Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Dzelajza Rouz

A "Eraserhead" i scena sa pecenim pilicima na trpezi... :placko:
Lol, ja sam taj film gledala kod jedne ortakinje i ubrrzo uvidela veliku slicnost izmedju 2 porodice, medjutim njena porodica je jela chufte, a atmosfera bila ista :kesa:
Korisnikov avatar
By m..
Meni je omiljeni film bez radnje "Volim Peking", mislim radnja postoji ali e nekako u drugom planu i ne mozes nisa iz toga da zaljucis osim da je a) glumica prelepa, b)peking prelep c) zajebato biti taxista u pekingu.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by m..

Lol, ja sam taj film gledala kod jedne ortakinje i ubrrzo uvidela veliku slicnost izmedju 2 porodice, medjutim njena porodica je jela chufte, a atmosfera bila ista :kesa:
Posle ovoga ces vec poceti da razmisljas o poseti Zavodu za zastitu intelektualne svojine, ali ja moram stvarno da izbacim jedno QQ. Jos sam sad zamislila kako gledas te cufte i tripujes da im rastu zgoljave nozice... Uh.
By Paris
Za mene je Paklena pomorandza remek delo.
Korisnikov avatar
By m..
Pa za mnoge je... To se ne spori ovde (il sam chorava?!)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..

Posle ovoga ces vec poceti da razmisljas o poseti Zavodu za zastitu intelektualne svojine, ali ja moram stvarno da izbacim jedno QQ. Jos sam sad zamislila kako gledas te cufte i tripujes da im rastu zgoljave nozice... Uh.
Ma onaj njen family je strashan...

Jos bolja mi je prica kad je jedan moj ortak, koji je zhvaljujuci pajdu zaglavio zatvor, izasao iz istog i prvo sto je uradio je bio odlazak u Kinoteku da gleda Coveka Slona, e to se zove neosnovano osudjen covek.:durenje:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Clockwork Orange je film koji je "Singin' In The Rain" ucinio zanimljivijom pesmom.

A Elephant Man... briznucu u plac... Kidala sam se uz taj film nekad.
By Paris
Clockwork Orange je film koji je "Singin' In The Rain" ucinio zanimljivijom pesmom.
:up:
Korisnikov avatar
By tessio
Niko nije spomenuo " Stanar " Polanskog :shocked:
Korisnikov avatar
By m..
Oooo, tu se prijatelj drao na mene kad sam se premeshtala s guza na guz.

Ja nisam Simon shul, lol.

Mhm, da. Dobar.
Korisnikov avatar
By Insorcer
...ne znam da li sam prevideo, ali mi se cini da na spisku fali "Salo le 120 giornate di Sodoma"

by Pier Paolo Pasolini
Korisnikov avatar
By LittleRed
Sta kazete za "Dancer in the dark" ?
Slazem se za Stanara , ni posle njga danima nisam spavala.
Mada,ja generalno volim takve filmove:giggle:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Dominion
misery
Da, obozavam taj film.

"Profesorka klavira" (necu nista da kazem, to je remek-delo, mogu iznova i iznova da ga gledam)

"Otpozadi" (sam naslov kazuje, a gej klub koji se vrti u filmu dosta podseca na voljeni Iks), mada se meni ovaj film licno ne dopada, dosadan mi je, mislim ko moze da gleda scenu od 45 minuta silovanja Monice Belucci otpozadi?)

"Mej" (pravila je svog savrsenog prijatelja od delova tela koji su joj se dopadali na drugim ljudima, ruke od decka, vrat od ljubavnice, torzo od devojke s kojom ju je ljubavnica varala i na kraju mu je poklonila ochi)

:giljotina:
By Çâðê_DUP
"porodica Charlesa Mansona"

Trazim film "Rozmarina beba" i "Groblje kucnih ljubimaca"

Ima dosta bolesnih filmova, ali nisam popamtila naslove, obicno tu neko nekoga isece na pola, pa se brine o njemu, a pacovi su odjednom nasi najbolji prijatelji ... gotivim takve filmove, opustaju me, odmah ne mislim na struju i na les koji drzim u podrumu, a i dobijam neke fine ideje kako da ga se otarasim.

