Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By pčelica
Ja već sada imam plan šta i kada
ću odraditi na sebi, tak' da sam
potpuno "za" estetsku hirurgiju.
Korisnikov avatar
By joj
Originally posted by faijnfa
Sta tacno zelis da uradis? Nisam nista operisala :D ALI imam dosta drugarica koje jesu-silikoni,nos...
E sad,ne mislim nista lose u vezi toga,ako ce nekoga ta operacija uciniti srecnim...samo napred GO GO ! :)
i kakva su im iskustva posle toga? mislim, da li su zadovoljne 'nosem posle', da li je ispalo bas onako kako su htele, etc?

moze li neko poblize da objasni gde se nalazi taj plastikohirurg koga hvalite? da li je neko od vas imao iskustva sa njim i kakva?

&kiborg, ako imas da preporucis neko mesto gde se to radi, hirurga, etc, u welcome :D
Korisnikov avatar
By Mizza
Ne pada mi trenutno nista na pamet sto bih na sebi morao da promenim tim putem.

Ali ako neko oseca da bi se bolje osecao ako uradi nesto tako, onda zasto da ne.
Ali operacije cesto imaju drugaciji ishod jer ljudi nemaju granice, i onda umesto da osoba bude lepsa nego ranije ... :ruzan:
Korisnikov avatar
By Oziris
Nemam nista protiv toga, i da imam dovoljno para, instant bih na sebi stosta izmenila.
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Znam osobu koja je u procesu promene pola (m2f), nije jos uradila operaciju polnih organa, ali je uradila operaciju nosa i obrva, valjda i brade. Kako kaze, nista mnogo, ali sada izgleda fantasticno kao zena. Da li ce ti rezultati trajati, neznam.

@ Roky - kod nas je poznat doktor Perovic sa tim operacijama promene pola. Sigurno nije problem da se pronadje i kontaktira.
Korisnikov avatar
By Phoenix
Ja se ne bih rado podvrgavao takvim operacijam. Možda eventualno nešto malo, ako mi baš nekad dune. Ali momentalno sigurno ne.

S druge strane, sasvim mi je OK kada neko drugi to radi. Ako to nekog čini srećnim, što da ne.

:slika:
Korisnikov avatar
By ns.happy
estetska hirurgija je kao droga. kada jednom krenes samo ces hteti jos.
i estetska hirurgija je samo deo plasticne hirurgije koja podrazumeva jednu mnogo siru disciplinu, jer se zasniva na vracanju funkcionalnosti necega sto je ''pokvareno'' u npr saobracajnoj nesreci...
By Sixto
Estetska hirurgija ne vraca funkciju, to radi rekonstruktivna, ovo je samo sminka!

Da se vratim na temu! Plastic surgery is just one queer fetish among many!
Posh, zena je ludnica, istepana kao madrac! Sisici vrh!
By Shoplifter
nervira me to iskreno, jer se uvek vidi da nije prirodno (govorim o intervencijama na licu) i uvek izgleda narodnjachki. yuck.
a dole ko oce da se pumpa, nadogradzuje, kurchi i ostalo... your body is your temple, go ahead.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Sixto
Estetska hirurgija ne vraca funkciju, to radi rekonstruktivna, ovo je samo sminka!

rekonstruktivna = plasticna
Korisnikov avatar
By V25
Kada se moji guzovi otrombolje, salo nagomila i podbradak otegne do poda, znaću da je vreme... ovako ne...
Korisnikov avatar
By Kiborg
plastična hirurgija=estetska (ili kozmetska) + rekonstruktivna hirurgija

U narodu, a i na forumu, plastična hirurgija se svela na ovaj kozmetički deo. Inače, plastična hirurgija je ogromna i komplikovana oblast hirurgije koja se ne svodi samo na ugradnju silokona u sise i peglanje baba (i deda, da ne budem diskriminatoran :D ).
By Sixto
Ontopic: Apsolutno podrzavam! Volim 'doradjen' izgled kod zena! Isto tako smatram je jednim od bitnih vidova terapije psihickih problema!
Korisnikov avatar
By svichky
smesna su mi kategorizovanja, kao metroseksualci su gejevi koji su nesvesni svoje seksualnosti???absolutno se ne slazem, najblaze receno...totalno sam za plasticnu hirurgiju do odredjene mere naravno...ni u cemu ne treba preterivati...mislim da je def poenta u meri, jer po meni recimo postoji gomila estradnih licnosti koje su na sebi izvrsile razne korekcije ali u preteranom obliku a to im jednostavno ne stoji a i uostalom ne znam da li bas od gvozda mozes zlato da napravis...onolika usta nikada nece izgledati prirodno vec samo mogu biti dobra asocijacija na majmunsko dupe...ja znam ljude koji su promenili neke stvari na sebi i zaista izgledaju bolje tako da zavisi...ali nikada ne bih pristao da sebe , konture lica promenim u tolikoj meri da vise sebe ne mogu da prepoznam pa ne znam koliko da lepo izgledam...jer slazem se da je super ako neko moze da sebe prihvati onakvog kakav je...ali ako u tome ne uspeva zasto se ne posluziti carima estetske hirurgije ako za to postoje mogucnosti a opet napominjem mera je bitna...
Korisnikov avatar
By blenta
ja bi secnuo par mladezha
par desetina ustvari

i napravio ushi josh malo klempavijim
to je hot
:elf:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
prvo bih napravio novo lice. a onda bih razmislio o svemu ostalom.
By pčelica
Originally posted by Shoplifter
nervira me to iskreno, jer se uvek vidi da nije prirodno (govorim o intervencijama na licu) i uvek izgleda narodnjachki. yuck.

Ja ne mislim da se uvek vidi; druga stvar je
što taj "narodnjački" pristup ima svojih
megalomanskih specifičnosti (objasniću šta
htedoh reći ako sada nisam jasna. Nataša
Bekvalac je primer lepo odrađene estetike lica, a
izvesna kreatorka, s' druge strane, ako odradi još
samo jedan facelifting rizikuje da izvrne lice napolje.)
By High Maintenance
Plasticna hirurgija - DA.
Ako vec govorimo o nasim estradnim licnostima...Mislim da je Ksenija Mijatovic jedna od retkih kod koje je izgled apsolutno unapredjen, a da nije preterala sa zahvatima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!