Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Hm, evo posto je i Adenim predlozio more, ja cu blenti ponuditi jedan vikend u Kotoru sa mogucnoscu promjene ambijenta iz primorskog u planinski:D

A s obzirom da je zdravlje najvaznije, mislim da ste svi izvisili:njanja: :jezik:
nego, blento, da pristavim dzezvu? :namig2:

sad ozbiljno, pokusaj da nadjes korijen problema. Svi kazu da je to najbolji pristup.
Ja ti samo iz iskustva mogu reci da bjezanje od problema i trenutno zaboravljanje ima mnooogo gore posledice.
:kiss:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by blenta

sutra je novi dan...
E tako je vec bolje... :hug:

:sladoled:
Korisnikov avatar
By Dina
Skarlet iz filma "Prohujalo sa vihorom":

"O tome cu razmisljati sutra..."
"Sutra je novi dan..."

:leviathan: :sunce:
Korisnikov avatar
By blenta
naravno
dobri ste tandem ti i hoplit za dizanje morala :meda:

hvala za postove
:meda:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Koj si ti moron...Sreca te nisam bio tu kada si postavio temu inace bi dobio batine od mene...ustvari ne, to bi ti se dopalo...

Dobio bi po jednu dozu mojeg "Awwwww" na svaka 2 minuta citavih nedelju dana
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
duzhe vreme
ne stalno
s vremena na vreme
razmisljam kako bi bilo dobro
da me nema
i da me nikad ni bilo nije

to je to kiborzhe
To su svi pomislili bar ponekad u zivotu.
Pomisli na bol koji bi naneo ljudima koji te vole u slucaju da te odjednom vishe nema, pomisli na osecaj kada ti se neko koga volish ili ti se svidja onako slatko osmehne, pomisli na sve lepe dozivljaje koje si imao u zivotu i koliko ih tek moze biti u buducnosti, pomisli da bi nam nedostajao ovde na forumu :mazi: ....procice te sigurno....nishta nije vecno pa ni bol :mazi:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Blento nemozes da pokrenes ovako zabrinjavajucu temu pa posle danima da se ne javljas na nju.

Gde si bwe?
Jel popustila minus faza? :trep:
Korisnikov avatar
By blenta
jeste
u redu sam manje vishe
trudim se da potisnem
:ruzan:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Dobro je :pionir:

Ali potiskivanje nije trajno resenje....trebas se sukobiti sa svojim osecanjima head-on.

Ti delujes kao neko ko je sposoban da se suoci sa problemom i resi ga.
Jos nesto-nerealna i prevelika ocekivanja su cesto uzrok problema i depresije :pionir:
Korisnikov avatar
By blenta
my biggest problem is what to do with things i cant do nothing about

:luda:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Just try to do your best about everything:potapsava:

If you cant change does thing....well at least you did try.

People who stop trying to change thing are those who have a real problem. :zongler:
Hope always dies the last :avion:
Korisnikov avatar
By Dina

Meni tu uvek pomogne ono sto nam cesto stoji napisano pri ulasku u stanove a ide otprilike - daj mi Boze snage da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim, da promenim one koje mogu i da pravim razliku izmedju njih. Sad sam zaboravila kako tacno ide ali sustinu znam - da ono sto je takvo prihvatim kao takvo, pa sta to je moj zivot i dobro je da je tako, bas je interesantno (ubedjujem se nakon prihvatanja ;) ). Ali svu snagu zato usmerim na one stvari koje mogu da menjam, na koje mogu da uticem.
Korisnikov avatar
By decko

It's simple - don't do anything! :)

Menjaj stavri koje mozes da menjas :D

:hug:
Korisnikov avatar
By MaXayde!!
Ako nastavish da se osecash depresivno, moj savet ti je da se obavezno obratish struchnom licu. Evo, u mojoj familiji jedan mladji (16 god!!!) chlan je pre nekoliko dana pokushao da se ubije tako sto je popio krdo lekova za pritisak i diazepama, i jedva su ga spasili. Mislim.....znam da klinci u pubertetu umeju da budu depresivni,ali ovaj ga bash pretera...... magarchina... No, da se vratim na temu, stava sam da ukoliko neko ne ume da se izbori sam sa svojim negativnim osecanjima bolje onda da potrazhi savet struchne osobe (pa makar se to svelo na misao da se nekome 'olakshate' a da je pri tom obavezan da to nece podeliti ni sa kim). Inache, savetujem ti da eventualno probash sa pijenjem ekstrakta kantariona (da...on ne deluje samo na rane i upale), to je jedan od priznatih, a opet prirodnih pomocnih metoda za lecenje blagih do umerenih depresija. Aktivne supstance nisu tachno identifikovane, ali se smatra da su u pitanju flavonoidi, kao i hiperforin i hipericin, koji utichu na nivoe nekih neurotransmitera. MEDJUTIM, kako se savetuje, NIKAD ne treba piti antidepresive na 'svoju ruku' jer nekad nece pomoci i pogorshace stanje, vec samo po savetu lekara (ili ga makar pitati, u sluchaju ovog navedenog) za preporuku. prednost ovog je shto ne mozhe ozbiljnije da shkodi (upozorenje: mozhe izazvati fotosenzitivnost,tj preosetljivost na sunce,pa ga nije preporuchljivo piti u periodu kad se sunchate), a mana mu je kao i kod vecine antidepresivnih lekova shto mu je dejstvo pomalo odlozheno, i treba ga piti najmanje tri nedelje da bi doshlo do izrazhaja.
Eto...toliko do mene, ovo sa kantarionom je samo kao ideja 'za razmishljanje' (inache, smatra se da mozhe pomoci da se poveca shansa za ostavljanje pushenja ako se pije u periodu nakon ostavljanja-tako sam ja iskopao ove informacije, pored biohemije lekovitog bilja koju sam polagao relativno davno), a shto se tiche pomoci, mislim da se ne treba mnogo dvoumiti ako ti je teshko, vec otici i malo porazgovarati sa psihologom o tome.
Pozdrav!
Think Positive (kakav klishe, xexexe)!
Korisnikov avatar
By Dorijan
Isti sam problem imao, brate, kod psihijatra pod hitno!!! :sigh:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by decko

sutra je novi dan...
E tako je vec bolje... :hug:

:sladoled:
...NEDELJA.

buhaha. ovo je za sve one koji znaju za crtac sa paranoicnim petlom koji sa strahom ceka nedelju opsesirajuci oko gazdine sekire koja se ostri.... za secenje drva. :)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
mozda je dobro u takvim trenucima smisljati uzasno komplikovane nacine za izvrsavanje samoubojstva. do najsitnijih detalja. taman dok zavrsis - prodje te. i onda naranvo, zaboravis na sve to.

a sto se depresije tice.... it's a way of life. it comes and goes. plitka il' duboka. kada dodje - drzi se, vezi se za stolicu, kukaj, nek boli.. dok ne prodje. umorices se od toga.

ili, alternative solution:

DEFOCUS!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!