Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Butch ili femme?

Butch
86
43%
Femme
112
57%
Korisnikov avatar
By Hys.
nijeeeeeeeeee...butchica ima malo...ja svega da sam 5 komaTa videla sa foruma da su butch sto ja smatram butch...i u klubovima isto :rida:
:devokicasesecadracokaosupersimpabutchice: :kosa:
Korisnikov avatar
By m..
Evo ja sam butch danas, nemoj da places, vezacu kosu u rep i bice kao da je kratka, i tako cu se ponasati (nadam se da me u startu nije diskvalifikovalo sto sam si skuvala omlet?) ostatak dana. Evo i wifebeater cu da obucem, a mozda i onu sa rupama do pupka (mislim na one rupe gde idu ruke), samo da mi sise ne poispadaju.:rock:
Korisnikov avatar
By Hys.
ali wajbiter maj'ca :roflmao:
Korisnikov avatar
By Neve
Butchica manje :nope: vazda ih je bilo vise..
Korisnikov avatar
By Hys.
jbg ja to ne primecujem...ili ono sto je nekima butch, meni je andro? :giggle:
Korisnikov avatar
By Neve
Doduse.. ali ako se drzim onih simple podjela.. na butch i femme (sa varijacijama na temu u obje "kategorije") .. po onomu sto sam do sada mogla vidjeti/upoznati.. butch (u siroj definiciji "pojma") cura cini mi se da ima vise. Ovih femme.. ok bice i njih ako cemo u njihov kos strpati i bipsicke i eksperimentalke.. i one sindrom "6 piva" ... :giggle:

Nekako sam ranije imala osjecaj da drugi/neki dovode u pitanje ako se uslovno receno hot cura izjasni kao lela.
Al malo je kasno da sada pricam :valjamisedicusedam:

oftpc -> andro :love:
Korisnikov avatar
By tramp
meni se cini da je femica vise :neznam:
Korisnikov avatar
By tramp
a ja sam i dalje femme kad sam sa buchicama i buch kad sam sa str8 ribama
Korisnikov avatar
By m..
Ju boze, mozda su femice al su skrndelji onda, ili sportistkinje.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by tramp
a ja sam i dalje femme kad sam sa buchicama i buch kad sam sa str8 ribama
jbt ko da sebe chitam :radosnice:
i ono da ima vise femme riba, isto :D
By Cool_Girl17
Oce li mi neko reci sta znaci ANDRO,ja stvarno ne znam ...
By Paris
:shok:
40 i jedna fem i to bez mene...ma vazi :nokti:
ja sam ubedjena da je odnos butch:fem 3:1
By l.carvel
Pa i ja sam mislila..al' ovde brojke kazu da je femmica cak vise..izgleda je to fem ovde bas sirok pojam...a i to nista ne znaci...a sigurno sto neko rece ne znaci da nisu ruzne kao pauci..
By Paris
Originally posted by l.carvel
al' ovde brojke kazu da je femmica cak vise..
brojke lažu :nokti:
izgleda je to fem ovde bas sirok pojam
upale su ovde i one andro...
a sigurno sto neko rece ne znaci da nisu ruzne kao pauci..
:giggle:
Korisnikov avatar
By m..
Jebaga mish, ja sinoc isla da vidim cega ima, i kao bilo je satro femica, medjutim... :nope: Sve neke girl next door sto pikaju basket.
By Çâðê_DUP
butch,al mi dobro stoji :prst2:
Korisnikov avatar
By frivolus
/me femme

mada, u svijetu str8, zentvenih zena ja i nisam nesto posebno zenstvena u odnosu na njih. ta krhkost i osjetljivost i sl sto se podvodi pod zenstvenost.... sebe tako ne dozivljavam, mozda se neki slucajni posmatrac prevari...
ali, daleko od toga da sam buch, a nisam valjda ni andro, jebemliga, .. ma jesam femme :D
By ItIzAj
ne mogu više da se snađem sa svim tim podelama i etiketama :glupan:
оsećam se kao ovo koferče

Slika

ako već treba da se izjasnim nekako, onda sam butch...
...samo zato što više vremena provodim (i volim više vremena da provodim) u društvu momaka,
radeći sve što oni rade. dakle, 'ajde na taj neki način da zaključimo da se manje ponašam ženstveno.
mada, i dalje ostajem zbunjena :kopanos:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
ItlzAj,
nemoj mnogo da se opterecujes podelama i "etiketama", kako kazes... "Podele" su ionako tu da bi nas medjusobno zainteresovale, zavele i priblizile.... :giggle:

'Ajd' sad ozbiljno - ono sto je vazno imati na umu je to da "etiketa" u ovom i u bilo kojem drugom slucaju ne sme biti dozivljena kao zavrsnica jednog posmatranja, jednog dozivljavanja, jednog utiska - nikako, ona je samo marker nacina na koji sebe trenutno dozivljavamo, odnosno sebe ili druge inspirisemo.... :)

Jer Identitet je Oblicje u protoku - drugim recima, on se neprestano desava, odvija, menja, raste, razvija.... I Identitet ne mora biti Jedan i jedini.... Neki ljudi se osecaju prijatno razvijajuci i dovodeci do zrelosti jedan Identitet u kome i sa kojim se dobro osecaju. Neki, pak, vole da eksperimentisu, istrazuju, guraju granice ka ovoj ili onoj strani..... I jedno i drugo je apsolutno u redu i apsolutno osvajajuce. :love:

Ponekad se desi da nas odredjena osoba inspirise da gradimo svoj identitet u odredjenom smeru. Ovde ne govorim o podleganju pritiscima "da se promenimo" zato sto je to neko trazio. Nikako. Toga ne bi smelo biti. Ovde je rec pre o usmeravanju, izgradnji, prilagodjavanju uzajamnih Energija da bi se postigao zajednicki ritam i nadopunjavanje koje je ne samo potrebno, vec i neverovatno prija u jednoj relaciji kada se i ako se postigne.

