Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By lush
Jel moze neko da mi pomogne?
Imam problem vec poduze sa takozvanim bubuljicama na zadnjci, ili je to mozda folikulitis. Zapravo, izgledaju kao bubuljice, vise cu crvene tacke koje ponekad ostave kap ili dve krvi na donjem vesu, mada je to extremno i retko. Uglavnom kao neki su osip. Nemam pojma sta sve nisam mazao od krema, ali one su uvek tu. Pojave se, nekoliko nedlja se povlace i odu, nove dodju...
Neko ima neki savet, mozda sam totalno ne obavesten pa se izvinjavam.
Hvala;)
Korisnikov avatar
By blenta
da probash sa nechim shto isushuje
ako kreme nisu urodile plodom

npr. doroslovac losion
ili klindamicin

ako ne uspe onda probaj agresivnije
salicil alkohol

sve se nabavlja u apoteci
red velichine vrednosti do 200 kinti

:panker:
By Simor
Možda da probaš da kupiš onu rukavicu za kupanje ili sunđer i da redovno, prilikom pranja, trljaš zadnjicu, sa pokretima u pravcu srca. Tako ćeš skinuti izumrle ćelije i poboljšati prokrvljenost. Možda to upali.

:trep:
Korisnikov avatar
By KiWi

Idi kod dermatologa. Ima par veoma finih gay dermatologa :D (mada su i ovi str8 po pravilu fini).
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne preporucujem ti preparate sa alkoholom jer oni mogu dodatno da izazovu stvaranje bubuljica. Preporucujem ti:

Klindamicin gel - ujutru,
Colpocin T gel uvece
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nishta strashno, ima i gorih sluchajeva.
Morgan je imao na dupetu "bubuljicu" velichine veceg JAJETA...(bez zezanja)
Morgan je keshirao za vadjenje jajnika iz dupeta puno evrica i kasnije josh vishe evrica za saniranje oziljka.
Kada je prichao o ovome bivshoj privatnoj profesorici matisha, otkrio je da bubuljice, chirevi, ranice, ujedi komaraca...skoro svi problemi sa kozom mogu da se reshe prirodnom Mashcu od Nevena.
Korisnikov avatar
By Dirrty
xm... nemam neki savet ali imam pitanje?

da li je brijes?
znam da od toga moze da se iritira koza... mozda ne toliko ozbiljno da ponekad krvare... ali...
ne znam to iz licnog iskustva jer ne brijem, ali mislim da je moguce.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
upravo tako. slična reakcija je i od depil kreme. moraš redovno da održavaš higijenu kože i po mogućnosti da radiš piling.
By lush
Hvala na odgovorima. Nadam se da ce mi pomoci.
Samo jedno pitanje, koji procenat klindamicina da uzmem, kao i gde ima da se kupi Colpocin T gel? Ja pitao u 2 apoteke i apotekarke me bledo gledale.
Hvala!
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by lush
Hvala na odgovorima. Nadam se da ce mi pomoci.
Samo jedno pitanje, koji procenat klindamicina da uzmem, kao i gde ima da se kupi Colpocin T gel? Ja pitao u 2 apoteke i apotekarke me bledo gledale.
Hvala!
Colpocin T gel i Klindamicin gel mozes da nadjes u apoteci na raskrsnici "London" i u drzavnoj apoteci u Knezu. Inace, Colpocin T gel se zove i Metronidazol (isti lek ali ima vise naziva). Moj dermatolog mi je preporucio ova dva leka za bubuljice na licu i ja sam zadovoljan. Uzimao sam vece koncentracije - procente. Tacno je da se ne mogu naci u svim apotekama.
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Cinkova mast takodje isusuje pa ti vidi

odlicna za bubuljice po licu

za te guzne ne znam
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!