Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DoxarI meni je to cudno. Em ne brani poJene, em je u odlicnoj formi, em se dodatno zamara i rizikuje da se povredi, em sica neka da se zaradi tamo..
Jedina zamerka je sto sledece nedelje igra Strazbur
Originally posted by DoxarJeste, darling, tacno je to. ALI!
igrala 1/2f.
Originally posted by ImmemorialBiće da oseća devojka da može.
Da mi je znati zasto onda igra Strazbur a ne priprema se lepo za RG???
Originally posted by LunjaBas ti hvala za ovu informaciju, nisam to znao, ja sam mislio da se poeni sa svakog turnira na kome uchestvuje i ostvari neki plasman brane naredne godine. Je l to isto vazhi i u mushkoj konkurenciji?
U rankings se racunaju bodovi sa 4 GS-a + 13 najboljih rezultata sa ostalih turnira u toku poslenjih godinu dana.
Bas ti hvala za ovu informaciju, nisam to znao, ja sam mislio da se poeni sa svakog turnira na kome uchestvuje i ostvari neki plasman brane naredne godine. Je l to isto vazhi i u mushkoj konkurenciji?Slicno je.
Mada, opet, nije mi do kraja jasno; da je npr. izgubila u 1. kolu Rima, a proshle godine je stigla do 1/4f, je l to znachi da te poene ne bi branila da je imala 13 boljih rezultata u zadnjih godinu dana.Da.
Ali Jeca nam je (da kucnem u drvo) za sad neunishtiva.kuc kuc
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!