Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
da li ima neko odavde da planira da, za vreme EXIT festivala, boravi u kampu ?

meni je taj deo druzenja (ukljucujuci plazu) najaci deo EXIT-a :grouphug: i svakako planiram da i ove godine razapnem sator i kuliram... pa mi sad pade na pamet ideja da bi mogli da organizujemo forumasko kampovanje :zastava:

Od 10. do 16. jula 2007, park na obali Dunava, između Dunavskog keja i studentskog grada, biće pretvoren u najveći kamp u zemlji. Ako želite sedam dana odlične festivalske atmosfere, EXIT kamp je mesto koje će vam to i pružiti. Kao i svake godine do sada.

EXIT kamp će biti otvoren 7 dana, a sve službe u njemu radiće 24 časa dnevno. Kamp se otvara u utorak, 10.07.2007. godine u 08 h, a zatvara u ponedeljak, 16.07.2007. u 16h. Gosti mogu početi da postavljaju šatore 10.07, u 08 časova, dva dana pre početka festivala.

Od kampa se za desetak minuta stiže do Petrovaradinske tvrđave, kao i do samog centra grada. Jedna od najlepših novosadskih peščanih plaža, nalazi se uz sam kamp.

Rezervacije

Mesto u kampu rezerviše se popunjavanjem formulara koji se nalazi na našem sajtu. Tekst formulara je na srpskom i engleskom jeziku, i osim predviđenih mesta za unošenje ličnih podataka čini ga i kućni red kampa.

Cena boravka u kampu je 1200 dinara po osobi. U cenu je uključen prostor za šator, prijava boravka, korišćenje toaleta, tuševa sa toplom vodom, pristup Internetu. Cena boravka u kampu je ista bez obzira na broj dana provedenih u njemu.

Jedna osoba može rezervisati samo jedno mesto. Rezervacija važi sve do kraja festivala, tako da dolazak u kamp prvog dana njegovog rada nije obavezan.

Ako ne rezervišete svoje mesto, smeštaj će biti moguć samo ako u kampu ostane slobodnih mesta i zato vam preporučujemo da svoje mesto rezervišete.

Smeštaj i usluge

Po dolasku u kamp, prijavljivanje i potvrda rezervacije vrši se na recepciji, pored kluba „Gradilište“. Svaki gost kampa će na recepciji dobiti narukvicu, sa kojom kasnije može ući u kamp na bilo koji od šest postojećih ulaza raspoređenih duž ograde. Boravak u kampu dozvoljen je samo gostima sa narukvicom kampa.

Redari, koji su zaduženi za očuvanje reda i mira u kampu, brinuće o vašoj sigurnosti, a osoblje kampa pružiće vam svu potrebnu pomoć i informacije.

Učesnicima kampa na raspolaganju će biti velik broj toalet kabina, ograđenih tuševa sa toplom vodom i montažnih umivaonika. Šatori se ne mogu iznajmljivati, stoga svaki posetilac mora doneti šator ili vreću za spavanje sa sobom.

Posebno se naplaćuje usluga čuvanja ličnih stvari i servis punjenja telefona, kamera i sl. Kamp snosi odgovornost jedino za stvari ostavljene na čuvanje na recepciji. Preporučujemo Vam da vrednije predmete koje donesete u kamp, ostavljate na čuvanje.

U kampu je i Food land, mesto gde se može kupiti najraznovrsnija hrana i piće tokom čitavog dana.

Uz sam kamp nalazi se jedna od novosadskih peščanih plaža na Dunavu. Kupalište je uređeno i obezbeđeno, a o bezbednosti kupača brinuće tim spasilaca koji rade u smenama.
Korisnikov avatar
By Skyen
evo ja razmisljam da ove godine kampujem, a izdam stan :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
uvek mouzes kod mene u sator :lukavi:
Korisnikov avatar
By Skyen
samo ako u tom satoru bude mesta za jos tri :P
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Skyen
izdam stan :lol:
:pickme: :pickme: :eya:
Korisnikov avatar
By EYA
u tom satoru, upravo, ima mesta za jos tri, pored mene :grouphug:

