Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By helios
vec danima slusam price na istu temu, koja agencija nudi kakav aranzman, za koliko para, koji prevoz..

sutra i ja krecem da odaberem nesto za ovo leto..

gde cete vi?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja na Kopaonik, barem 2 nedelje.
Korisnikov avatar
By M M and I
Napulj i Sicilija u junu, BGD na par dana u Avgustu, Barcelona i Valencia prvih dve nedelje septembra...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Koliko novaca imas da ubijes za putovanje?

Ja jos ne znam ide mi se negde u Indoneziju-dalekoooo od majke Srbije :vestica:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
na Mikonos, Ibicu, Palma de Mallorcu, Atinu, Istambul i New York!

(to su bili predlozi, posto si ih trazio, a ja cu sluziti vojsku ako bog da!)
Korisnikov avatar
By helios
ja sam svoju pomerio za jesen, mada je trebalo da krenem od juna.. neka ceka vojska :)

pitanje se odnosilo na sve? gde planiraju da odu..
Korisnikov avatar
By M M and I
U junu Napulj i Sicilija 2 nedelje...Avgust BGD na nekoliko dana...Barcelona i Valencia dve prve nedelje u septembru...
By жњ
za nekih mesec dana - venecija sa kulturnijim i bogatijim (blizim) severom italije :P , nakon toga najverovatnije proputovanje indijom ili sri lankom (jos uvek se nisam odlucila). nesto mi se ove godine ne leskari na plazama (previse gluposti mi pada na pamet, a moj mozak ne zna da lencari poput tela :P ), tako da mi je cilj da idem, idem i idem, hodam, trcim, pentram se, znojim se, ucim, vidim sto vise, sto drugacije i sto neobicnije!! uh al ga slozi :smug:
Korisnikov avatar
By jugoslovenka
U julu Argentina, a za dalje jos nisam planirala.
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
ja najpre idem u Pariz kako bih pio mastiku sa vodom sa esarpom vezanom za tasnu, kao u francuskom Vogu..potom cu skociti do Meksika, na Plaja de Karmen da se vozim niz plazu u crnom "plimutu volare"..tu negde cu da skocim do brda Altadene, Malibua i San Fernanda..docekacu potom na Havajima vrelo sunce, a potom u Bombaju vrelo podne..zatim cu skoknuti i na Bali da jedem magicne pecurke..ne smem da zaboravim da posetim i hramove Ankor Vata u kambodzanskim dzunglama,. mozda na Tajland po malo opijuma..zaplovicu zatim Koralnim morem..zavrsicu najverovatnije u Svajcarskoj ili u Kopengahenu, razmislicu..izbor je sarolik..hvala bogu te je vajarstvo profitabilno zanimanje...
By Swanheart
ako sve bude kako treba...kraj juna ili sredina jula Italija,kraj jula Ceska,sredina avgusta Makedonija...i onda da vidim gde cu na letovanje
Korisnikov avatar
By donquijote
Početkom jula idem u Španiju, najpre dve nedelje u Malagi, a zatim nedelju dana u Vigu, a potom u Lisabon takođe nedelju dana. Sredinom avgusta planiram da idem na Sardiniju ali to još nije izvesno.
Korisnikov avatar
By Boshko
ako neko hoce sa mnom septembra, penzionerski... pa da odaberemo destinaciju :kada:
Korisnikov avatar
By donquijote
Originally posted by M M and I
U junu Napulj i Sicilija 2 nedelje...Avgust BGD na nekoliko dana...Barcelona i Valencia dve prve nedelje u septembru...
Hoću i ja u Barsu i Valensiju:colorado: Ali nikako ne mogu da stignem:nazalost:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Najbolje putovanje je ulicama Holivuda..vidis sitnu decu kako prose drogu, sitnis, cigaretu :happysmoke:
Ostalo..nabrojao sam u copy temi :ledeni:
Korisnikov avatar
By muzika86
krajem jula u rodnu Bosnu. bicu najvjerovatnije 4 sedmice. mozda jednu sedmicu u hrvatsku ili CG na more.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Kakva je prica sa Sicilijom?
Jel bio neko?

Zanima me dali je tamo isto masovni turizam (preterane guzve, hoteli na sve strane) ili je stvarno mirno i u tipicno staro mediteranskom stilu da se osecas kao da si upao u vremensku rupu i vratio se u proshlost? :klap:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Lakiboy_ns
Kakva je prica sa Sicilijom?
Jel bio neko?

Zanima me dali je tamo isto masovni turizam (preterane guzve, hoteli na sve strane) ili je stvarno mirno i u tipicno staro mediteranskom stilu da se osecas kao da si upao u vremensku rupu i vratio se u proshlost? :klap:

Sve zavisi gde na Siciliji budes...Ja bio mnogo puta...idem i sad u junu opet. Sta te konkretno zanima...tj. koja mesta?
Korisnikov avatar
By Val
Beograd...at first! A posle gde stignemo. 'besh aranzhmane. Ranac na ledja, zazhmurim i gde ubodem prstom! Misliiim...na globusu... :trep:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Val
'besh aranzhmane. Ranac na ledja, zazhmurim i gde ubodem prstom! Misliiim...na globusu... :trep:
that´s the spirit...

Mogu na prste jedne ruke da izbrojim koliko sam puta na putovanje isao u aranzmanu...a ne bih ni svih 5 prstiju te ruke upotrebio za to brojanje...
Uglavnom kupim sam avio-karte i na netu rezervisem sebi sobu u hotelu, motelu ili Bed&Breakfast-u...i to je to.

Aranzmani su tako doooosaaadniiii....:zev2:
Korisnikov avatar
By Cubana_boy
Putujem u Polychrono u Grcku da se odmorim od svega :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Ah, opet idem na Brijune :alexis:
By fencysmurf
liban , pod uslovom da ih opet ne raskantaju.

:shrug:
Korisnikov avatar
By muzika86
si ti pokis'o po glavi, ku'sh tamo?
By fencysmurf
u libanu?

predivna zemlja sa tonom stvari da se vidi, uzasno prijatnim ljudima i najboljom klopom na svetu...
Korisnikov avatar
By Daliborka
U pizdu materinu cu putovati, da izvinete na izrazu.
Nista nisam uspela da ustedim, trosila sam kao sumanuta lovu na pichke, pa sam sad liht s lovom, a leto je blizu.
:vatrica:
Korisnikov avatar
By Shmi
Grcka ako Bog da...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!