Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Ehm. Nikad nisam imala zombi vezu. :shmi:
Korisnikov avatar
By Shmi
Ne racunajuci klinacku ljubav nemam to iskustvo nekako se namesti da ili ona ili ja presecemo i vise ne pricamo... Meni to i odgovara jer sam ja uvek ta koja pokusava svim silama da spase vezu,mislim vezu... a tada sam slepa i mislim da je to ljubav a od toga nema ni LJ a kamoli ljubav...

Btw,ne citajte me samo lupetam... :shmi:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Moje sve veze su zombi veze:ozbiljan::pop:
Korisnikov avatar
By Blady
Sve dobre strane probaj da izvagas sa losim, i sama ces znati sta ti je ciniti, mozdaono sto te vraca je ljubav.. Kazes i sama potreba za dodirom osmehom.. mrzi me sada da citiram , ali predpostavimo da ima vise stvari... Mozda vam je jednostavno monotono... Who knowes
Korisnikov avatar
By Pauceti
Kad sam procitao naslov teme mislio sam da se radi o jednom ili oba partnera koji se u vezi ponasaju kao zombiji posto sam nedavno izasao iz jedne pa rekoh sebi ajde da podelim iskustvo a ono sheepak
Korisnikov avatar
By Gost
Moja tramp, kloni se tih zombija jer samo sebe mucis.

Tako sam i ja jednom bila u vezi koja mi nista dobro nije donijela, ali srecom posvetila sam se zemljoradnji i stocarstvu pa me to trgnulo.Jedva sam se izvukla, to ti je kao droga.Boze!:egzorcist:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!