Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
"Kakve žurke biste najviše volele da Labris organizuje?"

ZASTO "VOLELE"?...ako je postavljeno ovde pod scenom i ako je vec napisano "dragi/drage" onda i nas muski deo definisite pod tim pitanjem...

:vatroslava:
Korisnikov avatar
By DeVision
videh anketu i rezultat kaze women only zauzima najveci procenat :neznam:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by _Crazy_Fox_
"Kakve žurke biste najviše volele da Labris organizuje?"

ZASTO "VOLELE"?...ako je postavljeno ovde pod scenom i ako je vec napisano "dragi/drage" onda i nas muski deo definisite pod tim pitanjem...

:vatroslava:
Ova reakcija Crazy Foxa me je podsetila na jedno predavanje (bas od strane Labrisa). Ljudima ne smeta ako zene nisu definisane, pa i one su tu obuhvacene, kakvo cepidlacenje da se i one posebno istaknu. U obrnutom slucaju se odmah uoci, smatra se da su muskarci iskljuceni (npr da je pisalo "voleli" - pa tu su svi obuhvaceni, zene se podrazumevaju, ali ako pise "volele" - onda je to drugo, kako bi to moglo da se muskarci podrazumevaju ;) ).

U ovom konkretnom primeru, koliko ja vidim pise voleli/e.
Korisnikov avatar
By tramp
ah dina, dragi moj prijatelju, sto sitnicaris crazy_fox je to konstruktivno kritikovala gramatiku uvodnog posta a .... immemorial je izgleda kritiku prihvatiola i promeniola :bubbles:

rod ... such a silly thing :drama:
Korisnikov avatar
By Oziris
@ tramp: Kritika nije ni bila na moj racun... Moj post je ukljucivao oba roda otkad je napisan... Verovatno na sajtu stoji unirodna rec. :D
Korisnikov avatar
By maribia
jadni dečaci... niko ih ne zove više na žurke, svi ih zaboravljaju... shmrtz... :lizalica:
By Pending-For-A-Bending
E, tu je crazy u pravu. Separatisti su zene. Mi ih uvek vrlo rado docekamo na nasim zurkama, a redovno prave WOMEN ONLY zureze.
Korisnikov avatar
By Marvin
Neko od vas kao očekuje da Labris napravi mešovitu žurku?
Da da da.
Evo.... sutra....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!