Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By ~ Le Saint X ~
ja imam Johnson i dobar je...
nema fleka
meni fino mirishe...
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Renoir
ja imam Johnson i dobar je...
nema fleka
meni fino mirishe...
i ja taj koristim

ima sad i neki night
svejedno
dobar je

:up:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
E zavisi od tipa koze(i koliko prima boju i koliko se zadrzava) kao i od toga da li ste prethodno ishli u solarijum. Ako jeste onda ce vam 1000% ostati fleke verujte oh imam mnogo jebenih iskustava sa veshtachkim tamnjenjem.... Ipak su losioni najzdraviji izbor
By жњ
opskrbila sam se jonsonom iz evropske unije. donela sam citav komplet - i nocni i dnevni losion + kremu za lice.

manje se fleka kada se ne nanosi svaki dan. svaki drugi dan + dobro trljanje peskirom nakon svakog tusiranja i nema problema :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Po mojim iskustvima (isla i na suncanje i u solarijume i zakljucila da je uzasno stetno, te pribegla kremama za samopotamnjivanjem), one ne daju onaj efekat koji bih ja zelela...na zalost.
Namazem se, super boju dobijem (nema veze sto ostane ispod i oko noktiju i na dlanovima, sa tim sam se pomirila), ali odmah pri sledecem kupanju boja spadne i to vidim :cupakosu: u kadi, pored svojih nogu.....i ofkors, ostanem flekava...
Tako da.......definitivno sam odustala od takvih krema bar sto se leta tice, na duze staze....kontam da su dobre ono, za na brzaka i za kratkotrajan efekat....

Na zalost, posto ne volim da budem bleda :kosa: morala sam se podvrgnuti solarijumu + beta carotenu, s`tim da umesto ludackih SVAKI DAN :zid: (koliko sam ranije isla), sada idem samo 1 nedeljno i to necu raditi citavog leta....

Stetno je, kreme makar nahrane kozu ako nista drugo, ali.........not 4 me :nope:
Korisnikov avatar
By Escobar
ali zar nije najmanji propisani razmak izmedju kvarcovanja 48h, da li si blesava da ides svaki dan???

meni kozm ne da da privirim dva dana posle seanse....

a i ja sam prestao da idem jer mi ne prija solarijum....:sigh:
Korisnikov avatar
By Zoe
Meni rekli da je razmak 24h, jbg.....i uistinu sam znala da imam periode da idem svaki dan, neko vreme......mozda nedelju-dve.....

Sada.....nope :sesir:
Korisnikov avatar
By Escobar
crno dete, pa mogla si da unistis kozu.... :nope:
Korisnikov avatar
By Zoe
Srecom, nisam :D Koza mi je poput barsuna, kosa poput svile....... :drama: :beba:
Ma, ja sam to isla samo u junu mesecu i to 2-3 nedelje a ne tokom citave godine....
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by жњ

manje se fleka kada se ne nanosi svaki dan. svaki drugi dan + dobro trljanje peskirom nakon svakog tusiranja i nema problema :)
Pre nekih mesec, dva...reveal dobila niveinu (cini mi se?!) kremu za potamnjivanje (neku test kremu, malo pakovanje) i ona kao ajde da isproba... :lol: namaze meni jedan deo ruke (onako dobro) i jednu njenu nogu... (isto tako dobro) :lol: .... kao bas da vidimo da li ce se primetiti sutra....

sutra:

budi se ona, pogleda u svoju ruku..i :shok2: :shok2: ... ima sta da vidi!!! ruka (dlan) joj je bila toliko 'prljava'.. ko da je mesec dana drzala gvozdje u ruci :lol: :lol: :lol: ....

i to je trajalo par dana :lol: .... a nasi delovi tela su ostali iste boje kao i pre... :lol:

eto, videh ovu temu....pa rek'o da podelim ovaj 'blam' sa vama :P :P :P
Korisnikov avatar
By Zoe
Da, moraju ruke odmah da se operu, a cak ni tad ne spadne sve.
By жњ
Originally posted by tinkerbell
Originally posted by жњ

Pre nekih mesec, dva...reveal dobila niveinu (cini mi se?!) kremu za potamnjivanje (neku test kremu, malo pakovanje) i ona kao ajde da isproba... :lol: namaze meni jedan deo ruke (onako dobro) i jednu njenu nogu... (isto tako dobro) :lol: .... kao bas da vidimo da li ce se primetiti sutra....

sutra:

budi se ona, pogleda u svoju ruku..i :shok2: :shok2: ... ima sta da vidi!!! ruka (dlan) joj je bila toliko 'prljava'.. ko da je mesec dana drzala gvozdje u ruci :lol: :lol: :lol: ....

