Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

SOLISTI vs VEZARE - Zbog cega je tolika netrpeljivost?

Solista sam, ali kapiram i vezare
17
39%
Solista sam i ne razumem vezare
3
7%
Vezara sam, ali razumem i soliste
20
45%
Vezara sam i ne razumem soliste
4
9%
Korisnikov avatar
By Zonche!
A zasto ne postoji opcija

Solista sam i ne razumem soliste? :lol:

tu bih se ja metno ;)

Ja sam ustvari solista koji hoce da bude vezara... :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam vezara... ali bilo je i perioda gde sam bila solista :)
I jedno i drugo mi je ok... zanimljivo i lepo na svoj nacin :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
Vezara:meda:

Valjda sam za sve ovo vreme navikao tako
i nekako mi je prosto nezamislivo da se opet upoznajem sa nekim i pocinjem od nule.... zvuci kao horor film.
Ne znam da li bih imao snage i volje za to opet....
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Ja bash ne razumem ovu podelu.

Svako je u nekom trenutku zivota solista a nekada opet vezara (po ovome), right? Retki idu iz veze u vezu (mislim na one koji redovno prvo zapocnu novu vezu pa tek onda zavrse staru, ali ti su zapravo uplaseni od... cega god).
Opet, svako je zapravo u zivotu sam (bio u vezi ili ne)...

Htela sam da glasam ali bash ne mogu. Najblize mom opisu je da sam vezara ali solista.
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Lepo si rekao Loni, ja sam vezara kad sretnem onog pravog/pravu.
Ostatak vremena sam solista.
Razumem i jedne i druge.
Licno nisam primetio znakove netrpeljivosti izmedju jednih ili drugih, voleo bih da mi na nekim konkretnim primerima demonstriras kako se to manifestuje? (pokloni mi iskustvo/-a meni neukusnom :)

evo npr: "S druge strane osetio sam i veliku diskriminaciju od strane gejeva, koji su u dugim vezama, u trenutcima kad ja raskinem."

Mozda su se radovale sitne duse tvojoj hudoj sudbini? Ali DISKRIMINISALI? :shok:

i samo ovo:
Originally posted by Simor
Sloboda se ne gubi u vezi. Sloboda se gubi u samom sebi. Unutrašnji okovi su problem, a ne oni spoljašnji.
A ja bih samo da dodam da bih voleo da me oslobode od drugacije slobode, koja nije ovom recenicom ispisana. Jako lepo receno :up:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by VValter
Veza koja se sastoji od četiri viiiiđaaaanjnjnjnjaaaa?
Dalje nisam čitao. :gatara:
Di si to vido? Ja to racunam u ONS koji je nepristojno dugo trajao. Mislim te veze od 4 vidjanja. LOL
By Sixto
1. Vezara definitivno
2. Ne mogu preterano da razumem soliste, to je malo neka moja dilema tj razmiljanje o buducnosti, ako si non stop solo i imas te kojekakve kres varijante kako cu onda da docekam 40-50? Sam, ko debil bez ikoga osim porodice od koje ce mi ostati sestra koja naravvno vodi svoj zivot, udata, sa porodicom!
Nek je tu ipak neko meni drag, kako kazu 'I u dobru i u zlu'!
By Snow_Crystal
Glasala pod tri vezara ali razumem soliste... Za ovih 10-tak godina koliko sam u gay svetu imala sam 2 veze (trenutno sam u jednoj)...Prva je trajala jaaaaako dugo a za ovu se nadam da ce prevazici ovu prvu...Jako mi prija kad sam u vezi ali takodje razumem kad je neko solo jer svakom od nas je potrebno neko vreme da bude malo sam i da se ne vezuje za nekog... Svako ima pravo na svoj izbor...:dedamraz:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!