakultet, posao, sport, čokolada.
Neobične stvari: Dočekati NG čitajući knjigu. Čitav svet se provodi po žurkama, a meni tišina tako prija.
Male stvari: čaj spremljan s posebnom pažnjom
Velike stvari: tih par ljudi koje zaista smatram prijateljima
Saznanje da mogu biti jako jako tužan, ali ne biti depresivan. Ili vrlo srećan, ne zbog sebe već zbog drugih osoba, iako situacija baš i nije u moju korist.
Saznanje da iako je broj kompatibilnih osoba mali, i da shodno tome statistika nije naročito povoljna, one ipak nekako nađu put jedna do druge.
Originally posted by Seaman
...I naravno vjera u ljubav, vjera da ce se konacno pojaviti princ. :smeh: Znam da sam zbog toga proglasen za najpovrsnijeg forumasa, ali jbg to je jace od mene. :love: ...
Pa i ja razmišljam na takav način. Što te zbog toga smatraju površnim?:smeh:
Korisnikov avatar
By Mizza
U svako slucaju neki krajni cilj, odnosno slika mene samog u odredjenom trenutku u buducnosti.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Samo razumevanje i malo znanja.
Jer odavno je Morgan napustio veru da je svet pravedan i da se dobra dela zaista "dobra za nas same."

Znanje u smislu prihvatanja chinjenice da je sve onako kako treba da bude. A razumevanje u smislu prihvatanja znanja i otkrivanja zivotnih mudrosti.
Drugim rechima Morgan prihvata chinjenicu da nema bica (pa ni boga) koje je savrsheno..jer savrshena bica nisu u stanju da kreiraju svetove sa greshkom...tako da Morgan nije od onih koji teze savrshenosti...i ta chinjenica ga chini savrshenim.
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by bigirl
:up:

Ali ja to ne smatram manom. Nego se divim kako ima snage za obe i pozelim da i ja jednom imam tako snage za nju. Jer nije lako samnom. :)
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by bigirl

:mazi: cim sam videla tvoj avatar znala sam sta si napisala :saint:

i upravo je to ono sto sam ja htela :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Dina
Moja sama priroda. Ja kad sam u nekom bedaku prosto samu sebe pustim da depresivim. Tada sto god da mi ko kaze, sto god da sama sebi kazem ne bi delovalo. Ali moja priroda je uglavnom vedra, ne izdrzava dugo mucno stanje i sama se "podize". E onda mi deluju vec razne stvari - kada pomislim na one zbog kojih mogu biti zadovoljna, na buduce ciljeve, onda razgovori sa bliskim ljudima, knjige koje citam... I ono sto kaze Skarlet uvek deluje: "Sutra je novi dan... a uostalom boli me glava, sada me suvise boli.... o tome cu razmisljati sutra" ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!