ajde ljudi, ozbiljno sam pitala :zastava:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Pa meni je kamp pod nosom,ali ako me EYA primi u svoj skromni sator onda cu rado doci....
Korisnikov avatar
By helios
i ja sam bas blizu kampa i uvek mi je bilo zanimljivo da virnem sta se tu desava. mozda stvarno nije losa ideja izdati stan i ici u kamp
Korisnikov avatar
By EYA
hmmm.... u jednom satoru, predvidjenom za 4 osobe (u vrecama) moze , za vreme exita, da boravi minimum 16 osoba pod uslovom da ne zahtevaju san od 8 i vise sati, vec 4 h (sto je sasvim dovoljno za exit trip))

dakle, pored mene i skajencicine tri, jos 12 ljudi je dobrodoslo u gay- serbia camp :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Swanheart
nema Placeba nema ni :swan:
:up: :pegla:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Rado bih kampovala da sam malo sitnija.
Ovako se vrlo lako potparim i ojedem, pa cu ipak morati da platim neku sobicu u Petrovaradinu, gde cu nocivati za vreme ovogodisnjeg Egzita, koji svakako planiram da pohodim.
:B
By Simor
Tetka Daca može za Exit kampere gej orijentacije da distribuira besplatno meso iz svog subotičkog butika mesa. Mislim da bi to bio lep izraz gej/lezbejske solidarnosti!

:meso: :piggy:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Simor
Tetka Daca može za Exit kampere gej orijentacije da distribuira besplatno meso iz svog subotičkog butika mesa. Mislim da bi to bio lep izraz gej/lezbejske solidarnosti!

:meso: :piggy:
Razmislicu o ovoj sugestiji.
Ne bas da ga delim besplatno, to ne bih mogla, ali meso uz stanovit popust, to da.
Ili da strancima naplacujem troduplo, a nasim zemljacima na Exitu da dajem za dzabe.
Moze i tako.
:palacinke:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by EYA
u tom satoru, upravo, ima mesta za jos tri, pored mene :grouphug:

ajde ljudi, ozbiljno sam pitala :zastava:
jel mougu ja u satour kod tebe :kosa:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ja planiram doci na dvije noci, ali sam kontao da se negdje ogrebem za spavanje u stanu...
Sad cujem da Morpheus ima "kamp pod nosem" sto mi je dalo ideju:D
Ali, podjednako primamljivo zvuci i Eyin shator...
Vidjecemo....
:misli:
Korisnikov avatar
By tramp
:shamar: gde se ti guras u eyin sator :jezik:
Korisnikov avatar
By Zorica Pardovicki
i baka bi na Egzit. :B dedi i unuku Rajku cu da nakuvam za tih nekoliko dana i odoh za Novi Sad !
ako ima mesta u nekom satoru, ja sam spremna da dodjem.
kupicu nam piva i rakije i sve ostalo sto ide uz Egzit.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by tramp
Sorry, pa nije postavila temu u estrogenu!

Kravo, a ja taman mislila da editujem post, i da napisem kako mi shator zvuci primamljivije jer ces ti da pawas u njemu!:shamar:
Korisnikov avatar
By Zorica Pardovicki
Originally posted by bananica
Kravo
ovo je za opomenu, ako ne i za ban na jedan dan.
ako ne i na citavih mesec dana.
Korisnikov avatar
By Zorica Pardovicki
Originally posted by bananica
e, mislim da sam se obratio trampolini, a ne tebi.
Nestani!
a bas me briga kome si se obratio, ja diskutujem, pa diskutujem i tvoj post je ispod mog, kao sto je moj ispod tvog.
nemoj da vredjas, jer i dalje imas pet opomena, pa ces opet da ides pod ban, a posle da kukas.
bolje gledaj gde ces da spavas na Egzitu. nemoj baka Zorica PArdovicki da mora tamo da te izvlaci ispod neke tezge ili stola.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by tramp
pusti dete, treba neko i strazu da nam cuva :sw:

svi cemo se ugurati, pa ko kome :carica:
Korisnikov avatar
By Blady
Hm... o da... EXIT :)
Jeste da sam iz Ns-a, ali ove godine cu mozda i ja biti u satoru :)
Korisnikov avatar
By erkondisn
aaaaaaajmeeeeeee

karta kupljenaaaaaa :eya:

jos srediti godisnji i smjestaj :sigh:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Pa evo mi mozemo da primimo jednu solo ili duplu osobu kod nas...
Ima mesta, a blizu tvrdjave smo.
Korisnikov avatar
By erkondisn
zanimljivo, iako za sada trazim opciju da unajmim nekakvu mini garsonijeru, to bi bilo idealno :) hvala na ponudi :)
Korisnikov avatar
By helios
i meni bi prijao jedan erkondisn ovog leta :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!