Prema tome, ako ikada osetis potrebu da se "definises" (sto apsolutno moze biti a i ne mora) i udjes u Igru butch-femme dinamika, znaces... Staces u polje u kojem se prijatnije osecas i u kome mozes osetiti beskrajnu slobodu da budes Ispunjena, a da ne izgubis ni delic onoga sto nazivas svojom licnoscu.

Samo napred!! ;) I superiska sto ste podigli temicu!!! :sweet: :dancing:
Korisnikov avatar
By ellena
Izgledam kao femica(garderoba,sminka),ali vise mi prija musko drustvo,tu se najbolje uklapam.Ortaci mi cesto kazu:Ti nisi riba,ti si nas burazer.Tako,da,po ponasanju sam malo buchica...i po razmisljanju.Nije mi strano ni da se potuchem ni uradim bilo sta sto se smatra odlikama 'muskaracha'.Takva sam kakva sam.
By ItIzAj
@vanillapuff
pa da, trenutno nemam nikakvu poterbu da se definišem. ni za šta. i lepo mi je tako. :sladoled:
By Bombina
ja nisam za curu koja lici decacke gradje,harizmaticne
i licim kao poput drugih devojaka,sminkam ,lepo uredim
vodim sebe racuna...retko idem kozmeticara
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by SUNNY GIRL
femice mrze butchice jer misle da su zarozane muskarace koje smrde i trude se da se razumeju u princip rada dvotaktnog motora na dizel - te im time narusavaju zenstvenost, s obzirom na to da obe ,makar bioloski, spadaju u kategoriju zena. butchice mrze femice jer misle da su plasticne kokoske koje se pirlitaju i trude se da im duzina noktiju predje duzinu formata papira na koji bi stao njihov dnevni izbor reci prilikom govora - te im time narusavaju muzevnost , s obzirom na to da butchice sebe ne smatraju zenstvenima. a u picku materinu.

A, opet se volimo :love: :lol:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
femice mrze butchice jer misle da su zarozane muskarace koje smrde i trude se da se razumeju u princip rada dvotaktnog motora na dizel - te im time narusavaju zenstvenost, s obzirom na to da obe ,makar bioloski, spadaju u kategoriju zena. butchice mrze femice jer misle da su plasticne kokoske koje se pirlitaju i trude se da im duzina noktiju predje duzinu formata papira na koji bi stao njihov dnevni izbor reci prilikom govora - te im time narusavaju muzevnost , s obzirom na to da butchice sebe ne smatraju zenstvenima. a u picku materinu.

Auuu, Sunny, kakvo karikiranje - pa pretera ga sad.... :smeh:

NEIN !!!! :nope: :durenje: :nono:

(elaborirala bih vam sada ovo NEIN, ali mnogo mi se spava i moram na fakultet da se borim sa "ljubaznim" i nadasve inspirativnim osobljem studentskog referata... :doh: )

Ma, moje misljenje znate... Eto ga svuda po malo u "Estrogen Fix"-u... :giggle:

Ali vraticu se! :yes:

Volim ovu temicu... :blush: :angel:

:leviathan:

:sweet:
Korisnikov avatar
By Tomas
Ја сматрам да су бучице бољи ортаци од фемица, али да су фемице боље у кревету. Зато сам гласао за бучице. Добар ортак има већу цену од сочне вагине. Ала сам ово одвалио!:hvala:
By Swanheart
:doh:
pored tolikoooooo tema na ovom forumu...zasto muski deo i dalje postuje ovde nikad mi nece biti jasno
By pčelica
Men' je drug onomad rekao da sa mnom
nikad ne bi mogao da se poseksa jer bi mu
bilo k'o da se seksa sa muškarcem, a ja ga na to pogledala
i rekla "od tuge mi drhti Adamova jabučica."
:blush:
Originally posted by Swanheart
:doh:
pored tolikoooooo tema na ovom forumu...zasto muski deo i dalje postuje ovde nikad mi nece biti jasno

Si se ti etiketirala, a?
:lukavi:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
i trude se da im duzina noktiju predje duzinu formata papira na koji bi stao njihov dnevni izbor reci prilikom govora
:lol:
odavno ništa bolje nisam pročitala na forumu! i to još u estrogen fix-u, koji je već decenijama iznimno dosadan. :hail:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ammmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, zeneeeeeeeeeeeee meni vise nije jasno koji sam ja k****...... :zacepi: :zacepi: :zacepi: :zacepi: :zacepi: :sarana:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
ZENE, :opatica: mi je otvorila oci i sad ZNAM....JA SAM VALJDA ANDRO.....iliti....po njenim recima NEDEFINISANA :hvala:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!