Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Seca li se neko ove serije? Imao sam svega 6 godina kad sam ju gledao tako da se sadrzaja secam samo kroz maglu. Gomila klinaca koji su se brinuli za malu srnu, koliba u sumi i neke zle lovokradice :( Obozavao sam tu seriju pa bi bilo korisno i ako neko ima seriju, posto sam saznao da je u Hr izasla na dvd-u.

Jos neki fan ??? :)
Korisnikov avatar
By Boshko
pa ja je se malo secam iako sam bio malo (malo :D ) stariji od tebe... al secam se da je srna bila super slatka :)
Korisnikov avatar
By jukie
Tj. lane koje se pojavilo u prvoj i možda drugoj epizodi, kao sasvim malo, je i bilo lane, tj. mladunče srne (Capreolus capreolus), a kasnije su ubacili jelenče, tj. mladunče jelena (Cervus elaphus). Do kraja serije se dalje pojavljuje jelen.

Sećam se epizode u kojoj neko od dece pokušava da ga privuče dajući mu šećera, a onaj "iskusniji" klinac (koji očigledno zna fiziologiju domaćih gajenih preživara i ekstrapolira je na ovu novu vrstu) krene da objašnjava kako oni više vole so...
Korisnikov avatar
By avalon
Aman Colonijice...zar si ti bio rodjen kada je isla ta serija? :giggle:
Korisnikov avatar
By jukie
A i ja sam bio baš mali... moguće je da je gledao reprize
Korisnikov avatar
By Vel boy
secam se i Jelenka i Kremenka i Pchelice Maje i Na ivici grada... :tumble:

i dabome da sam bio vjlo maji :paki:
Korisnikov avatar
By muzika86
Pcelice Maje da, ali ostalo mi je nepoznato.
Korisnikov avatar
By jukie
Ne znam šta je to Na ivici grada... ali se sećam neke serije Zelena šuma, koju posle nikad nisu reprizirali. Sećam se da su miš i dabar ustanovili da su rođaci i da moraju da pomažu jedan drugom. Jako lepo nacrtane realistične životinje, samo govore.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
pa verovatno sam gledao reprizu. bilo je to 1990. ili 1991. , ne secam se tacno. u memoriji mi ostala scena kad je jelenko sam u kolibi, pada kisha a okolo se shunjaju lovokradice. jezivo za 5-ogodisnjeg klinca :uplasen:
Korisnikov avatar
By Dina
To je bila repriza. I ja se secam Jelenka kad sam ja bila mala, ne secam se niceg vise sem da je postojao neki Jelenko... Izgleda sam ipak bila odavno mala :smeh:

Ali Pcelice Maje i Pave se secam. Ali se oni i sad prikazuju i sad su mi opet slatki. Mada na nekoj tv stanici videh da Pavu zovu Paja :smeh: Kremenka bih isto i sad gledala da prikazuju :klap: A ne znam tu seriju "Na ivici grada"...
By Swanheart
zasto se ja ne secam Pcelice Maje... :placko:
Korisnikov avatar
By Dina
Swanheart,
Pa prikazuje se, mislim cak na vise tv stanica... Videla sam je pre neki dan. Odgledaj, mnogo je slatka.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Zato sto si verovatno gledala fudbal u to vreme... :cekam:
By Swanheart
Originally posted by Mr.Ja
Zato sto si verovatno gledala fudbal u to vreme... :cekam:
pa ne vole sve lezbe fudbal...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pricamo o tebi... :smeh:
Mada verovatno je bila odbojka, ili sajam automobila u pitanju...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!