:zvizdi:
By Çâðê_DUP
Teksaski masakr motornom testerom (prikazana je porodica u kojoj su svi ludi i imaju tradiciju seckanja gostiju za rucak, a tek kako izgledaju, od deke do unuka i praunuka i monstruma koga drze u podrumu)

;)
By Yumba
Ha!Nisi jedina kojoj se svidjaju takvi filmovi imam i je neki svoj spisak,davno sam ih gledao.Da ne zanas mozda gde mogu da nabavim takve filmove?
Korisnikov avatar
By Vel boy
Love Object
Jeepers Creepers

ne toliko koliko su stra(vich)shni, vec shto zlo u njima pobedjuje na kraju umesto dobra...

ima ih josh, trenutno ne mogu ih se setiti...aha, evo josh jednog- Next House On The Left- muchan i disturbing, jedino je dobro shto zlo biva ipak kaznjeno...

od domacih, tj. od ex-Yu, filmova, pa, Deja Vu
Korisnikov avatar
By muzika86
zar na ex-YU prostorima postoje domaci strasni filmovi?
Korisnikov avatar
By Vel boy
postojali horor filmovi do rata, a onda horor java :giggle:

nekolicina, vecinom Markovicevi: Variola Vera, Deja Vu, onda Leptirica (chija?) -koju nisam pogledao jer nisam ni predpostavljao da je horor kada sam vidio taj naslov u TV rasporedu onda :placljivko:
Korisnikov avatar
By muzika86
LOL
strasne filmove ne gledam nikada sam. ono odmah poslije jednog malo me je strah, ali onda prodje me.
ali darkness falls me i dan danas malo plasi, posto ona vjestica (ili sta god da je) se pojavljuje kada je noc i kada nema svijetla pa ubija.... creepyy
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Kiborg
Koga zanimaju bolesni filmovi nek odgleda "Salo o le 120 giornate di Sodoma" - inspirisana je delom "120 dana Sodome" od markiza de Sada.
ja nisam imala zivaca za Salo o le 120 giornate di Sodoma - Pasolini, ne? krenula i odustala :sigh:

inace imam prijateljicu koja je luda za hororima raznih vrsta i umire meni od smeha jer nisam u stanju da ih gledam a "motam se po najvecim budzacima Bronxa u sred noci pri tome svetleci kao lampa" (citat je njen komentar) ... ne znam .. meni je nesto um dovoljno "poremecen" i bez dodatnih stimulacija ...
Korisnikov avatar
By Oziris
Profesorka klavira, Butterfly effect, Eraserhead, i jos mnogi gore navedeni su mi omiljeni filmovi. Da, volim filmove sa neobicnim desavanjima, ali ih nikako ne mogu nazvati bolesnim.
By XanaX
zbilja ne znam što bi trebalo značiti "bolesni" filmovi...
"La pianiste"; "Clockwork Orange" ili "Satyricon" su remek-djela...

ok, bolesni možda zato što su određene scene (npr. selfmutilation u "Pijanistici", bashing u "Clockwork Orange" ili ono navlačenje "semigod-a" u "Satyriconu") nisu baš ugodne za gledanje, ali...

ako odbacimo horrore koji sami po sebi jesu tu kako bi nas "plašili", iako, mene je recimo "Carrie" više nego glup film,osim činjenice da Carrie zaliju SVINJSKOM KRVLJU... to je pomalo, bolesno... na žalost, nisam imao prilike vidjeti neki pravi "bolesni" film... možda bi to bio onaj prvi (fake)-snuff movie... eh, da, jednom sam vidio nešto što bi išlo pod moju definiciju "bolesnog" dakle "extremly disturbing", no, radi se samo o jednom isječku, a zaboravio sam naziv filma :(

radi se o nekoj kao američkoj idili '50-tih, piknik, sunčani dan, i onda dolazi fun part, koji je valjda neki uvrnuti redneck oblik zabave: uzmu bure, koje je prethodno nakucano dugačkim čavlima, tako da čavli vire unutra, stave tipa u bure i bace bure niz proplanak, i svi se smiju, djeca, ono, sunny day... that's was very disturbing...
Korisnikov avatar
By Vel boy
meni su bolesni oni filmovi u kojima zlo na kraju pobedjuje, umesto dobro

primere takvih filmova sam dao (bar, one koji su mi pali na pamet)....
Korisnikov avatar
By Tot
Ekstremno bolestan pa još dosadan film uradio je Ken Russell: Gothic.

Kako sam podneo to smaranje, duša mi zna.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ne znam kako se ranije nisam setila filma Tideland (Terry Gilliam). Sinonim za bolesno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!