Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
lol
bice da si mene video pod gasom :evilgrin:

:pivce:
By ~ Le Saint X ~
pa, video te pod gasom, i to pod uticajem rakije na cesmi...
ali, bio si pitom, maco...

plasim se drugih pijanih ljudi...

:peca:
Korisnikov avatar
By blenta
pa ja sam vazda pitom
samo gritznem malko kad sam pod gasom
a to ne jer sam divlji nego dramskog dojma radi :iskusenje:
By fazza
Se plashim:

1) misheva
2) visine
3) otvorenog kucishta za liftove

:mini:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Plashim se bolesti tipa rak i aids, mozdanog i srchanog udara (jer sam gledao kako mi najbolja drugarica umire od tumora na mozgu, druga kako umire od mozdanog udara na Adi...) te prikovanosti za krevet i gubitka dragih osoba.
Plashim se pijanih ljudi (jer znam iz iskustva da nemaju kochnice u tom stanju).
Plashim se chopora u najshirem smislu te rechi (ogromne kolonije buba... chesto mi ne bude bash prijatno ni u velikoj grupi ljudi).
Smrti se ne plashim. Kao shto reche Marlen Ditrih - When you are dead you are dead and that`s it!
Korisnikov avatar
By Rei
:lol:

Sad ozbiljno :) plashim se liftova, strah od mostova je polako pocheo da prolazi, paukova i insekata generalno, i last but not least, ljudi. :uplasen:
Korisnikov avatar
By Neve
Plašim se zmija, zatvorenih prostora nakrcanih ljudima (tramvaji, koncerti..)..
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
"A cage. To stay behind bars until use and old age accept them and all chance of valor has gone beyond recall or desire. "

"Oh, but you are alone. Who knows what you have spoken to the darkness, alone, in the bitter watches of the night, when all your life seems to shrink, the walls of your bower closing in about you, a hutch to trammel some wild thing in? So fair, yet so cold like a morning of pale Spring still clinging to Winter's chill"
Korisnikov avatar
By jukie
smrti od gladi
da ću ostati zaglavljen [size=-1](zaglavljen u smislu oko struka, ne smetaju mi mali prostori)[/size] u nekoj cevi/pećini i da me niko neće pronaći
kita ulješure
da će mi članovi porodice umreti dok ja noću spavam i da ću ih naći ujutru
da će me pregaziti kola na pešačkom prelazu
Korisnikov avatar
By Khons
plasim se da neko ne upotrebi moj strah protiv mene :smilegrin:
Korisnikov avatar
By svejedno
Sebe, pre svega.
...

-Svega sto je otrovno.

-Kada u dubini ne vidim nista ispod sebe. Mislim na vodu, jel.

-Vlade USA.

-Vlade Srbije.
Korisnikov avatar
By Marvin
Žaba. Bilo je panično, sad nekako preživim.
Evo pre par nedelja sam pipnuo jednu :yay:

Strašno je bilo. Ali eto... preživeo sam... idemo ka tome da je uzmem u ruku (ma nema šanse da ću je ikada uzeti u ruku)

Rata (sumnjam da ću ikada poverovati- e to je to, nema više)

I (posle 5 min razmišljanja) mislim da je to to...
By Swanheart
setila sam se cega se jos ne plasim nego uzasavam...shahte...znaci stalno sam u tripu da cu da upadnem u shahtu kada stanem na istu :uplasen:
Korisnikov avatar
By blenta
a da smrshash swanka??? :giggle:
:cul:
By Swanheart
Originally posted by blenta
a da smrshash swanka??? :giggle:
:cul:
:lol:
sa shahtama nema sale...kao dete sam upala u jednu jer sam trcala kao mlad majmun i nisam gledala gde gazim :uplasen:
Korisnikov avatar
By IriS
upala sam i ja u šahtu, jer sam bila radoznala da vidim šta tamo ima, i imam jednu divnu uspomenu na to u vidu ožiljka na levoj butini, pa se ne plašim šahti :nesiguran:

ali se zato plašim liftova... njih koristim samo u reeeeetkim situacijama i imam utisak da bih bukvalno umrla od straha kad bih se u nekom zaglavila :uplasen:
Korisnikov avatar
By DeVision
insekata, gmizavaca, i bolesti :vruce:
Korisnikov avatar
By Fallen_Angel89
sta fali mraku??? bojim se uglavnom natprirodnih stvari :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmmm Morgan i ^OveRtoneS HunteR citiraju Lord Of The Rings. Za svaku pohvalu. :love:

on:

Plasim se (tj jezim se) da vidim kako se nesto desava drugoj osobi. Recimo da pada odnekle, ili ga/je udaraju neka kola ili nesto slicno...
Korisnikov avatar
By BellyButton
I pored toga sto postoje mnogo opasnije zivuljke - ubedljivo najodvratnije i najdeformisanije su stonoge.
Plasim se velikih stonoga (a i malih isto)...
Plasim se za fizicko i mentalno zdravlje (narocito ovo drugo, jer ,nekako, nije pod tvojom kontrolom...)...Zapravo se plasim izmenjenih stanja svesti, te stoga NIKADA ne bih mogao da koristim narkotike...
Plasim se da ce GRAND jos dugo biti dominantna izdavacka kuca u Srbiji...
Plasim se jakih zvukova (motocikli, velike masine, petarde....) - zapravo, to mi vise JAKO smeta nego sto se plasim...
Plasim se smrti svojih roditelja, a svoje se ne plasim...
MRZIM GUZVEEE..... :nazalost:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Uf, ja bas neki...

Volim guzve, volim zmije i gmizavce, volim mrak....
Korisnikov avatar
By Cruiser
Zmija, usranih bulja i Velje Ilica - sto mu dodje isto....
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:shamar:
Ne uporedjuj mi zmije sa veljom ilicem!!
Korisnikov avatar
By stefan19
U, Buba svabe su #1 na mojoj top listi.
Znaci POSLEDNJA stvar na svetu bi bila da mi neko da tu odvatnusu u ruku, ili ne daj Boze da me natera da je zgazim... kad pocne onako da krcka kao smoki... Jao, tuga!!!
Korisnikov avatar
By stefan19
Ah, da... Osim svaba, bojim se i huligana...
Korisnikov avatar
By Doxar
Originally posted by Mr.Ja

Volim guzve, volim zmije i gmizavce, volim mrak....
Ne znam da li bi bas voleo zmije kad bi ti se jedna zavukla ispod jastuka kao sto je mojoj baki pre par godina, a ja bio svedok. Rec je o kuci na planini u CG i to se desava, da stvar bude morbidnija i apsurdnija, na spratu, ne u prizemlju. Samo sto ona uvek ima neke rituale namestanja jastuka i posteljine pre spavanja, pa je primetila pre nego sto je legla. Na stranu to sto je zmija bila mala i sto nije bila otrovnica, ja da sam bio u toj situaciji, da sam legao i osetio da mi nesto gmize ispod jastuka ili oko mene, ne znam kako bi infarkt bio izbegnut.
Kako je to moguce, jos na spratu i jos ispod jastuka, i dan danas mi je neshvatljivo i totalno van pameti. Znam samo da bih tesko poverovao u takvu mogucnost da nisam sam prisustvovao svemu tome.

Inace, imam strah od neuspeha nekih zacrtanih i bitnih ciljeva u zivotu, od "malih" ljudi koji pate od ludila velicine u bilo kom smislu, zemljotresa, ajkula. Kad sam na moru, posto jako volim da plivam, uvek gledam da nisam najudaljeniji od obale i iako je to potpuno besmisleno i iracionalno i iako su sanse da te napadne ajkula prakticno u domenu teorije, ja se opet ne mogu potpuno osloboditi tog straha.
Korisnikov avatar
By sofia
bubashvaba
radikala
ajkula
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!