- 17 Avg 2006, 15:58
Ok da pojasnim malo stvari. Napravila sam relativno jednostavan flashic u flash mx-u, tj ubacila sam 2 gifa i trejsovala u vektor (da fajl bude laksi, a i bolje izgleda tako), jedan je moje lice, drugi oci, i uradila skiptu da oci prate mish (doduse samo u okviru tih 480 x 180 px, kolike su dimenzije fajla) i ogranicila to kretanje zenica na ocne duplje, da tako kazem, jednostavna skripta sa start drag i duplicate movie clip - bilo mi je zabavno da oci imaju blagi delay tj alpha+duplicate movie clip + nizak framerate... Anyway, exportovala sam fajl kao shockwave i htela da ga linkujem na myspace (znam html kod za to, a i svejedno mogu da ga iskopiram iz dreamweavera pa promenim link).. I jedini problem koji imam je taj sto ne znam gde bih mogla da hostujem taj file, jer nije htelo da ga okaci na imageshack.
E sad, imam ja i neku matoru verziju directora, ali se bojim da bi mi pojeo skriptu za startdrag i ostalo, nisam bas sigurna kako director funkcionise, bio mi je dosadan da bih se igrala...
I tako...
Razmisljala sam da ga uploadujem na ftp yubc-ovih prezentacija korisnika, to sam radila davno, pre imageshackova i cuda, ali oni kreteni onda to okace na stranicu, lol. A drugo, mislim da ta sekcija trenutno ni ne radi...
Mislim, u sustini nije ni bitno, amlo sam se igrala, pa htela da okacim... mada bilo bi lepo znati da neko negde na internetu besplatno hostuje *.swf...