Originally posted by Draco
Mene fascinira cinjenica da se tolikim devojkma svidjaju bas buch cice. Svakako, zahvalna sam na tome
ali pored svega dobrog navedenog postoji i nekoliko hmm 'sivih zona' koje se mogu smatrati i manama i vrlinama, u zavisnosti od shvatanja samog posmatraca. To su neke stvari koje sam primetila i kod sebe, ali i kod mnogih drugih bucherki i svaka vam cast kako vam ne smetaju! Npr:
->Dejtovanje nas nije kao da dejtujete tipa, vec kao da dejtujete decaka od max 13 godina
->Mi jesmo taf inaf fizicki, i mentalno dobar oslonac, ali postoji gomila situacija kada morate da nas bukvalno pazite kao decu zato sto
-pravimo sranja i upadamo u situacije nezamislive iole racionalnom bicu
-ne znamo da se brinemo o sebi
-treba nam paznja i potvrda
->naporan emotivni dualitet- bez razmisljanja skocimo na 4 skinsa, ali se rasplacemo na dokumentarac o istrebljivanju ajkula
i jos mnogo, mnogo toga.. U svakom slucaju, svaka vama cast i hvala na takvom izboru und ukazanom poverenju
debela, recimo da se slazem. alli moram malo da ti prokenjam, cisto da ne ostanem duzna zbog onog hejta na kopitarevoj.
- jedna od dve alfa butchice upada u te nezamislive situacije, inace ne videh nikog drugog normalnog. (carice milice, 00:30 am, dragstor "visnjica", jedna butchica ocajniciki trazi nekoga za tucu, druga butchica pokusava na foru da je odvrati od toga. i uspeva. na kraju tu butchicu prihvati klasicna femica koja ce je"bezbedno sprovesti kući". butchica zavrsava oguljene ruke. )
- o, itekako, znaju da se brinu o sebi, osim ako se u obzir ne uzme cinjenica "ali tico, ja mogu da zivim u neredu ali ne mogu da zivim u svinjcu"
- da, treba nam paznja. kao i svima.
- ovo sa 4 skinsa i istrebljivanju ajkula odgovara odgovoru na prvu stavku. recimo, npr, jedna butchica u toku iste veceri slupa ljubicu u znak za parkiranje i upropasti je nacisto, a posle je ceska i izvinjava joj se, sve roneci suzice do guzice. za neupucene - ljubica je automobil, koji je imao dusu.
i tako,
pozdrav od sunny butch-papucara
-