i to je trajalo par dana :lol: .... a nasi delovi tela su ostali iste boje kao i pre... :lol:

eto, videh ovu temu....pa rek'o da podelim ovaj 'blam' sa vama :P :P :P

pravilo no-1

ruke treba dobro oprati nakon nanosenja, ako je moguce i dobar deo unutrasnje podlaktice kod zgloba jer se tu prvo ufleka.

ah, imam ja blam da odgovorim (tudji naravno)

pricam ti ja jednom sa klittrie o losionima za samopotamnjivanje, kako se koriste, nanosenje, oprati ruke... itd itd... i jednog dana me zove "E, a kako da operem ruke?" :lood: :smeh: :smeh: :smeh:

eeeee kittt :radosnice:
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa heBo TE , zeno, najLogicHnije pitanje !!
missim, ak peREm ruke nak baSS lipo, onda cJu da spereM i nadlanicu i ko zna SHta josss... :merlinka:

p.s. da naSStavim tradiciju, taj losion dok smo na mob onda pricaLLE je QpoFala moja frendica, i oa je to pitala, a mene mrZIlo razmisLjat, pa te o5 okrenuh; tak da ni taj BLAM NIJE MOJ :prst:

eto lidZi loHAn nije pRala ruke, pa je bas keWL :lol:
By жњ
WHAT the #%$# ova tema radi ovde??? :shok:

U ovu sekciju dolazim uglavnom da se traumiram i doticem neku realnu stranu zivota. Znaci dobro udahnem i onda sam - pripremljena gospodjica hipohondrica.

A doticni losion ima veze sa zdravljem koliko i baba sa zhabama! U pitanju je najbezazlenija kozmetika bez ikakvog konkretnog uticaja na zivu kozu - veze se za mrtvi sloj epitela. ono - moze ti naskodititi jedino ako je utrljas u oko - sto znaci - da moras biti teski retard!! a to je zdravstveni problem malo drugacije prirode :kasalj:

Ako ste preselili ovu temu, onda preselite i

piercing & tattoo

Parfemi

NAJBOLJA KREMA ZA LICE FOR MEN!!!

eh ta divna sminka...

Plasticne operacije za str8 look!

DepilacijA

Glasanje: Nosite li KLOMPE?

itd itd....

jer su u pitanju teme koje mnogo direktnije od ovih losiona uticu na stanje organizma i uopste zdravlja. ako ste mislili na neku diskusiju o stetnosti suncanja - ova tema to nije (ustedela sam vam vreme i otvorila sam vam novu), nego obicna razbibriga za razgovor o losionu koji bolje tamni - a ne fleka se i ne smrdi - pri tom ne mislim na bog zna kakva otrovna isparenja - da se razumemo, nego obicno, zdravlju neskodljivo smrduckanje.

:jankovicka:
By ~ Le Saint X ~
Ja se pre 4 sata namazao sa
Johnson-ovim za samopotamnjivanje
i nesto mi za sada samo podlaktice uhvatile boju
:)
a bas hocu da mi gornji deo ruku bude tamniji da bih istakao bicepse i ramena
:)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ja sam probala neki Johnson za facu, ali sam bila vise narandasta nego preplanula.

Onda sam sa tom istom kremom mazala noge (da se ne baci :) ) ali su mi onda i noge bile narandaste.

Nije to za mene.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pre 2 leta probah Johnsons losione i kada sam uvideo da sam u zutim flekama, prestao sam da koristim posle par dana...

Inace, suncanje je po meni jedino resenje za zdrav i blistav ten! :smug:

Ako nemate ogromnu terasu, slobodno dodjite kod mene na gajbu :cuddle:
Korisnikov avatar
By Hys.
Bio neko skoro u salonu da ga "isprejisu" ?

Ja imam pozitivna iskustva sa kremicama, kapiram (videvsi osobe koje su isle u salon) da je jos lepse i zgodnije u salonu to zavrsiti.

Cene za celo telo se krecu oko 2 000, koliko znam, pa sad cekam da mi javi komsike za neka dva salona.

Vasa iskustva?

Inace sam protivnik zracenja, a vala i sunca, koje nije ono sto je bilo, da ne pricamo da sunce svakako potpomaze stvaranje bora...
Korisnikov avatar
By Allkey
A ne, te kreme za samopotamnjivanje uopšte nisu kancerogene...

Sunčeva svetlost je zdrava. Možda ne kao što je nekada bila, ali je još uvek zasigurno zdravija od solarijuma i ostalih hemijskih bućkuriša.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ok......

Nego, preporuke za salon, hm :P ?
Korisnikov avatar
By Hys.
Ima jos neko neki prakticni insajt :smeh: ?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!